Vaatiiko Mercedes paljon huoltoa?

Vaatiiko Mercedes paljon huoltoa?

Mercedes-Benz-autot tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, ylellisyyttä ja voimaa. Mutta kaikkien näiden hienojen ominaisuuksien mukana tulevat korkeat hinnat ja ylläpitokustannukset.

Mercedes-autot vaativat paljon huoltoa, jotta ne pysyisivät moitteettomina. Ensimmäisten 4 vuoden tai 50 000 kilometrin aikana ei kuitenkaan ole paljon huoltoa. Mutta 100 000 mailin jälkeen sinun on huollettava autoasi säännöllisesti, jotta vältät kalliit korjaukset ja vaihdot.

Muihin luksusmerkkeihin verrattuna Mercedes-Benz on yksi eniten huoltoa vaativista ajoneuvoista. Se on BMW:n ja Audin vieressä, joiden huolto on hieman kalliimpaa. Joitakin asioita, joita sinun on ehkä huollettava muutaman vuoden kuluttua Mercedes-Benzin ostamisesta, ovat öljynvaihto, nesteiden vaihto, sytytystulppien vaihto ja suodattimien vaihto.

Luksusauton, kuten Mercedeksen, BMW:n tai Audin omistaminen aiheuttaa korkeammat ylläpitokustannukset kuin tavallisen auton, kuten Toyotan, omistaminen. Säännöllinen huolto on kallista, ja tarvitset Mercedes-autoihin erikoistuneen jälleenmyyjän suorittamaan huollot ja korjaukset.

Mercedes-Benzin säännölliset huolto- ja ylläpitokustannukset

Mercedes-Benzin säännöllinen huolto on erittäin tärkeää auton moitteettoman toiminnan kannalta. Se auttaa myös vähentämään kalliita korjauksia, koska mekaanikko pystyy havaitsemaan viat ajoissa. Mercedes on hyvin rakennettu pitkäikäiseksi, mutta ilman asianmukaista hoitoa ja huoltoa auton ylläpito voi tulla kalliiksi.

Mercedeksessä on kahdenlaisia määräaikaishuoltoja: Huolto A ja huolto B. Huolto A tulisi tehdä 10 000 kilometrin välein. Se sisältää nesteiden vaihdon, öljynvaihdon, sytytystulpan vaihdon ja suodattimen vaihdon.

Huolto B tulisi suorittaa 20 000 mailin välein, ja se sisältää jarrunesteen vaihdon, pölysuodattimen vaihdon ja paljon muuta.

  Onko Mercedes parempi kuin Lexus?

Huolto B:n huolto sisältää kaikki huolto A:n huollossa tarjotut palvelut ja paljon muuta. Se vaatii myös enemmän aikaa ja on kalliimpi. Tämä huolto tulisi tehdä kahden vuoden kuluttua siitä, kun olet ajanut Mercedes-Benz-autollasi, tai 20 000 kilometrin välein.

Eri Benz-automallien huoltokustannukset

Vaikka Mercedes-Benz-autot vaativat paljon huoltoa, se vaihtelee automalleittain. Kalleimmat Benz-automallit ovat kalliimpia ylläpitää kuin halvemmat mallit. Esimerkiksi 10 000 mailin huollon suorittaminen E-luokan mallille on halvempaa kuin S-luokan mallille.

Lisäksi joissakin Mercedes-Benz-automalleissa on enemmän ongelmia kuin toisissa ja ne vaativat enemmän huoltoa. Esimerkiksi useimmissa vuoden 1995 jälkeen valmistetuissa Mercedes-Benz-automalleissa on ollut jatkuvasti ongelmia sähköisen vaihteiston öljyvuotojen kanssa. Kun taas vuosina 1989-1995 valmistetuissa Mercedes-Benz E-Class -malleissa oli äänekkäitä jousituksia.

Ennen kuin ostat Mersun, selvitä sen huoltokustannukset. Sen lisäksi sinun pitäisi tietää, milloin tietyt osat on tarkastettava, ja lisäksi sinun pitäisi noudattaa säännöllistä huoltoaikataulua. Näin vältyt pitkällä aikavälillä kalliilta korjauksilta.

Mercedes-takuu

Mercedes-auton omistajilla voi olla paljon huolto- ja korjaustarpeita auton ikääntyessä, mutta takuun ansiosta se on varsin edullista. Tarjolla on kahdenlaisia takuita: 4 vuoden/50 000 mailin takuu ja laajennettu rajoitettu takuu. Jos haluat vähentää korjaus- ja huoltokustannuksia, takuu auttaa sinua paljon.

