Voiko kuolleen kulman tunnistuksen lisätä käytettyyn autoon?

Muutamien verkkolähteiden mukaan keskimääräinen auto Yhdysvalloissa on noin 11-12 vuotta vanha, mikä tarkoittaa, että monet uusimmat turvatekniikat eivät ole vielä suuren yleisön saatavilla. Autoteollisuuden uudemmat edistysaskeleet ovat tehneet autoista luotettavampia ja pitkäikäisempiä, joten uudempaan autoon ei ole enää tarvetta päivittää.

Sinänsä on mahdollista lisätä tiettyjä tekniikoita käytettyihin autoihin, kuten kuolleen kulman tunnistus, mutta sinun on syytä tehdä tutkimusta omistamastasi autosta, jotta et tee huonoa päätöstä. Samalla kannattaa investoida myös muutamien samankaltaisten mutta olennaisten ominaisuuksien, kuten peruutuskameran tai törmäystunnistusjärjestelmien, lisäämiseen.

Tällaiset järjestelmät on suunniteltu tekemään ajokokemuksestasi turvallisempaa, mutta sinun on integroitava nämä järjestelmät mahdollisimman hyvin, jotta vältät mahdolliset suunnitteluvirheet, joita voi esiintyä pitkäaikaisen käytön jälkeen.

Muista joka tapauksessa lukea tämä artikkeli, jotta saat selville, miten voit lisätä autoosi kuolleen kulman tunnistusjärjestelmän ja monia muita kehittyneitä kuljettajan apujärjestelmiä helposti ja luotettavasti. Sinun on oltava tietoinen siitä, että tällaisten järjestelmien jälkiasennus tarkoittaa yleensä sitä, että maksat enemmän rahaa kuin maksaisit, jos valitsisit nämä ominaisuudet tehtaalta.

Kuolleen kulman avustimen lisääminen käytettyyn autoosi – jälkiasennus.

Ehkä omistamassasi autossa on ollut kuolleen kulman avustustoiminto tehtaalta, mutta ostamassasi käytetyssä autossa sitä ei ollut. Jos yrität löytää esimerkkiauton, joka tarjoaa näitä järjestelmiä, se tarkoittaa yleensä tinkimistä kaikista muista kyseiseen autoon sidotuista erityispiirteistä, jotka ovat joskus hieman liian kalliita tai hankalia.

  Paras katumaasturi pitkän matkan ajoon

On kuitenkin olemassa keinoja, joilla kuolleen kulman avustinjärjestelmän voi jälkiasentaa käytettyyn autoon yksinkertaisesti ostamalla tekniikan jälleenmyyjältä varaosana. Useimmat näistä järjestelmistä on esimerkiksi sijoitettu taustapeilien koteloihin, mikä tarkoittaa, että voit ostaa nämä peilit ja asentaa ne autoosi.

Sinun on kuitenkin tehtävä joitakin koodauksia, joten on aina parasta kysyä jälleenmyyjältäsi minkä tahansa turvajärjestelmän jälkiasennuksesta käytettyyn autoon. On tärkeää, että jätät nämä tehtävät koulutetuille ammattilaisille, sillä asennusten on oltava mahdollisimman tarkkoja, jotta ne eivät aiheuta turvallisuusriskiä myöhemmin.

Kuolleen kulman avustimen lisääminen käytettyyn autoon – Jälkimarkkinajärjestelmät

Jos omistamassasi autossa ei ole kuolleen kulman avustinta eikä sitä myöskään ole koskaan tarjottu tehtaalta, paras asia, jonka voit tehdä, on valita jälkiasennusjärjestelmä. Tässä sinun kannattaa kiinnittää paljon huomiota parhaan mahdollisen järjestelmän löytämiseen, jotta voit maksimoida turvallisuuden ja minimoida riskit.

Sinänsä Gosherin valmistamat järjestelmät ovat tunnetusti luotettavia ja hyvin toimivia jopa vuosien käytön jälkeen. Ne maksavat yleensä 200-300 dollaria ilman asennusta, mikä tarkoittaa, että ne edustavat kuolleen kulman avustinjärjestelmien osalta ylempää hintaluokkaa.

