Voiko Volvoa huoltaa missä tahansa?

Takuun piirissä olevia Volvo-autoja ei saa huoltaa missään muualla kuin valtuutetuissa Volvo-huoltamoissa, muuten takuu raukeaa. Volvo-autot ilman takuuta voidaan huoltaa missä tahansa, vaikka ne ovatkin melko monimutkaisia kokemattomalle Volvo-asiantuntijalle.

Jos autosi on takuuhuollossa, sinun on huollatettava autosi vain valtuutetuilla Volvo-huoltoasemilla. Onneksi virallisten Volvo-huoltamoiden suorittama huolto tarjoaa myös runsaasti etuja.

Volvo-huollot

Volvo tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista huoltoa. Huoltoasemien mekaaninen ja tekninen henkilökunta on aina hyvin koulutettua ja kokenutta. Volvo tarjoaa ilmaisen huollon kaikille takuun piirissä oleville autoilleen. Myös varaosien vaihto-ohjelma, joka tunnetaan nimellä ”Volvo Lifetime Replacement Parts and Labor Warranty”, auttaa asiakkaitaan.

Asiakkaiden on ostettava varaosien vaihto-ohjelma kerran, ja sen jälkeen tietty osa voidaan vaihtaa milloin tahansa tulevaisuudessa ilmaiseksi. Suurin osa Volvon tarjoamista ominaisuuksista voidaan kuitenkin mitätöidä, jos asiakas teettää huollon jollakin ulkopuolisella huoltoasemalla.

Volvon palveluiden ominaisuudet

Volvo-huollossa on paljon ominaisuuksia. Voit varata huoltoaikasi paikalliselle valtuutetulle Volvo-huoltamolle Volvon digitaalisen huoltovarauksen avulla. Volvo pyrkii tarjoamaan mukavuutta ja helppoutta kaikille asiakkailleen. Takuun piiriin kuuluvissa autoissa on ilmainen huolto 3 vuoden ajan tai 36 000 mailin ajan sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Volvo tukee asiakkaitaan myös Volvo Heritage Clubin avulla. Se on tarkoitettu vain niille asiakkaille, joilla on ollut Volvo-auto yli 10 vuotta ja jotka omistavat tällä hetkellä Volvo-auton, jolla on ajettu yli 100 000 kilometriä. Tämä on todella hieno tapa kunnioittaa uskollisia asiakkaita. Asiakkaat saavat mitalin, erityiskutsuja Volvon tapahtumiin ja muita tarjouksia.

  Polestar vs. Volvo luotettavuus - kumpi on parempi?

Volvo Service 2.0

Volvo Service 2.0:n käyttöönoton myötä Volvo on helpottanut niin monia asioita asiakkailleen. Joitakin hyviä ominaisuuksia ovat mm:

  • ”Volvo Lifetime Replacement Parts and Labor Warranty” -ohjelma – Asiakkaat voivat ostaa takuun tietylle osalle, jolloin kyseinen osa vaihdetaan tulevaisuudessa ilmaiseksi. Tätä ohjelmaa ei voi käyttää renkaisiin tai muihin pieniin asioihin, kuten suodattimiin.
  • Henkilökohtainen avustaja kaikille – Volvo tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista apua, joka on käytettävissä 24/7. He voivat ratkaista ongelmasi tai opastaa sinua tietyissä asioissa ilman, että tuot autoa huoltoasemalle.
  • Vaihtoauto – Volvo tarjoaa sijaisauton, kun autosi on huoltoasemalla, jotta voit jatkaa elämääsi aikaa tuhlaamatta.
  • Ohjelmistopäivitykset – Volvo on kehittynyt teknologiassaan päivä päivältä ja tarjoaa ohjelmistopäivityksiä jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä.
  • Autonpesu – Jokaisen huollon yhteydessä kaikille asiakkaille tarjotaan ilmainen autonpesu.
  • Auton tarkistus – Volvon huoltoasemien teknikot tarkistavat autosi kaikki turvallisuusominaisuudet, myös moottorin ja akun kunnon, jokaisella määräaikaishuollolla.

Haitat huollon hankkimisesta Volvon ulkopuolella

Volvo tarjoaa monia palveluja takuuasiakkailleen, mutta jos asiakas teettää huoltonsa toisella huoltamolla, on mahdollista, että takuu raukeaa.

