Samankaltaiset autot kuin Fiat 124 Spider

Onko Fiat 124 Spider hyvä auto?

Fiat 124 Spider on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä edullisista roadstereista. Se on lähin kilpailija Mazda MX-5 Miatalle, joka on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä roadstereista. Fiat 124 Spider on tyylikäs, luotettava ja edullinen auto. Mutta mitkä autot ovat samanlaisia kuin Fiat 124 Spider?

Fiat 124 Spiderin kaltaisia autoja ovat Mazda MX-5 Miata, Toyota GR86, Nissan 370Z, Toyota GR86, Subaru BRZ, Ford Mustang Convertible, Audi TT Roadster, BMW Z4 ja Chevrolet Camaro Convertible. Useimmat näistä autoista ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin Fiat 124 Spider, mutta ne ovat jälkimmäistä hienostuneempia ja tehokkaampia.

Mitkä autot muistuttavat Fiat 124 Spideria?

Mazda MX-5 Miata

Tämä on täydellinen korvaaja Fiat 124 Spiderille. Molemmat autot perustuvat Mazda NE/NF -alustaan, ja niillä on useita yhteisiä ominaisuuksia. Tästä huolimatta Mazda MX-5 Miata on silti luotettavampi, tehokkaampi ja tarjoaa jopa paremman ajokokemuksen kuin Fiat 124 Spider.

Mazda MX-5 Miata -perusmallissa on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 181 hevosvoimaa ja 151 hevosvoiman vääntömomentin. Sitä vastoin Fiat 124 Spiderin perusmallissa on 1,4-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa 164 hv ja 184 lb-ft vääntöä.

Lisäksi Mazdan perushinta on 28 715 dollaria, kun taas Fiat 124 Spiderin perushinta on noin 31 035 dollaria. Fiat 124 Spider on siis kalliimpi, mutta tarjoaa vähemmän kuin Mazda MX-5 Miata.

Nissan 370Z

Nissan 370Z on toinen Fiat 124 Spiderin läheinen kilpailija. Se ei ole ainoastaan luotettavampi ja polttoainetaloudellisempi kuin Fiat 124 Spider, vaan siinä on myös erinomainen moottorin vaste ja se on hauska ajaa. Suorituskyvyltään se voi ottaa mittaa Mazda MX-5 Miatasta. Toisaalta sitä myydään samanhintaisena kuin Fiat 124 spideriä.

  Fiat 500X yleiset ongelmat

Subaru BRZ

Jos tavoitteenasi on hauska ja mukava ajo, Subaru BRZ on täydellinen vaihtoehto Fiat 124 Spiderille. Tämä auto on kompakti, kevyt ja ketterä. Se toimii myös melko hyvin 2,4-litraisen nelivetoisen rivimoottorinsa ansiosta, joka tuottaa jopa 228 hv. Käsittely on myös herkkä, ja se on helppo kääntää mutkiin. Lisäksi se on erittäin tehokas ja melko halpa. Perusmallin hinta on noin 29 615 dollaria.

Toyota GR86

Toyota GR86 ei ole ainoastaan parempi kuin Fiat 124 Spider, vaan se antaa myös Mazda MX-5 Miatalle kyytiä. Kiitos hauskan kyydin, jossa on paljon huippuluokan ja kiehtovia ominaisuuksia. GR86-malli on myös luotettava, tehokas ja turvallinen. Kaiken lisäksi se tarjoaa kohtuullisen tavaratilan, jota Mazda MX-5 Miata ei tarjoa.

Audi TT Roadster

Audi TT Roadsterissa ei ehkä ole Fiat 124 Spiderin, Mazda MX-5 Miatan tai Toyota GR86:n kaltaista tyylikästä urheilumuotoilua, mutta se näyttää silti näyttävältä. Lisäksi Audi TT Roadster on mukavampi ja kehittyneempi kuin 124 Spider. Siitä huolimatta sitä tarjotaan myös jyrkempään hintaan.

