Samanlaisia autoja kuin Jeep Renegade

Jeep Renegade

Jeep Renegade on ihanteellinen auto henkilöille, jotka etsivät täydellistä pienikokoista maasturia maastoharrastuksiin. Sen vankan rakenteen ja tehokkaan moottorin ansiosta. Mutta mitkä autot muistuttavat Jeep Renegadea?

Joitakin Jeep Renegadea muistuttavia autoja ovat Jeep Patriot, Hyundai Kona, Mazda CX-30, Kia Soul, Fiat 500X, Subaru Crosstrek, Chevrolet Equinox ja Ford EcoSport. Vaikka useimmat näistä autoista eivät ole tehokkaita maastossa, ne tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia kuin Jeep Renegade ja päihittävät sen joillakin osa-alueilla.

Mitkä autot muistuttavat Jeep Renegadea?

1. Jeep Patriot

Jos Jeep Renegade on mielestäsi liian pieni sinulle, Jeep Patriot olisi mukava päivitys. Jeep Patriotissa on nimittäin Jeep Renegaden tavoin laatikkomainen muotoilu, mutta se on myös rakennettu maastoajoon. Se on kuitenkin melko paljon isompi, ja siihen mahtuu yli seitsemän matkustajaa.

Pienestä koostaan huolimatta Jeep Renegade tarjoaa enemmän tehoa kuin Jeep Patriot. Kiitos 2,4-litraisen moottorin, joka tuottaa jopa 180 hv verrattuna Jeep Patriotiin, joka tuottaa jopa 172 hv.

2. Fiat 500X

Fiat 500X:ssä on monia samankaltaisia ominaisuuksia kuin Jeep Renegadessa. Ensinnäkin tämä auto perustuu samaan alustaan kuin Jeep Renegade, joka on FCA:n Small Wide 4X4 -alusta. Se on myös kompakti ja siihen mahtuu jopa viisi matkustajaa.

Yllättäen Fiat 500X ei ole Jeep Renegaden tavoin hyvä maastoauto. Sen sijaan se soveltuu hyvin kaupunkiajoon. Kiitos sen hoikan muotoilun ja helpon ohjattavuuden kaupunkiteillä.

3. Hyundai Kona

Toinen Jeep Renegadea muistuttava auto on Hyundai Kona. Molemmat autot ovat pienikokoisia katumaastureita, mutta Hyundai Kona on hieman pienempi. Sitä paitsi se on myös tehottomampi ja sen maavara on paljon pienempi kuin Jeep Renegaden. Jeep Renegadessa on 2,4-litrainen moottori, joka tuottaa jopa 180 hv, kun taas Hyundai Konassa on 2,0-litrainen moottori, joka tuottaa jopa 147 hv.

  Jeep Grand Cherokee Luotettavuus

Hyundai Kona on päinvastoin tehokkaampi, luotettavampi ja halvempi huoltaa kuin Jeep Renegade.

4. Kia Soul

Kia Soulissa on laatikkomainen muotoilu, joka muistuttaa Jeep Renegadea. Kaiken lisäksi ne ovat molemmat pienikokoisia katumaastureita, ja niihin mahtuu jopa viisi matkustajaa. Kun Jeep Renegadessa on kuitenkin nelivetojärjestelmä, Kia Soulissa on etuvetojärjestelmä.

Suorituskyvyn ja tehokkuuden kannalta Kia Soul on parempi auto. Lisäksi Jeep Renegade on paljon halvempi hankkia ja ylläpitää.

5. Mazda CX-30

Mazda CX-30 on toinen hyvä vaihtoehto Jeep Renegadelle ihmisille, jotka etsivät tehokkuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta. Sen lisäksi molemmat autot ovat kompakteja ja niissä on tilaa jopa viidelle matkustajalle. Siitä huolimatta Jeep Renegade toimii maastossa paljon paremmin kuin Mazda CX-30.

Toisaalta Mazda CX-30 on polttoainetaloudellisempi, ja siinä on enemmän tehoa ja tavaratilaa. Lisäksi Mazda CX-30 on paljon halvempi ostaa ja ylläpitää.

6. Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrekillä ja Jeep Renegadella on paljon yhteistä. Molemmat katumaasturit soveltuvat esimerkiksi ajojärjestelmänsä ansiosta erinomaisesti maastossa ajamiseen ja maastossa liikkumiseen. Subaru Crosstrekissä on nelivetojärjestelmä, kun taas Jeep Renegadessa on nelivetojärjestelmä.

