Yleisiä ongelmia BMW F01:n kanssa

BMW F01 oli ensimmäinen BMW-ajoneuvo, jossa oli hybridiveto, turboahdettu V12-moottori ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Tämä 4-ovinen täysikokoinen luksusauto on mukava, tilava, turvallinen ja erittäin edistyksellinen. Mutta kuten useimmissa luksusautoissa, BMW F01:ssä on useita ongelmia. Mitkä ovat kuitenkin BMW F01:n yleisiä ongelmia?

Joitakin BMW F01:n yleisimpiä ongelmia ovat moottoriongelmat, iDrive-ongelmat, kameroiden epätarkkuus, vaihteisto-ongelmat, ohjelmisto-ongelmat, sähköikkunoiden ongelmat, kameroiden epätarkkuus ja ovien lukitusvirheet. Näiden ongelmien tunteminen etukäteen voi säästää käyttäjän kalliilta korjauksilta.

Mitkä ovat BMW F01:n yleisiä ongelmia?

Moottoriongelmat

Osa BMW F01:n käyttäjien ilmoittamista yleisimmistä ongelmista liittyy moottoriin. Tällaisia ovat muun muassa moottorin syttymishäiriöt, moottorin tökkiminen ja moottorin ylikuumeneminen. Monet näistä ongelmista ilmenevät, kun autoon kertyy useita kilometrejä.

Moottorin tökkiminen tai jopa huono kiihtyvyys johtuu polttoainepumpun vikaantumisesta. Sitä vastoin moottorin syttymishäiriöt johtuvat viallisesta kelapaketista, viallisesta nokka-akselianturista tai viallisesta kampiakselianturista. Vie auto mekaanikolle korjaamaan taustalla olevat ongelmat.

Vaihteisto-ongelmat

Toinen yleinen ongelma BMW F01:ssä on vaihteisto-ongelmat. Yleisiä vaihteisto-ongelmia ovat auton juuttuminen tai nykiminen vaihteita vaihdettaessa. Jos sinulla on tällainen ongelma, se on merkki huonoista moottorin kiinnikkeistä. Huomaa, että tämä ongelma on yleinen automaattivaihteistossa, joka on asennettu BMW F01:een.

Vaihda huonot tai vialliset moottorin kiinnikkeet ongelman korjaamiseksi. Joissakin tapauksissa kovavaihteisuus voi johtua vaihteistonesteistä, joilla on huonot kylmävirtausominaisuudet. Jos näin on, vaihda korkealaatuiseen synteettiseen vaihteistonesteeseen.

Sähköikkunoiden ongelmat

Tämä on ongelma, jota esiintyy yleensä vanhemmissa BMW F01 -malleissa. Käyttäjät ovat raportoineet kuulevansa vinkuvaa ääntä, kun he yrittävät avata tai sulkea ikkunaa. Tämä on osoitus siitä, että ikkunan säädin on vikaantunut. Toinen merkki huonoista sähköikkunoista on se, että ikkunat eivät liiku tasaisesti ylös ja alas.

  Paras BMW automatkalle

Tämä ongelma kannattaa korjata vaihtamalla vaurioitunut tai viallinen ikkunan säädin uuteen.

iDrive-ongelmat

iDrive-järjestelmä on BMW F01:n tärkeä osa. Tämä johtuu siitä, että se huolehtii BMW:n äänentoistojärjestelmästä, ilmastoinnista, navigointijärjestelmästä ja viestinnästä. Jos siis iDrive-järjestelmässä on ongelmia, BMW F01 ei toimi sujuvasti. BMW iDrive -ohjaimen yleisiä ongelmia ovat iDriver-tietokoneen vikaantuminen, näytön pimeneminen, iDriver-ohjaimen vikaantuminen ja paljon muuta.

Jos haluat korjata iDriver-ongelmat, sinun on korjattava taustalla olevat ongelmat. Siksi sinun pitäisi käydä mekaanikon luona korjauttamassa tämä ongelma.

Sumeat kamerat

BMW F01 on edistyksellinen auto, jossa on paljon huipputeknisiä ominaisuuksia. Yksi tämän auton edistyksellisistä ominaisuuksista ovat kamerat, jotka tarjoavat kuljettajalle näkymiä lähes kaikista kuvakulmista. On kuitenkin tullut valituksia etu- ja sivukameroiden epätarkkuudesta.

Yllättäen BMW tietää jo tästä ongelmasta, mutta heillä ei ole vielä ratkaisua. Käyttäjät joutuvat siis ehkä odottamaan, kunnes BMW keksii suorasukaisen ratkaisun.