Asennus kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi, koska nämä järjestelmät on integroitava valmistajan suositusten mukaisesti. Kiinnitä erityistä huomiota takuuseen, koska tarvitset takuun, jos jokin vikaantuu tai aiheuttaa lisäkustannuksia.

Kehittyneiden kuljettajan lisäturvajärjestelmien lisääminen

Kuolleen kulman tunnistusjärjestelmät eivät ole ainoa hyödyllinen turvallisuus- ja apujärjestelmä, jonka voit hankkia käytettyyn autoosi, sillä sinun kannattaa valita myös peruutuskameran asennus, jos autossasi ei vielä ole sellaista. Voit ostaa laadukkaan vedenpitävän peruutuskameran, jossa on yökuvaus, alle 200 dollarilla.

  Kannattaako hybridiakku vaihtaa?

Etutörmäyksen havaitsemisjärjestelmät ja kaistaltapoistumisvaroitusjärjestelmät ovat myös hyödyllisiä, jos vietät paljon aikaa ratin takana, koska ne tarjoavat sinulle lisäturvaa. Tällaiset järjestelmät maksavat yleensä noin 1000 dollaria, mutta niissä on kaikenlaisia lisäominaisuuksia, kuten liikennemerkkien, pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden havaitseminen.

Jos kuitenkin haluat minimoida kustannukset ja lisätä yleistä turvallisuutta, kannattaa valita kojelautakamera, joka toimii myös törmäysvaroitusjärjestelmänä. Näistä on uskomattoman paljon hyötyä onnettomuuden sattuessa, koska ne säästävät sinut monilta vaikeuksilta oikeudenkäynneissä.

UKK-osio

Onko kuolleen kulman valvonta hintansa arvoinen?

Kuolleen kulman valvontajärjestelmät ovat todellakin hintansa arvoisia, koska ne voivat pelastaa sinut hankalissa tilanteissa, joissa myös henkesi voi olla vaarassa. Ne vievät myös rasitusta pitkiltä moottoritiematkoilta, koska ne pystyvät havaitsemaan kuolleen kulmasi alueella olevan auton ilman, että sinun tarvitsee edes kääntyä ympäri.

Jos ajat usein pitkiä matkoja, nämä voivat tehdä koko matkasta paljon mukavamman ja turvallisemman. Näin ollen ne ovat ehdottomasti hintansa arvoisia, varsinkin uudet.

Kuinka turvallisia kuolleen kulman tunnistusjärjestelmät ovat?

Kuolleen kulman tunnistusjärjestelmät ovat turvallisia ja luotettavia, mutta niiden ei pitäisi korvata yleistä tietoisuuttasi riippumatta siitä, kuinka kehittyneitä ne ovat. Ne ovat nimensä mukaisesti vain apujärjestelmiä, mikä tarkoittaa, ettei niihin pidä koskaan luottaa täysin.

Pidä aina tuntevaa silmää kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja muista katsoa taaksesi aina, kun haluat suorittaa kaistanvaihdon. Jos järjestelmä kuitenkin tunnistaa jonkun kuolleessa kulmassasi, voit vain odottaa, ennen kuin auto ohittaa sinut.

  Mitä käytettyjä autoja EI kannata ostaa?

Mikä kehittynyt kuljettajan apujärjestelmä on hyödyllisin?

Peruutuskamera on tärkein ohjelmallinen turvajärjestelmä, jonka voit hankkia nykyaikaiseen autoon, koska se parantaa yleistä näkyvyyttäsi ja lisää yleistä turvallisuuttasi. Se helpottaa myös auton pysäköintiä ja liikkumista ahtaissa tiloissa.

Kaikissa Yhdysvalloissa myydyissä uudemmissa autoissa on vakiona peruutuskamera, joten uutta autoa ei voi enää ostaa, jos siinä ei ole peruutuskameraa. Tämä vain vahvistaa sitä, että peruutuskamera on nykyään olennainen osa auton turvallisuutta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z