Jeep Renegade näyttää ylellisemmältä kuin Subaru Crosstrek, mutta jälkimmäinen näyttää urheilullisemmalta ja soveltuu parhaiten maantieajoon. Subaru Crosstrek on odotetusti tehokkaampi ja luotettavampi kuin Jeep Renegade.

  Onko Jeep Grand Cherokee hyvä auto?

7. Chevrolet Equinox

Toinen loistava vaihtoehto Jeep Renegadelle on Chevrolet Equinox, tämä pienikokoinen crossover-maasturi on tyylikäs ja siinä on paljon tasokkaita ominaisuuksia. Siinä on myös kaksi voimansiirtovaihtoehtoa, mukaan lukien etuveto tai neliveto. Siksi se sopii erinomaisesti maantieajoon ja maastoajoon.

Lisäksi Chevrolet Equinoxissa on tilava matkustamo ja suuri kuormatila, joten se on käytännöllisempi kuin kalliimpi Jeep Renegade.

8. Ford EcoSport

Ford EcoSpor on loistava vaihtoehto Jeep Renegadelle, koska siinä on vakiona neliveto. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat helposti ajaa autolla vaikeissa maastoissa. Lisäksi siihen mahtuu jopa viisi matkustajaa, mikä on samanlainen kuin Jeep Renegadessa.

Ford EcoSport on kuitenkin halvempi ylläpitää ja tehokkaampi. Se on myös kompaktimpi, joten se sopii paremmin kaupunkiajoon kuin Jeep Renegade.

FAQ

Onko Jeep Renegade luotettava?

Kyllä, Jeep Renegade on melko luotettava auto. Useimmat luotettavuusluokitukset ovat antaneet tälle autolle keskimääräistä paremmat luotettavuusarvosanat. Käyttäjien ei siis kannata odottaa käyttävänsä paljon rahaa korjauksiin ja huoltoon. Siitä huolimatta tarvitaan hyvää hoitoa ja kunnossapitoa, jotta voidaan välttää useimmat ongelmat, joita hänen autossaan saattaa esiintyä.

Mitkä ovat Jeep Renegaden yleiset ongelmat?

Jeep Renegade saattaa olla luotettavampi kuin useimmat sisaruksensa, mutta siinä on silti useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin Jeep Renegaden yleisimpiä ongelmia ovat sähköongelmat, vaihteisto-ongelmat, jousitusongelmat, liialliset pakokaasupäästöt, raskas öljynkäyttö ja moottoriongelmat.

  Jeep Grand Wagoneer Luotettavuus

Kuinka kauan Jeep Renegade kestää?

Oikealla hoidolla ja huollolla Jeep Renegade voi kestää 150 000-200 000 kilometriä. Asianmukainen huolto ja korjaus ovat kuitenkin tarpeen, jotta autosi kestäisi näin pitkään. Lisäksi on noudatettava hyviä ajotapoja.

Onko Jeep Renegaden huolto kallista?

Yllättävää kyllä, Jeep Renegade ei ole yhtä kallis ylläpidettävä kuin useimmat sisaruksensa. Keskimäärin Jeep Renegaden ylläpito maksaa noin 498 dollaria, mikä on halpaa, mutta hieman kalliimpaa kuin pienikokoisten katumaastureiden alan keskiarvo. Se on kuitenkin edelleen alhaisempi kuin alan keskiarvo, joka on 652 dollaria kaikille autoille.

Johtopäätös

Jeep Renegade on markkinoiden pienin Jeep-malli. Pienestä koostaan huolimatta se tarjoaa silti loistavat maasto-ominaisuudet, jotka tekevät siitä yhden parhaista pienikokoisista SUV:ista vaikeisiin maastoihin. Mutta jos haluat Jeep Renegaden kaltaisia autoja, joissa on parempi suorituskyky, polttoainetaloudellisuus ja mukavuus, sinun on ehkä katsottava joitakin edellä esiin nostamiamme malleja.

Sitä paitsi Jeep Renegade on paljon kalliimpi hankkia ja ylläpitää kuin useimmat kilpailijansa. Mutta maastoajossa Jeep Renegade on luokkansa paras.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z