Yleisiä ongelmia BMW 350i:n kanssa

BMW 350i on tyylikäs, tehokas ja ylellinen auto. Se on myös melko luotettava ja tehostaa useita edistyksellisiä ominaisuuksia. Siinä on kuitenkin myös useita ongelmia, jotka käyttäjien pitäisi tietää. Mutta mitkä ovat BMW 350i:n yleisiä ongelmia?

BMW 350i:n yleisiä ongelmia ovat öljyvuodot, huono tyhjäkäynti, ajoittainen sammuminen, vialliset korkeapaineiset polttoaineletkut ja viallinen polttoainepumppu. Lisäksi muut omistajat ovat raportoineet jousitusongelmista, vikaantuneista jakohihnoista, ruosteongelmista, moottorin ylikuumenemisesta sekä jakotukin ja roottorin vikaantumisesta.

Mitkä ovat BMW 350i:n yleisiä ongelmia?

Öljyvuodot

Ensimmäinen ongelma, johon BMW 350i -käyttäjien tulisi olla valmiita törmäämään, on öljyvuoto. Vaikka useimmat BMW 3-sarjan mallien öljyvuodot johtuvat kuluneesta venttiilikannen tiivisteestä, tässä mallissa öljyvuotoa aiheuttavat myös irronneet kierteet. On siis ratkaisevan tärkeää, että teknikko tekee diagnoosin autostasi ennen ongelman korjaamista.

Huono tyhjäkäynti

Useat käyttäjät ovat myös raportoineet huonosta tyhjäkäynnistä. Tämä voi johtua tyhjäkäynnin säätöventtiilin jumittumisesta tai alipainevuodoista. On kuitenkin tärkeää tarkistaa myös sytytystulpat ja sytytyskelat, sillä ne voivat olla ongelman aiheuttajia. Ennen kuin korjaat ongelman, sinun on myös tarkastettava auto ja korjattava taustalla oleva ongelma.

Ruosteongelmat

Ruosteongelmat ovat myös yleisiä BMW 350i:ssä. Ongelma on yleinen vanhemmissa malleissa. Jos olet ostamassa käytettyä BMW 350i:tä, varmista, että tarkistat sellaiset paikat kuin jalkatilojen etuosa, taka-iskutornit, kattoluukun viemärit ja polttoainelinjat. Jos huomaat, että autossa on ruosteongelmia, varmista, että asia korjataan, ennen kuin saat rakenteellisia ongelmia.

  Miksi ei kannata ostaa BMW:tä

Ajoittainen sakkaaminen

BMW 350i:ssä on myös useita moottoriongelmia, ja ajoittainen sakkaaminen on yksi niistä. Tämä ongelma on yleinen myös vanhemmissa BMW 350i:ssä. Se johtuu yleensä kuolevista releistä tai likaisesta vääntimestä. Jos autossasi esiintyy tätä ongelmaa, se on korjattava mahdollisimman pian.

Vialliset korkeapaineiset polttoaineletkut

Yksi syy siihen, miksi BMW:t eivät ole niin luotettavia, on huonolaatuiset osat. Useimmat BMW:n osat on valmistettu kumista tai muovista. Korkeapaineiset polttoaineletkut ovat yksi tällainen osa. Tämän seurauksena ne kuluvat yleensä nopeammin kuin kilpailijansa. Jonkin ajan kuluttua polttoaineen korkeapaineletkut haurastuvat, ja ne on vaihdettava.

Noin 10 vuoden käytön jälkeen polttoaineen korkeapaineletkut murtuvat. Voit kuitenkin vaihtaa ne ennen sitä.

Viallinen polttoainepumppu

Polttoaineen korkeapaineletkujen tavoin myös polttoainepumppu hajoaa jonkin ajan kuluttua. Kun näin tapahtuu, polttoainepumppu ei pysty kuljettamaan oikeaa polttoainemäärää moottoriin tarvittavassa paineessa. Kuluneen polttoainepumpun merkkejä ovat muun muassa käynnistymisvaikeudet, tehon menetys ja alhainen polttoainetehokkuus. Vaihda huono polttoainepumppu ongelman korjaamiseksi.

