Yleisiä ongelmia BMW X6:ssa

BMW X6 on keskikokoinen ylellinen crossover-katumaasturi, jonka huippuluokan sisätilat ja ihastuttava ulkomuoto erottavat sen kilpailijoistaan. Lisäksi BMW X6:n suorituskyky on erittäin korkeatasoinen ja sitä on helppo käsitellä. Mutta mitkä ovat BMW X6:n yleisiä ongelmia?

Kuten missä tahansa muussa autossa, myös BMW X6:ssa on useita ongelmia, joita ovat esimerkiksi moottoriongelmat, moottorin ylikuumeneminen, takaluukun spoilerin irtoaminen, jarrutehon menetys, sähköisen käsijarrun ongelmat ja viallinen elektroniikka.

On kuitenkin tärkeää huomata, että nämä ongelmat vaihtelevat BMW X6:n vuosi- ja mallikohtaisesti. Ennen kuin ostat käytetyn tai uuden BMW X6:n, on siis tärkeää tietää, mitä on odotettavissa, ennen kuin investoit siihen. Sitä paitsi useimmat ongelmat voi hoitaa sertifioitu BMW-mekaanikko tai BMW-huoltokeskus.

Mitkä ovat BMW X6:n yleiset ongelmat?

Moottoriongelmat

Eri BMW X6 -malleissa esiintyy erilaisia moottoriongelmia. Yksi yleisimmistä BMW X6:n moottoriongelmista on, että moottori ei käynnisty. Tämä on yleistä heinäkuun 2020 ja marraskuun 2020 välisenä aikana valmistetuissa BMW X6 -malleissa. Voit kytkeä sytytysvirran päälle, mutta auto ei käynnisty.

Suurin syy tähän on se, että 48V:n käynnistysgeneraattorin akkukaapeleita ei ole kiinnitetty kunnolla tuotannon aikana. Ongelman korjaaminen on yksinkertaista, sillä voit säätää käynnistysgeneraattorin ruuviliitosta. Jos tämä ei kuitenkaan onnistu, voit viedä autosi BMW-huoltoon, joka auttaa sinua korjaamaan ongelman.

Löysä takaluukun spoileri

Toinen yleinen ongelma BMW X6:ssa on löysä takaluukun spoileri. Takaluukun spoileri saattaa heilua tai täristä liikaa ajon aikana. Tämä tapahtuu väärin kiinnitetyn takaspoilerin vuoksi. Takaluukun spoilerilla on yleensä taipumus irrota takaluukun yläosasta ja kohdasta, jossa se kohtaa katon takaosan.

  BMW Z4 VS Porsche Boxster - kumpi on parempi?

Sähköisen käsijarrun ongelmat

Useissa BMW X6 -malleissa voi olla vaikeuksia käsijarrun vapauttamisessa. Tämä johtuu yleensä käsijarrun toimilaitteen vikaantumisesta, joka johtuu ohjelmistovirheestä. Toisin kuin muut tämän luettelon ongelmat, tämä voidaan korjata helposti päivittämällä ohjelmisto.

Moottorin ylikuumeneminen

Kuten aiemmin mainittiin, BMW X6:ssa esiintyy useita moottoriongelmia. Yksi tämän auton suurimmista moottoriongelmista on moottorin ylikuumeneminen. Tämä ongelma on yleinen maaliskuun 2014 ja toukokuun 2017 välisenä aikana valmistetuissa BMW X6 -malleissa. Kun moottori ylikuumenee, se sytyttää moottorin tarkistusvalon, ja pakoputkesta saattaa tulla vuotoja.

Tämän ongelman aiheuttaa yleensä viallinen EGR-jäähdytin. Siksi viallinen EGR-jäähdytin on vaihdettava ongelman korjaamiseksi.

Ovenkahvojen kuluminen ja kuluminen

Vaikka tämä ongelma on yleinen BMW X5 -katumaastureissa, myös joillakin BMW X6 -malleilla on ollut sama ongelma. Ulompi ovenkahva sekä kuljettajan että matkustajan puolella nousee tavalliseen tapaan, mutta ovi ei aukea. Ongelman korjaamiseksi omistajan on vaihdettava koko oven avaus- ja sulkemisjärjestelmä.