Ovien lukkojen toimintahäiriö

Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että ovet eivät lukkiudu avaimenperän avulla, mutta lukkiutuvat avaimilla. Pääsyyllinen tähän ongelmaan on viallinen ovien lukitusmoottori. Joissakin tapauksissa syynä voi olla avaimenperän tyhjä paristo. Aloita siis vaihtamalla tyhjä paristo ja jatka ovien lukkojen vaihtoa.

Ohjelmisto-ongelmat

Vaikka BMW F01:ssä on edistyksellinen tietokonejärjestelmä, joka ohjaa monia ominaisuuksia, siinä ilmenee myös useita ongelmia. Nämä ongelmat vaikuttavat yleensä ohjaukseen, käsiteltävyyteen ja moniin muihin ominaisuuksiin. Tämän ongelman korjaamiseksi voit aloittaa päivittämällä ohjelmiston.

  Onko olemassa 4-ovinen BMW-avoauto?

Ilmastointilaitteen toimintahäiriö

Vaikka tämä ongelma ei ole yleinen, useat BMW F01:n käyttäjät ovat raportoineet ilmastoinnin vikaantumisesta. Jos huomaat, että ilmastointi ei toimi kunnolla, kyse voi olla viallisesta ilmastoinnin lauhduttimesta. Vie auto mekaanikolle lauhduttimen vaihtoa varten.

FAQ

Onko BMW F01 luotettava?

Ei, BMW F01 ei ole luotettava auto. Tämä johtuu siitä, että sen huoltokustannukset ovat markkinoiden täysikokoisten luksussedanien korkeimpia. Lisäksi huolto- ja varaosakustannukset ovat melko korkeat, mikä tekee tästä autosta hieman kalliimman. Asianmukaisella hoidolla ja kunnossapidolla käyttäjä voi kuitenkin välttää kalliit korjaukset pitkällä aikavälillä.

Kuinka kauan BMW F01 kestää?

Jos sitä huolletaan asianmukaisesti ja ajotavat ovat hyvät, BMW F01:n pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä eli 13 vuotta. Joissakin tapauksissa auto voi kestää jopa pidempään. Mutta keskimäärin tämän auton pitäisi kestää vähintään 150 000 kilometriä. Varmista siis, että noudatat BMW:n suosittelemia huoltopalveluja, jos haluat autosi kestävän pidempään.

Minkä ajan kuluttua BMW F01:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

BMW F01 ei ole kovin luotettava auto. Siinä esiintyy kuitenkin vähemmän ongelmia ensimmäisten 3 omistusvuoden aikana. Siitä huolimatta useimmat BMW F01 -kuljettajat alkavat valittaa sytytystulpista ja sytytyskeloista noin 40 000 kilometrin jälkeen. Päinvastoin, vakavimmista ongelmista raportoidaan yleensä 150 000 mailin jälkeen.

Onko BMW F01:n huolto kallista?

BMW F01 on yksi markkinoiden kalleimmista ylellisistä sedaneista, joiden ylläpito on kallista. Se maksaa keskimäärin noin 14 453 dollaria huolto- ja korjauskuluihin ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä on enemmän kuin luksusluokan sedanien alan keskiarvo, joka on noin 12 000 dollaria, joten F01:n ylläpito on noin 2 500 dollaria kalliimpaa.

  Aiways vs BMW - kumpi on parempi?

Mitä BMW F01 tarkoittaa?

BMW F01 on BMW 7-sarjan viides sukupolvi, joka koostuu BMW F01:stä, joka on sedan-versio, ja BMW F02:stä, joka on pitkävetoinen sedan-versio. Sekä vuosina 2008-2015 valmistetuista BMW F01:stä että F02:sta käytetään nimitystä BMW F01.

Johtopäätös

BMW F01 on yksi markkinoiden hienoimmista täysikokoisista luksussedaneista. Mutta kuten useimmissa BMW:n malleissa, myös siinä on useita ongelmia, joita käyttäjien on oltava valmiita käsittelemään. Kun edellä on käsitelty joitakin yleisimpiä ongelmia, käyttäjien tulisi varmistaa, että he puuttuvat ongelmiin aikaisemmin, jotta vältytään kalliilta korjauksilta.

Kaiken kaikkiaan BMW F01, joka on BMW 7-sarjan viides sukupolvi, on mukava, mukava, ylellinen, turvallinen ja edistyksellinen luksussedan. Asianmukaisella huollolla ja hoidolla tämä auto voi kestää yli 200 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z