Samankaltaiset autot kuin Fiat 500X

Onko Fiat 500X hyvä auto?

Fiat 500X on yksi Euroopan teiden huomattavimmista ja helposti tunnistettavimmista autoista. Kiitos sen ainutlaatuisen muotoilun, käytännöllisyyden, tehokkuuden ja edullisuuden. Mutta mitkä autot muistuttavat Fiat 500X:ää?

Fiat 500X:n kaltaisia autoja ovat muun muassa Hyundai Kona, Kia Soul, Jeep Renegade, Buick Encore GX, Volkswagen Taos, Honda HR-V, Subaru Crosstrek ja Mazda CX-30. Useimmat näistä autoista ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin Fiat 500X. Jotkin niistä kuitenkin loistavat hyvin eri osa-alueilla kuin Fiat 500X.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Fiat 500X?

Hyundai Kona

Hyundai Konassa ei ehkä ole suurempaa matkustamoa tai tavaratilaa kuin Fiat 500X:ssä, mutta se suoriutuu paljon paremmin kuin jälkimmäinen. Lisäksi tässä mallissa on enemmän edistyksellisiä ominaisuuksia kuin Fiat 500X:ssä. Käyttäjät pitävät myös sen ketterästä käsittelystä ja pehmeästä ajosta, joita Fiat 500X ei pysty tarjoamaan.

Huolimatta siitä, että Hyundai Kona päihittää Fiat 500X:n monilla osa-alueilla, se on silti halvempi, sillä perusmalli maksaa noin 23 285 dollaria, kun taas Fiat 500X:n perusmalli maksaa 29 000 dollaria.

Volkswagen Taos

Fiat 500X saattaa olla kompaktimpi ja soveltua parhaiten kaupunkiajoon kuin Volkswagen Taos, mutta jälkimmäinen tarjoaa enemmän matkustamo- ja tavaratilaa ja se on mukavampi. Lisäksi Volkswagen Taos on hauskempi ajaa ja siinä on enemmän kehittyneitä ominaisuuksia.

Jos siis etsit todella ylellistä pienikokoista crossover-maasturia edulliseen hintaan, Volkswagen Taos on parempi valinta. Sitä paitsi siinä on myös vaikuttava polttoainetehokkuus, jota kaupunkilaiset rakastavat. Päinvastoin, se on paljon halvempi kuin Fiat 500X, sillä perusmalli maksaa noin 25 450 dollaria.

  Fiat Tipo - yleiset ongelmat

Kia Soul

Kia Soul on toinen täydellinen vaihtoehto Fiat 500X:lle. Sen lisäksi, että Kia Soul on tyylikäs ja komea, se tarjoaa myös enemmän matkustamo- ja tavaratilaa kuin useimmat kilpailijansa. Sitä vastoin se on paljon halvempi kuin Fiat 500X. Se on kuitenkin myös suorituskyvyltään heikompi, sillä sen moottori ei ole yhtä tehokas kuin kilpailijansa. Kia Soul on kuitenkin kohtuullisesti halvempi kuin Fiat 500X, sillä se maksaa noin 21 085 dollaria.

Mazda CX-30

Mazda CX-30 on yksi tämän listan luotettavimmista ja tehokkaimmista autoista. Se on myös hauska ajettava ja siinä on paljon erinomaisia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia. Toisaalta Fiat 500X on hieman tilavampi mutta myös kalliimpi kuin Mazda CX-30. Mazda CX-30:n perushinta on noin 24 225 dollaria.

Jeep Renegade

Jeep Renegade tarjoaa segmenttinsä parhaat maasto-ominaisuudet. Tämä auto on kestävästi rakennettu, ja se tarjoaa yhden segmentin suurimmista ohjaamoista. Sen kyyti ei kuitenkaan ole yhtä pehmeää kuin Mazda CX-30:n tai Subaru Crosstrekin. Lisäksi se on kalliimpi kuin Fiat 500X, vaikka ne perustuvat samaan alustaan. Jeep Renegaden perushinta on noin 31 340 dollaria.

Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrekissä on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 152 hv ja 145 lb-ft vääntöä. Siinä on myös vakiona nelivetojärjestelmä, mikä tekee siitä yhden luokkansa suorituskykyisimmistä pienikokoisista katumaastureista. Se on myös tilava ja sopii parhaiten ihmisille, jotka etsivät Fiat 500X:ää suorituskykyisempää autoa.

