Ylellisin Mercedes-maasturi?

Mercedes tunnetaan ylellisistä ja suorituskykyisistä ajoneuvoistaan. Ylellisimmät Mercedes-Benz-mallit tarjoavat tyyliä, mukavuutta, suorituskykyä ja käytännöllisyyttä. Mutta mikä on ylellisin Mercedes SUV?

Mercedesin ylellisimmän katumaasturin tittelin saa superylellinen Mercedes-Maybach GLS 600. Sitä paitsi se on myös yksi markkinoiden kalleimmista ja ylellisimmistä katumaastureista. Tässä Yhdysvalloissa valmistetussa katumaasturissa on 550 hevosvoiman twin-turbo V8 -moottori, ja se on myös tehokas ja suorituskykyinen.

Mercedes-Maybach GLS 600 saa kuitenkin kovaa kilpailua G-Wagonista, joka tarjoaa enemmän tehoa ja paremmat maasto-ominaisuudet. Kaiken kaikkiaan Mercedes-Maybach GLS 600 on ylellisin, ja siinä on paljon huippuluokan varusteita ja huipputurvallisuusominaisuuksia.

Mercedes-Maybach GLS 600:n ominaisuudet

Ulkonäkö

Mercedes-Maybach GLS-600 ei ole pelkästään ylellinen, vaan myös komea. Tässä tehokkaassa katumaasturissa on konepellin kolmipisteinen tähtikoriste, Maybachille tyypillinen säleikkö ja 21-tuumaiset pyörät. Lisäksi siinä on kaksivärinen värimaailma, joka tekee siitä samanaikaisesti erinomaisen ja ainutlaatuisen näköisen.

Ulkonäön osalta G-Wagon on ihastuttava, mutta ei mitään verrattuna tähän hirviöön. Mercedes-Maybach GLS-600:aa voi verrata vain Bentley Bentaygaan ja Rolls-Royce Cullinaniin. Odota siis, että tämä katumaasturi herättää paljon huomiota, kun ajelet kadulla.

Lumoavan ulkomuodon lisäksi GLS-600:n sisätilat ovat aivan toista luokkaa. Se huokuu ylellisyyttä ja ylellisyyttä. Ylellisimmän saksalaisen katumaasturin matkustamo on täysin mittatilaustyönä rakennettu erikoisine viimeistelyineen ja huipputeknisine ominaisuuksineen. Se on ylellisempi kuin tavallinen Mercedes-maasturi.

Lisäksi tässä katumaasturissa on Mercedesin uusin MBUX-infotainment-järjestelmä, joka on sijoitettu kahteen näyttöön. Sen lisäksi, että siinä on yltäkylläiset sisätilat, se on myös tilava eikä siinä ole kolmatta riviä, vaikka se on suuri. Kolmannen rivin tilaa käytetään tarjoamaan mukavuutta toisen rivin käyttäjille, sillä siinä on taaksepäin käännettävät istuimet.

  Kumpi on parempi - AMG vai M Power?

Koska tämä auto tarjoaa matkustajilleen uusinta mukavuutta ja ylellisyyttä, se vie paljon tilaa. Tämän vuoksi siihen mahtuu vain neljä henkilöä kuljettaja mukaan lukien. Muita sen tarjoamia erinomaisia ominaisuuksia ovat lämmitys- ja tuuletustoiminnot, taittuvat pöydät, MBUX-käyttöjärjestelmällä varustetut tabletit ja asennetut samppanjakourut.

Suorituskyky

Suorituskyvyn suhteen et myöskään tule pettymään. Mercedes-Maybach GLS-600 on varustettu 4,0-litraisella V8-tuplaturbomoottorilla ja 9 G-Tronic 9-vaihteisella automaattivaihteistolla. Koska kyseessä on nelivetoauto, tämä auto kulkee helposti kaikissa maastoissa ilman haasteita.

Lisäksi tehokkaan moottoritoimituksen parina on EQ-vahvistin ja 48 voltin mild-hybridijärjestelmä. Tämä tehokas kone tuottaa hämmästyttävät 550 hv ja 538 lb-ft vääntöä. Kaiken lisäksi se kiihtyy 0-100 km/h vain 4,8 sekunnissa, mikä on fantastista.

Vaikka tässä katumaasturissa ei ole V12-moottoria, voit silti luottaa sen suorituskykyyn. Mild-hybridijärjestelmä tarjoaa lisäksi 21 hevosvoimaa ja 184 newtonmetrin vääntömomentin. Tämä järjestelmä on myös yhdistetty Mercedeksen e-aktiiviseen korinhallintajousitusjärjestelmään, joka auttaa lähes poistamaan kuoppia ja takaamaan tasaisen ja mukavan ajon.

