Samanlaisia autoja kuin Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot on erinomainen maastoauto, jossa on useita eri varustetasoja valittavana. Lisäksi se on edullinen, mutta tilava ja siinä on kunnon tavaratila. Mitkä autot ovat kuitenkin Jeep Patriotin kaltaisia?

Jeep Patriotin kaltaisia autoja ovat Jeep Compass, GMC Terrain, Jeep Renegade, Ford Escape, Kia Sportage, Subaru Forester, Honda CRV ja Hyundai Santa Fe. Jos siis olet ihastunut Jeep Patriotiin, mutta haluat edullisemman, polttoainetehokkaamman tai luotettavamman vaihtoehdon, voit tutustua näihin autoihin.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Jeep Patriot?

1. Jeep Compass

Jeep Compass on monella tapaa hyvin samankaltainen kuin Jeep Patriot. Ennen kaikkea Jeep Compass on rakennettu maastoajoon, mikä on sama kuin Jeep Patriotissa. Lisäksi molemmat autot ovat kompakteja, mutta niissä on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia.

Sitä vastoin Jeep Compass on paljon suurempi kuin Jeep Patriot. Lisäksi se on paljon nopeampi, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 9,75 sekunnissa ja sen huippunopeus on 124 km/h. Toisaalta Jeep Patriotin huippunopeus on 112 mph, ja se kiihtyy nopeudesta 0-100 mph 92 sekunnissa.

2. Jeep Renegade

Toisin kuin Jeep Compass, Jeep Renegade on varsin pienempi kuin Jeep Patriot. Se on kuitenkin myös rakennettu maastossa ajamiseen ja maastossa ajamiseen. Pienestä koostaan huolimatta Jeep Renegade tarjoaa enemmän tehoa kuin Jeep Patriot. Tämä johtuu siitä, että sen moottori tuottaa jopa 180 hv verrattuna Jeep Patriotin tuottamaan 172 hv:n tehoon.

Lisäksi Jeep Renegade on myös polttoainetaloudellisempi kuin Jeep Patriot, sillä sen yhdistetty EPA-luokitus on 26 mpg, kun se Jeep Patriotissa on 22 mpg.

  Jeep Cherokee yleiset ongelmat

3. Ford Escape

Toinen Jeep Patriotin kaltainen auto on Ford Escape. Ford Escape ei ole vain kompakti katumaasturi, vaan se on myös viisipaikkainen ja siinä on seitsemän istumapaikan vaihtoehto, kuten Jeep Patriotissa. Lisäksi näissä kahdessa autossa on samanlaiset moottorit.

Lisäksi Ford Escape on varustettu 2,5-litraisella nelivetoisen rivimoottorilla, joka tuottaa jopa 200 hv, kun taas Jeep Patriotissa on 2,4-litrainen nelivetoisen rivimoottori, joka tuottaa jopa 172 hv. Jeep Patriot on kuitenkin hieman kehittyneempi kuin Ford Escape, kun taas Ford Escape on polttoainetehokkaampi.

4. GMC Terrain

GMC Terrain on Jeep Patriotin tavoin kompakti katumaasturi. Se on kuitenkin melko tilava, ja sen tavaratila on suurempi kuin Jeep Patriotissa. Lisäksi se on polttoainetehokkaampi kuin Jeep Patriot. Tästä autosta puuttuu kuitenkin tehoa, eikä se suoriudu poikkeuksellisen hyvin maastossa. Tämä johtuu siitä, että siinä on 1,5-litrainen turbomoottori, joka on jonkinasteinen pettymys.

Siitä huolimatta se on hauska ajettava, ja siinä on paljon teknisiä ominaisuuksia. Se on myös kauniisti muotoiltu ja näyttää houkuttelevammalta kuin Jeep Patriot.

5. Subaru Forester

Subaru Forester on täydellinen kompakti katumaasturi kuljettajille, jotka haluavat suorituskykyä ja tehokkuutta samassa autossa. Se sopii myös täydellisesti kaikenlaiseen ajamiseen, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon Jeep Patriotille. Toisin kuin Jeep Patriotissa, Subaru Foresteriin mahtuu kuitenkin vain viisi henkilöä.

Lisäksi Subaru Foresterissa on vakiona neliveto, kun taas Jeep Patriotissa on vakiona neliveto. Se on myös tehokkaampi, sillä EPA:n yhdistetty EPA-luokitus on 29 mpg, kun taas Jeep Patriotilla se on 22 mpg.