Chevrolet Camaro Convertible

Chevrolet Camaro Convertible on yksi segmentin komeimmista autoista. Lisäksi se on mukavampi, tilavampi ja luotettavampi kuin Fiat 124 Spider. Chevrolet Camaro Convertible on myös erittäin tehokas, sillä siinä on 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori, joka tuottaa jopa 270 hv. Jos siis haluat tyyliä ja suorituskykyä, tämä on parempi korvaaja Fiat 124 Spiderille.

  Samankaltaiset autot kuin Fiat Panda

BMW Z4

BMW on suosittu siitä, että se valmistaa joitakin markkinoiden suorituskykyisimpiä autoja. BMW Z4 tarjoaa juuri sen, sillä siinä on tehokas 3,0-litrainen rivimoottori, joka tuottaa jopa 382 hv ja 369 lb-ft vääntöä. Lisäksi sen ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, ja siinä on valittavana kaksi vannevaihtoehtoa. Se on kuitenkin paljon kalliimpi kuin Fiat 124 Spider.

Ford Mustang Convertible

Ford Mustang on toinen poikkeuksellinen avoauto, jossa on fantastiset ominaisuudet. Sillä on tyylikäs ja rohkea ulkonäkö, johon katsojat rakastuvat. Se on myös tehokkaampi ja mukavampi kuin useimmat kilpailijansa. Perusmallissa on 2,3-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 320 hv ja 350 lb-ft vääntöä.

FAQ

Onko Fiat 124 Spider luotettava?

Vaikka useimmat Fiat-mallit eivät ole kovin luotettavia, Fiat 124 Spider on kohtuullisen luotettava. Kiitos tukevan ja luotettavan alustan, johon auto perustuu. Oikealla hoidolla ja huollolla tämä auto kestää yli 15 vuotta. Ainoa haaste voi olla varaosien saaminen ja Fiatin hidas asiakastuki.

Kuinka kauan Fiat 124 Spider kestää?

Fiat 124 Spiderin pitäisi kestää yli 250 000 kilometriä. Tämä johtuu siitä, että autolla on paljon yhteisiä ominaisuuksia Mazda MX-5 Miatan kanssa, joka tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen kestävimmistä ja luotettavimmista autoista. Mazda MX-5 Miata voi kestää yli 300 000 kilometriä, jos sitä huolletaan hyvin.

  Onko Fiat Pulse hyvä auto?

Onko Fiat 124 Spider sama kuin Mazda MX-5 Miata?

Ei, Fiat 124 Spider ei ole sama kuin Mazda MX-5 Miata. Näillä kahdella autolla on kuitenkin sama alusta, joka on Mazda NE/NF. Lisäksi niissä on sama jousitus, sisustus, ovet ja tuulilasit. Niissä on siis paljon samankaltaisia ominaisuuksia.

Mitkä ovat Fiat 124 Spiderin yleiset ongelmat?

Fiat 124 Spider on tyylikäs ja suorituskykyinen urheiluauto, jossa on paljon kiehtovia ominaisuuksia. Siitä huolimatta siinä on myös muutamia ongelmia, joista kiinnostuneiden ostajien on syytä ottaa selvää. Fiat 124 Spiderin yleisiä ongelmia ovat huono näkyvyys, sähköongelmat, epätasapainoinen jousitus, nokka-akseliongelmat, vaihteisto-ongelmat, vesipumppuongelmat ja moottorivika.

Kuinka nopea Fiat 124 Spider on?

Abarth 124 on markkinoiden nopein Fiat 124 Spider -varustevaihtoehto. Se on varustettu 1,4-litraisella MultiAir-turbo-rivinelosmoottorilla, joka tuottaa jopa 168 hv ja 184 lb-ft vääntöä. Sen huippunopeus on 144 km/h, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,8 sekunnissa. Tämä auto on siis melko nopea.

Yhteenveto

Fiat 124 Spider on yksi markkinoiden parhaista Fiat-malleista. Se perustuu samaan alustaan kuin Mazda MX-5 Miata, ja 124 Spider on tyylikäs, tehokas, luotettava ja polttoainetehokas. Jos kuitenkin haluat nopeampia, ylellisempiä, tilavampia tai tehokkaampia vaihtoehtoja, markkinoilla on paljon kilpailijoita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z