Volvo-jälleenmyyjät tietävät myös parhaiten ajoneuvoistasi, koska he ovat muiden Volvo-insinöörien kouluttamia. Volvo-autoja on pieni määrä, koska niiden tuotanto on pienimuotoista. Siksi monet mekaanikot eivät pääse työskentelemään Volvojen parissa. Volvo-mekaanikot työskentelevät kuitenkin päivittäin Volvo-autojen kanssa, joten he nämä autot.

  Mikä auto korvasi Volvo C30:n?

Volvo-autot ilman takuuta

Vanhemmat Volvot ja muut Volvo-autot, joilla ei ole takuuta, voidaan huoltaa ulkona, koska niillä ei ole takuuta. Uudemmat Volvo-mallit on kuitenkin tehty hyvin monimutkaisiksi, mikä on todella vaikeaa kokemattomalle. Silti niitä voi huoltaa missä tahansa henkilö, jolla on hyvät tiedot autoista. On monia ihmisiä, jotka ostavat vanhoja Volvo-autoja ja korjaavat ne itse ja myyvät ne sitten voitolla.

Volvo-huolto on paras

Takuun piirissä olevia Volvo-autoja ei saa koskaan huoltaa missään muualla kuin muualla, koska se voi mitätöidä takuun ja riistää sinulta monia hyviä tiloja. Vanhoja Volvoja voi kuitenkin huoltaa ulkona tai jopa teettää vanhaan Volvo-autoosi muutoksia.

FAQ

Ovatko Volvo-autot kalliita huoltaa?

Volvosta on tullut luksusmerkki, koska siinä käytetään korkealaatuisia osia ja parasta suunnittelua. Tämäntasoinen autoon tehty työ on aina kallista ylläpitää. Volvoja on huollettava usein, mutta takuuhuollossa olevat autot voidaan huoltaa valtuutetulla Volvo-asemalla ilmaiseksi.

Luksusautoissa on myös kalliita osia, ja kun ne vaihdetaan, niistä jää erittäin kallis lasku käteen. Siksi monet ihmiset eivät osta käytettyjä luksusautoja, koska silloin he joutuvat maksamaan kalliita huolto- ja korjauslaskuja.

Kuinka kauan Volvon takuu kestää?

Volvon takuu kestää 4 vuotta tai 50 000 kilometriä sen mukaan, kumpi ensin tulee. Voit kuitenkin pidentää takuuta vielä 4 vuoden jälkeen maksamalla jonkin verran rahaa. Volvon takuulla on monia etuja, sillä se tarjoaa puskurista puskuriin -turvan sekä ilmaisen huollon ja kunnossapidon.

  Onko Volvoja helppo korjata?

Onko Volvo-autoissa paljon ongelmia?

Luksusautoissa on yleensä enemmän ongelmia kuin muissa edullisissa autoissa, koska niissä käytetään enemmän huipputekniikkaa, mikä johtaa useampiin toimintahäiriöihin. Volvolla, joka on luksusauto, on myös paljon ongelmia. Itse asiassa Volvo on kolmanneksi viimeisenä eniten ongelmia aiheuttavien autojen listalla.

Volvolla on noin 189 ongelmaa 100 autoa kohti. He ovat varmasti parantaneet tätä, mutta heillä on edelleen paljon ongelmia, kuten vaihteisto-ongelmia, automaattisen jarrujärjestelmän ongelmia, jäähdytysjärjestelmän vikoja, ohjaustehostimen vuotoja jne. Volvo-autoissa on siis kaiken kaikkiaan paljon ongelmia.

Onko Volvon varaosilla elinikäinen takuu?

Volvo tarjoaa asiakkailleen ”Volvo Lifetime Replacement Parts and Labor Warranty” (Volvon elinikäinen varaosa- ja työtakuu). Sen ansiosta voit ostaa osan ja maksaa sen takuun, minkä jälkeen voit vaihtaa kyseisen osan aina, kun se rikkoutuu tulevaisuudessa, ilmaiseksi. Osien takuu ei kuitenkaan ole automaattinen, jos et tilaa varaosien lisätakuuta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z