Samanlaisia autoja kuin Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass on kaunis ja vankkarakenteinen kompakti crossover-maasturi. Lisäksi Jeep Compassissa on vakiona 2,4-litrainen moottori, joka tuottaa jopa 180 hv ja 175 lb-ft vääntöä. Mutta mitkä autot ovat samanlaisia kuin Jeep Compass?

Jeep Compassin kaltaisia autoja ovat Jeep Patriot, Mazda CX-5, Hyundai Tucson, Toyota RAV 4, Nissan Rogue, Honda CR-V, Mercedes-Benz GLA ja Volkswagen Taos. Osa näistä autoista on suorituskyvyltään Jeep Compassia parempia, kun taas toiset ovat polttoainetaloudellisempia, mukavampia, ylellisempiä ja edistyksellisempiä kuin Jeep Compass.

Mitkä autot muistuttavat Jeep Compassia?

Jeep Patriot

Jeep Patriot muistuttaa Jeep Compassia monin tavoin. Ensinnäkin molemmat autot voivat vetää jopa 1 000 kiloa. Lisäksi niillä on sama polttoainetaloudellisuusluokitus, 22 mpg yhdistettynä. Jeep Compass on kuitenkin hieman suurempi kuin Jeep Patriot.

Suorituskyvyssä Jeep Compass on hieman edellä. Tämä johtuu siitä, että siinä on 2,4-litrainen nelivetoinen sisämoottori, joka tuottaa jopa 180 hv, kun taas Jeep Patriotissa on 2,4-litrainen nelivetoinen sisämoottori, joka tuottaa jopa 172 hv.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 on yksi markkinoiden tehokkaimmista kompakteista katumaastureista. Vaikka Jeep Compass on kompakti, se ei ole kovin tehokas. Molempiin autoihin mahtuu kuitenkin jopa viisi matkustajaa, ja niissä on tyylikkäät ohjaamot. Mazda CX-5 sopii kuitenkin parhaiten ihmisille, jotka etsivät urheilullista autoa, jossa on paljon vakiovarusteita.

Toisaalta Jeep Compass sopii ihmisille, jotka haluavat kompaktin katumaasturin, jolla on hyvät maasto-ominaisuudet. Lisäksi Mazda CX-5 on paitsi halvempi myös luotettavampi kuin Jeep Compass.

  Samanlaisia autoja kuin Jeep Grand Cherokee

Volkswagen Taos

Volkswagen Taosissa ja Jeep Compassissa on samanlainen muotoilu. Muotoilun lisäksi niihin mahtuu jopa viisi matkustajaa, ja niissä on lähes yhtä paljon tavaratilaa. Jeep Compassissa on yhteensä 59,8 kuutiometriä tavaratilaa, kun taas Volkswagen Taosissa on yhteensä 60,2 kuutiometriä tilaa.

Vaikka molemmat autot ovat hyvin rakennettuja ja niissä on korkealuokkaisia ominaisuuksia, Jeep Compass toimii paljon paremmin ja se on tehokkaampi kuin Volkswagen Taos. Sen 2,4-litraisen nelivetoisen rivimoottorin ansiosta, joka tuottaa jopa 177 hv, kun taas Volkswagen Taosin 1,5-litrainen turbomoottori tuottaa jopa 158 hv.

Hyundai Tucson

Toinen kompakti katumaasturi, joka on hyvä vaihtoehto Jeep Compassille, on Hyundai Tucson. Tähän autoon mahtuu jopa viisi matkustajaa, ja siinä on futuristinen muotoilu. Lisäksi Hyundai Tucsonissa on vakiona 2,5-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa 187 hv. Lisäksi käyttäjä voi valita joko etu- tai nelivetojärjestelmän.

Jeep Compass voi olla parempi maastossa, mutta Hyundai Tucson on parempi tiellä. Lisäksi se on tehokkaampi, mukavampi ja kehittyneempi kuin Jeep Compass.

Nissan Rogue

Nissan Rogue on pieni katumaasturi, jossa on etuvetojärjestelmä. Siinä on 1,5-litrainen nelivetoinen rivimoottori, joka tuottaa jopa 201 hv ja 225 lb-ft vääntöä. Jeep Compassin tavoin Nissan Rogueen mahtuu jopa viisi matkustajaa. Se tarjoaa kuitenkin enemmän tavaratilaa ja on polttoainetaloudellisempi kuin Jeep Compass.