  Onko Jeep Renegade hyvä auto?

6. Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe on hyvin samankaltainen kuin Jeep Patriot, sillä niissä on samankokoiset moottorit. Kun Jeep Patriotissa on 2,4-litrainen nelosrivimoottori, jossa on 172 hv, Hyundai Santa Fessä on 2,5-litrainen nelosrivimoottori, jossa on 191 hv. Molemmat autot ovat myös kompakteja ja niissä on kunnon matkustamo ja tavaratila.

Mutta kuten odotettua, Hyundai Santa Fe on polttoainetaloudellisempi ja paljon halvempi kuin Jeep Patriot. Lisäksi se on luotettavampi ja halvempi huoltaa.

7. Kia Sportage

Kia Sportage on toinen suuri samanlainen auto kuin Jeep Patriot. Vaikka molemmat autot ovat kompakteja katumaastureita, Kia Sportage suoriutuu paljon paremmin maastossa, kun taas Jeep Patriot suoriutuu parhaiten maastossa. Molemmissa autoissa on erinomainen maavara, vaikka Jeep Patriot onkin hieman korkeammalla maasta kuin Kia Sportage.

Yleisen suorituskyvyn ja tehokkuuden kannalta Kia Sportage on paljon parempi kuin Jeep Patriot. Kia Sportagessa on paitsi tehokkaampi moottori, myös parempi polttoainetaloudellisuus.

8. Honda CRV

Jos haluat kompaktin katumaasturin, joka on samanlainen kuin Jeep Patriot, mutta jossa on parempi polttoainetehokkuus ja luotettavuus, Honda CRV on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tässä autossa on 1,5-litrainen moottori, joka tuottaa jopa 190 hv. Sen EPA-luokitus on myös 29 mpg, ja se on paljon halvempi ylläpitää kuin Jeep Patriot.

FAQ

Onko Jeep Patriot luotettava auto?

Ei, Jeep Patriot ei ole luotettava auto. Tämä johtuu siitä, että siinä on useita ongelmia, ja monet luotettavuusvirastot antavat sille keskimääräisen luotettavuusarvosanan. Esimerkiksi J.D. Power antaa sille arvosanaksi 2,5 pistettä 5,0:sta. Lisäksi Jeep Patriotilla on myös alhainen jälleenmyyntiarvo.

  Jeep Commander yleiset ongelmat

Kuinka kauan Jeep Patriot kestää?

Se riippuu siitä, kuinka hyvin huollat autoa. Asianmukaisella huollolla ja hoidolla Jeep Patriot kestää yli 150 000 kilometriä. Jotkut Jeep Patriotin omistajat ovat kuitenkin kertoneet autonsa kestäneen yli 250 000 kilometriä. Jotta auto kestäisi vielä pidempään, on lisäksi noudatettava hyviä ajotapoja.

Onko Jeep Patriotin huolto kallista?

Kyllä, Jeep Patriotin ylläpito on melko kalliimpaa kuin useimpien sen kilpailijoiden. Keskimäärin Jeep Patriot maksaa vuosittain noin 596 dollaria korjaus- ja ylläpitokustannuksia. Tämä on enemmän kuin keskikokoisten katumaastureiden keskimääräiset huoltokustannukset, jotka ovat 521 $. Siksi kiinnostuneiden ostajien on oltava valmiita käyttämään enemmän rahaa korjauksiin ja huoltoon.

Mitkä ovat Jeep Patriotin yleiset ongelmat?

Jeep Patriot on kestävä ja tehokas katumaasturi, jossa on paljon upeita ominaisuuksia. Mutta kuten useimmissa autoissa, myös Jeep Patriotissa on useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Jeep Patriotin yleisiä ongelmia ovat muun muassa vesivuodot matkustamossa, ennenaikainen CVT-vaihteiston vikaantuminen, vaihteisto-ongelmat ja moottoriongelmat.

Yhteenveto

Jeep Patriot on mukava kompakti katumaasturi, jossa on mukavat ominaisuudet ja kohtuullinen matkustamo ja tavaratila. Tämä auto ei kuitenkaan ole polttoainetehokas, luotettava tai halpa ylläpitää. Jos siis etsit täydellistä korvaajaa Jeep Patriotille, voit valita jonkin edellä mainituista kompakteista katumaastureista, joissa on eniten haluamasi ominaisuudet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z