Turvallisuus

Mercedes-Maybach GLS-600 on odotetusti markkinoiden turvallisimpia katumaastureita. Tässä kyydissä on tärkeitä turvallisuusominaisuuksia, kuten PRE-SAFE-teknologia, huomio-avustin, aktiivinen jarruavustin, Mercedes-Benzin hätäpuhelut huoltoon, aktiivinen kuolleen kulman avustin, aktiivinen kaistanpitoavustin ja paljon muuta.

Jos etsit ylelliseltä ja huippuluokan Mercedes-mallilta turvallisuutta, Mercedes-Maybach GLS-600 on täydellinen vaihtoehto.

Luotettavuus

Vaikka Mercedes-Benz ei ole tunnettu luotettavuudestaan, sinun ei tarvitse olla huolissasi GLS-600:sta. Monet virastot ovat asettaneet tämän katumaasturin korkealle, mikä tekee siitä yhden markkinoiden luotettavimmista Mercedes-katumaastureista. Se on luokiteltu keskimääräistä luotettavammaksi, mikä on erinomaista, kun otetaan huomioon, että monet luksusluokan katumaasturit sijoittuvat keskimääräistä huonommin.

  Missä Mercedeksessä on digitaalinen kojelauta

Hinta

Jos olet valmis käyttämään rahaa saadaksesi yhden markkinoiden parhaista ja ylellisimmistä katumaastureista, Mercedes-Maybach GLS-600:n pitäisi olla listasi kärjessä. Tämä voi määritellä ylellisyyttä, yltäkylläisyyttä, teknologiaa ja turvallisuutta. Sen lähtöhinta on noin 160 500 dollaria, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kalleimmista katumaastureista.

FAQ

Mikä on paras Mercedes-maasturi ostettavaksi?

Yleisesti ottaen paras ostettava Mercedes-maasturi on Mercedes-Benz GLE-luokka. Tämä on ylellinen keskikokoinen katumaasturi, jossa on tyylikäs muotoilu, huippuluokan sisätilat, käyttäjäystävällinen infotainment-järjestelmä, runsaasti istumapaikkoja ja reilusti tavaratilaa. Vaikka kyseessä on 5-paikkainen auto, siihen mahtuu jopa 7 henkeä, kun se on varustettu kolmannella rivillä.

Mikä on luotettavin Mercedes-maasturi?

Luotettavin Mercedes SUV on Mercedes-Benz GLC-luokka. Monet luotettavuusluokituslaitokset rankkaavat sen korkealle, ja se raportoi vähemmän ongelmia kuin muut Mercedes-mallit. Consumer Reports antaa sille pistemäärän 75 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen, kun otetaan huomioon, että useimmat luksusautot ovat epäluotettavia.

Mikä on kaikkein epäluotettavin Mercedes-maasturi?

Vähiten luotettava Mercedes-Benzin katumaasturi on Mercedes-Benz G-luokka 2014. Vaikka uusimmat G-luokan mallit ovat erittäin luotettavia, vuoden 2014 Mercedes G-luokka ei ole. Tämän G-Wagon-mallin aiemmilla omistajilla on ollut useita valituksia, mikä tekee siitä vähiten luotettavan Mercedes-maasturin.

Millä luksusmerkillä on paras katumaasturi – Mercedes-, Audi- vai BMW-katumaasturi?

Kaikki nämä merkit ovat poikkeuksellisia ja suoriutuvat erinomaisesti eri osa-alueilla. Mercedes-Benzin katumaasturit tarjoavat mukavuutta ja ylellisyyttä, Audin katumaasturit parempaa käsiteltävyyttä ja vetokykyä, kun taas BMW:n katumaasturit tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä ja nopeutta. Valitse siis oikea auto tarpeidesi mukaan.

  Onko BMW-maasturi hyvä auto?

Mikä on paras sähköinen katumaasturi?

Markkinoiden paras täyssähköinen katumaasturi on Mercedes-Benz EQC. Tämä katumaasturi antaa Teslan Model 3:lle kyytiä. Mercedes-Benz EQC on tehokas, mukava, tilava ja hyvin rakennettu matkustamo. Kaiken lisäksi auto on erittäin turvallinen ja hiljainen ajaa.

Loppupäätelmät

Jos etsit ylellisintä Mercedes-katumaasturia, superylellinen Mercedes-Maybach GLS 600 on markkinoiden ylellisin Mercedes-katumaasturi. Tässä tehokkaassa ja ylellisessä katumaasturissa on kaikki ylelliset ominaisuudet, joita voit toivoa luksusmaasturilta. Kaiken lisäksi se toimii poikkeuksellisen hyvin ja on supermukava.

Lähin ylellinen Mercedes-katumaasturi on G-luokka. G-luokassa ei kuitenkaan ole yhtä paljon tilaa ja reheviä ominaisuuksia kuin Mercedes-Maybach GLS 600:ssa. Sitä paitsi GLS 600 on myös markkinoiden kallein Mercedes-katumaasturi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z