  Onko Fiat Toro hyvä auto?

Honda HR-V

Jos etsit polttoainetaloudellisuutta ja luotettavuutta, Honda HR-V on paras korvike Fiat 500X:lle. Vaikka molemmat autot ovat pienikokoisia katumaastureita, Honda HR-V on paljon tehokkaampi, sillä EPA-luokitus on 26 mpg kaupungissa, 32 mpg maantiellä ja yhdistetty 28 mpg. Toisaalta Fiat 500X:n luokitus on 21 mpg kaupungissa, 29 mpg maantiellä ja yhdistetty 24 mpg.

Buick Encore GX

Buick Encore on toinen tyylikäs ja hienostunut auto, jonka voit valita Fiat 500X:n sijaan. Vaikka se on hieman pienempi kuin Fiat 500X, tämä auto tarjoaa myös kehittyneemmän infotainment-järjestelmän ja tasaisemman ajon kuin 500X. Perusmallin hinta on 27 295 dollaria.

FAQ

Onko Fiat 500X luotettava?

Ei, Fiat 500X kuuluu segmenttinsä vähiten luotettaviin autoihin. Sen kilpailijat, kuten Mazda CX-30, Honda HR-V, Hyundai Kona, Kia Soul ja Subaru Crosstrek, ovat luotettavampia. Useimmat luotettavuuslaitokset ovat arvioineet Fiat 500X:n luotettavuuden keskimääräistä huonommaksi.

Mitkä ovat Fiat 500X:n yleiset ongelmat?

Fiat 500X on tyylikäs ja kompakti crossover-maasturi, jossa on mukava käsiteltävyys ja kohtuullinen suorituskyky. Mutta kuten useimmissa katumaastureissa, myös siinä on useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on syytä tiedostaa. Joitakin näistä ongelmista ovat moottorin ylikuumeneminen, jousitusongelmat, pään tiivisteongelmat, kytkinongelmat ja ohjaustehostinongelmat.

Onko Jeep Renegade ja Fiat 500X samanlaisia?

Ei, Jeep Renegade ja Fiat 500X eivät ole samanlaisia. Ne jakavat kuitenkin saman alustan, joka on Small Wide 4×4 -arkkitehtuuri. Lisäksi ne valmistetaan samassa Torinon tehtaassa ja niissä on sama perusmoottori. Molemmissa on 1,4-litrainen MultiAir Turbo -moottori. Niillä on siis paljon enemmän yhteistä kuin moni luulee.

  Kaikki vuoden 2023 Fiat 500X:stä

Kuinka monta kilometriä Fiat 500X kestää?

Asianmukaisella hoidolla ja huollolla Fiat 500X voi ajaa yli 250 000 kilometriä. Monet käyttäjät ovat kehuneet tätä autoa ja sanovat sen olevan melko luotettava. Mutta jos haluat, että se kestää vielä enemmän, sinun kannattaa noudattaa hyviä ajotapoja ja noudattaa Fiatin suosittelemia määräaikaishuoltoja.

Onko Fiat 500X auto vai maasturi?

Monet ihmiset yleensä sekoittavat Fiat 500X:n olevan auto. Tämä johtuu sen pienikokoisesta rakenteesta. Päinvastoin, Fiat 500X on pienikokoinen crossover-maasturi. Sitä paitsi se on läheistä sukua Jeep Renegadelle, sillä ne jakavat monia mekaanisia alustojaan ja öljyisiä osia. Se on siis pieni katumaasturi eikä auto.

Bottom line

Fiat 500X on poikkeuksellinen pienikokoinen crossover-maasturi. Vaikka se on yksi markkinoiden parhaista kompaktista katumaasturista, jotkut mallit ovat eri tavoin parempia. Esimerkiksi Jeep Renegade tarjoaa erinomaiset maasto-ominaisuudet, ja Subaru Crosstrek toimii paljon paremmin.

Sitä paitsi Fiat 500X on yksi luokkansa vähiten luotettavista autoista. Honda HR-V ja Kia Soul ovat luotettavimpia malleja. Volkswagen Taos ja Mazda CX-30 sen sijaan tarjoavat poikkeuksellisen hyvän käsiteltävyyden ja hauskan ajokokemuksen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z