Jarrutehon menetys

Jos ajat BMW X6 -mallia, joka on valmistettu helmikuun 2020 ja lokakuun 2020 välisenä aikana, saatat kokea tämän ongelman. Voit yrittää jarruttaa autoa, mutta kestää liian kauan hidastaa ajoneuvo kokonaan pysähtymään. Tämä on merkki siitä, että integroitu jarrujärjestelmän hydrauliikkayksikkösi on viallinen.

Viallinen elektroniikka

Tämä on yleinen ongelma kaikissa BMW-autoissa. Jos siis X6-autossasi ilmenee tällaisia ongelmia, sen ei pitäisi tulla yllätyksenä. Tämä johtuu siitä, että useimmissa vanhoissa BMW-malleissa oli huono viemärisuunnittelu, joka aiheutti vaurioita johdotusjärjestelmään, mikä johti vialliseen elektroniikkaan.

  Ovatko BMW:t hyviä autoja?

FAQ

Kannattaako BMW X6 ostaa?

Kyllä, BMW X6 kannattaa ostaa. BMW X6 ei ole ainoastaan hyvin rakennettu ja urheilullinen, vaan se myös toimii erittäin korkealla tasolla. Tämä auto on myös käytännöllinen, sillä siinä on tilavat sisätilat, joihin mahtuu jopa viisi henkilöä. Lisäksi siinä on runsaasti tavaratilaa ja se on kilpailijoihinsa verrattuna polttoainetehokas.

Mutta jos etsit halvempaa ja käytännöllisempää katumaasturia, katso muualle. BMW X5:ssä on samanlaiset ominaisuudet, mutta se on halvempi ja käytännöllisempi kuin X6. Se on myös tilavampi ja siinä on enemmän tavaratilaa.

Minkä vuosimallin BMW X6:sta minun pitäisi välttää?

Sinun kannattaa välttää vuoden 2011 BMW X6:ta. Huolimatta siitä, että BMW X6 on luotettavuudeltaan hieman keskimääräistä parempi, vuoden 2011 BMW X6 on vähiten luotettava malli. Tämä johtuu siitä, että monet ihmiset ovat valittaneet moottorin ylikuumenemisesta ja jatkuvasta rengaspaineen valvontajärjestelmän merkkivalosta.

Jos et siis halua joutua vaikeuksiin, vältä tätä mallivuotta mahdollisimman paljon. Myös vuosien 2010 ja 2018 BMW X6 -malleissa on muutamia ongelmia. Näin ollen ne sijoittuvat parhaiden ja huonoimpien BMW X6 -mallien väliin.

Onko BMW X6 kallis huoltaa?

Kyllä, BMW X6 on kallis ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että se hajoaa paljon enemmän kuin useimmat valtavirran katumaasturit. Lisäksi BMW:n varaosat ja huollot ovat kalliita, mikä lisää omistamisen kokonaiskustannuksia. Koska kyseessä on katumaasturi, se kuluttaa myös enemmän polttoainetta, mikä lisää kokonaiskustannuksia.

  Paras jäähdytysneste BMW:lle

Mikä on BMW X6:n korkea ajokilometrimäärä?

BMW X6:lla, jolla on ajettu yli 100 000 kilometriä, katsotaan olevan korkea ajokilometrimäärä. Tämä eroaa BMW-autoista, jotka voivat ajaa yli 200 000 kilometriä, jotta niitä voidaan pitää suurina kilometreinä. Jos siis ostat käytetyn BMW X6:n, etsi sellainen, jossa on enintään 100 000 kilometriä, jotta vältyt kalliilta korjauksilta.

Johtopäätös

Ennen BMW X6:een sijoittamista kannattaa tuntea auton hyvät ja huonot puolet. Tässä artikkelissa olemme tarkastelleet joitakin ongelmia, joita BMW X6:n omistajien on syytä odottaa kohtaavansa, ja niihin kuuluvat; takaluukun spoilerin irtoaminen, moottoriongelmat, moottorin ylikuumeneminen, viallinen elektroniikka, jarrutehon menetys ja ovenkahvojen kuluminen.

BMW X6 saattaa vaikuttaa siltä, että ongelmia on paljon, mutta ne vaihtelevat mallin ja valmistusvuoden mukaan. Ota siis selvää, mitkä ongelmat ovat yleisiä siinä BMW-mallissa, jonka aiot ostaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z