Jousitusongelmat

Jousitusongelmat eivät ehkä ole kovin yleisiä BMW 350i:ssä, mutta useat käyttäjät ovat raportoineet joistakin ongelmista. Useimmat tämän yksikön jousitusongelmat johtuvat ikääntyneistä taka-alarungon kumiholkeista. Lisäksi saatat joutua tarkastamaan ohjaustangon lenkit ja vaihtamaan ne, jos ne ovat kuluneet.

Jakotukivarren ja roottorin varren vikaantuminen

Vikaantunut jakajanvarsi voi aiheuttaa ongelmia, kuten tyhjäkäyntiongelmia, ajoitusongelmia ja käynnistysvaikeuksia. Yksi tärkeimmistä jakajanvarren vikaantumisen syistä on hiilen kertyminen. Tämä johtuu yleensä korkeajännitekipinöistä, jotka voivat aiheuttaa eroosiota ja hiilen kertymistä ajan myötä.

  Miten BMW X6 pärjää lumessa?

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on puhdistettava hiilikertymät tai vaihdettava jakajanvarsi, jos se on vaurioitunut.

Moottorin ylikuumeneminen

Toinen ongelma, johon BMW 350i -mallin omistajien tulisi olla valmiita, on moottorin ylikuumeneminen. Tämän ongelman pääasiallinen syy on jäähdytysnestevuoto, viallinen termostaatti tai huono vesipumppu. Toisin kuin useimmat tämän luettelon ongelmat, tämä ongelma on hoidettava nopeasti, sillä se voi johtaa vakaviin ongelmiin ja kalliisiin korjauksiin.

Tämän ongelman korjaamiseksi omistaja antaa mekaanikon tarkastaa auton ja korjata taustalla olevan ongelman.

Vikaantunut jakohihna

BMW suosittelee vaihtamaan hammashihnan tässä mallissa viiden tai kuuden vuoden välein. Jos et siis vaihda hammashihnaa, se voi kulua ja napsahtaa. Tämä voi olla katastrofaalista ja aiheuttaa vielä enemmän vahinkoa. Siksi on tärkeää vaihtaa jakohihna ajoissa.

FAQ

Millä moottorilla BMW 350i on varustettu?

BMW 350i on varustettu BMW 7-sarjan/8-sarjan 5,0-litraisella V12-moottorilla. Huomaa, että tämä moottori on viritetty tuottamaan jopa 350 hv @ 6 000 rpm ja 470 nm:n maksimivääntömomentin takapyörille.

Onko BMW 350i ostamisen arvoinen?

Kyllä, BMW 350i kannattaa ostaa, jos haluat hienosti viritetyn moottorin, jossa on paljon tehoa. Se myös toimii poikkeuksellisen hyvin ja on kestävä. Toisaalta, jos etsit vähän huoltoa vaativaa, edullista ja luotettavaa lähtötason luksusautoa, tämä ei ole sopiva valinta.

  Onko Volvo halvempi ylläpitää kuin BMW?

Kuinka kauan BMW 350i kestää?

BMW 350i ei ehkä ole kaikkein kestävin BMW 3-sarjan auto, mutta se on melko kestävä. Jos tätä autoa hoidetaan ja huolletaan hyvin, se voi helposti ajaa yli 200 000 kilometriä. Lisäksi jotkut käyttäjät ovat ajaneet yli 250 000 kilometriä, mikä on erittäin vaikuttavaa.

Onko BMW luotettavampi kuin Mercedes-Benz?

Ei, Mercedes-Benz on hieman luotettavampi kuin BMW. Tämä johtuu siitä, että BMW:ssä on hieman enemmän ongelmia ja myös korjaus- ja huoltokustannukset ovat melko korkeammat.

Lopputulos

Kuten kaikissa autoissa, myös BMW 350i:ssä on useita ongelmia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että auto olisi epäluotettava, sillä se voi kestää pitkään, jos sitä hoidetaan ja huolletaan hyvin. Suurin osa BMW 350i:n ongelmista, joita olemme korostaneet, voidaan välttää asianmukaisella hoidolla ja huollolla.

Siitä huolimatta BMW 350i on edelleen kallis ylläpitää verrattuna sen kilpailijoihin Audiin ja Mercedes-Benziin. Kaiken kaikkiaan se on mukava auto mukavuuteen ja päivittäiseen ajamiseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z