Mercedes-Benzin omistajien huoltovinkit

Jos haluat, että Benzisi kestää pidempään, asianmukainen hoito ja huolto on välttämätöntä. Se auttaa autoasi toimimaan moitteettomasti, eikä kalliita korjauksia tarvita. Onneksi useimmissa Mercedes-malleissa on erityisiä ongelmia, joita voit varoa autosi pitkäikäisyyden varmistamiseksi.
Seuraavassa on joitakin säännöllisen huollon vinkkejä, joita sinun kannattaa noudattaa:

  • Tarkasta jarrut 20 000 kilometrin välein.
  • Varmista, että akun liitännät ovat puhtaat ja hyvin kiinni. Jos niissä on korroosiota, pyyhi se pois.
  • Vaihda autosi öljy 10 000 mailin välein. Öljy on erittäin tärkeä moottorin suorituskyvyn kannalta.
  • Varmista, että renkaat ovat aina kunnolla täytetyt. Lisäksi niiden linjaus on tarkistettava aika ajoin.
  • Vaihda jakohihnat 40 000 mailin välein. Vetohihna on tärkeä, koska se tuottaa voimaa.
    Jos noudatat useimpia näistä huoltovinkeistä, vältyt lopulta kalliilta korjauksilta. Lisäksi, kun näet moottorin tarkastusvalon syttyvän, teetä autolle diagnoosi välittömästi.
  Mikä on suurin Mercedes-sedan?

Usein kysytyt kysymykset Mercedeksestä

### Onko Mercedes-Benz halvempi ylläpitää kuin muut luksusajoneuvot?
Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta Mercedes on halvempi ylläpitää kuin muut luksusautot, kuten Audi ja BMW. Audi on yksi kalleimmista luksusautoista ylläpitää. Huoltokustannusten ero Mercedeksen, BMW:n ja Audin välillä ei kuitenkaan ole kaukana.

Kuinka usein minun pitäisi huoltaa Mersuni?

Jotta Mercedes-Benz-autosi toimisi tehokkaasti, sujuvasti ja turvallisesti, sinun on huollettava se 10 000 kilometrin jälkeen A-huollon osalta ja 20 000 kilometrin jälkeen B-huollon osalta. A-huolto koostuu jarrujen tarkastuksesta, nesteiden tarkastuksesta ja suodattimien vaihdosta. B-huolto koostuu vakavista asioista.

Kuinka paljon minun pitäisi odottaa maksavani pienistä Mercedes-korjauksista?

Se riippuu halutun korjauksen tyypistä ja automallista. Tiettyä vastausta ei siis ole. Siitä huolimatta pienet korjaukset maksavat vain muutaman dollarin, eikä niiden korjaaminen vie monta tuntia. Niitä ovat esimerkiksi pienet öljyvuodot, suodattimen vaihto ja sytytystulpan vaihto.

Kuinka paljon minun pitäisi odottaa maksavani suuremmista Mercedes-Benzin korjauksista?

Jos sinulla on suuria korjauksia tai vaihtoja tehtävänä, varaudu maksamaan useita tuhansia dollareita. Tällaiset korjaukset ovat kuitenkin harvinaisia ensimmäisinä Mercedes-Benz-auton omistusvuosina. Ne ilmaantuvat yleensä noin 100 000 kilometrin ajamisen jälkeen. Siksi laajennettu takuu on elintärkeä.

Kuinka paljon Benzin pitkäaikainen ylläpito maksaa?

Jos aiot käyttää Mercedes-Benz-autoasi yli 10 vuoden ajan, kokonaishuoltokustannukset eivät välttämättä ole niin suuret kuin luulet. Edellyttäen, että pidät hyvää huolta autostasi ja huollat sen 10 000 kilometrin välein A-huollon osalta ja 20 000 kilometrin välein B-huollon osalta.

  Halvin tapa vaihtaa Mercedes-avain

Loppupäätelmät

Mercedes-Benz-merkkiset autot eivät välttämättä vaadi paljon huoltoa ensimmäisten omistusvuosien aikana, mutta auton ikääntyessä huoltoa tarvitaan enemmän. Sinun on huollettava auto 10 000 mailin välein A-huoltoa varten ja 20 000 mailin välein B-huoltoa varten. Huomaa, että eri Mercedes-mallien huoltokustannukset vaihtelevat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z