Jeep Compass on kuitenkin paljon parempi maastossa, sillä siinä on vakiona nelivetojärjestelmä. Nissan Roguessa on sitä vastoin paljon vakiona olevia turvallisuusominaisuuksia, ja sitä on helpompi käsitellä kuin Jeep Compassia.

  Onko Jeep Cherokee hyvä auto?

Honda CR-V

Honda CR-V on toinen erinomainen vaihtoehto Jeep Compassille. Jeep Compassin tavoin tämäkin auto on kompakti ja siinä on tilaa jopa viidelle henkilölle. Siinä on myös nelivetojärjestelmä, joten se on ihanteellinen maastossa ajamiseen.

Vaikka Honda CR-V:n suorituskyky on hieman parempi kuin Jeep Compassin, ne ovat läheistä sukua toisilleen, sillä siinä on 1,5-litrainen nelivetoisen rivimoottorin perusmoottori, joka tuottaa jopa 190 hevosvoimaa ja 179 hevosvoiman vääntömomentin.

Toyota RAV 4

Jos Jeep Compass on mielestäsi kalliimpi, tehottomampi ja vähemmän luotettava, Toyota RAV 4 on hyvä korvaaja. Vaikka Toyota RAV4 tarjoaa saman istumapaikkakapasiteetin kuin Jeep Compass, se on paljon tehokkaampi ja luotettavampi kuin edellinen.

Toyota RAV 4:n yhdistetty EPA-luokitus on 28 mpg, mikä on parempi kuin Jeep Compassin 25 mpg.

Mercedes-Benz GLA

Vaikka useimmat tämän listan autot ovat tehokkaampia ja edullisempia kuin Jeep Compass, muutamat tarjoavat kehittyneempiä ja ylellisempiä ominaisuuksia. Mercedes-Benz GLA on kuitenkin paras valinta henkilölle, joka haluaa päivittää ylellisempään ja edistyksellisempään kompaktiin katumaasturiin.

Mercedes-Benz GLA:ssa on tehokkaampi 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori, joka tuottaa jopa 221 hv ja 258 lb-ft vääntöä. Lisäksi siinä on kehittyneemmät vakiovarusteet kuin muissa tämän listan autoissa, Jeep Compass mukaan lukien.

FAQ

Onko Jeep Compass luotettava?

Jeep Compass ei ehkä ole markkinoiden luotettavin kompakti katumaasturi, mutta sitä pidetään luotettavana. Esimerkiksi J.D. Power antaa ennustetun luotettavuuspistemäärän 81 pistettä 100:sta. Tämä on osoitus siitä, että Jeep Compass on huomattavan luotettava auto.

  Mikä jeeppi on paras metsästykseen?

Kuinka kauan Jeep Compass kestää?

Jeep Compass on tehty lujasti kestämään. Siksi Jeep Compassin pitäisi kestää asianmukaisella huollolla ja hoidolla yli 200 000 kilometriä eli 12 vuotta. Mutta jotta näin tapahtuisi, sinun on noudatettava valmistajan suosittelemia määräaikaishuoltoja.

Mitkä ovat Jeep Compassin yleiset ongelmat?

Ennen kuin investoit Jeep Compassiin, on tärkeää tietää joitakin yleisiä ongelmia, joita saatat kohdata matkan varrella. Jeep Compassin yleisiä ongelmia ovat muun muassa moottorivika, jousitusongelmat, jarruongelmat, vesivuoto, käynnistymishäiriöt ja pyöränlaakerivika.

Onko Jeep Compassin huolto kallista?

Jeep Compass on melko kallis ylläpitää. On arvioitu, että käyttäjä joutuu käyttämään noin 10 031 dollaria ensimmäisten 10 omistusvuoden aikana. Tämä on noin 898 dollaria enemmän kuin kompaktien katumaastureiden alan keskiarvo. Näin ollen kiinnostuneiden ostajien on oltava valmiita käyttämään hieman enemmän rahaa Jeep Compassin korjauksiin ja huoltoon.

Tulos

Jeep Compass on loistava kompakti katumaasturi maastoautoilijoille, mutta sillä on paljon kilpailijoita muiden ominaisuuksien osalta. Esimerkiksi Mercedes-Benz GLA tarjoaa kehittyneempiä ominaisuuksia kuin Jeep Compass, kun taas Toyota RAV 4 ja Honda CR-V ovat luotettavampia. Sitä paitsi useimmat näistä autoista ovat paljon halvempia kuin Jeep Compass.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z