Yllättäviä faktoja Fiat e-Ulysse

Fiat e-Ulysee

Fiat e-Ulysse on yksi Fiatin malliston uusimmista lisäyksistä. Tämä pakettiauto toimii sähkömoottorilla, ja sillä on mukava toimintasäde. Se on myös edistyksellinen, turvallinen ja mukava. Mutta mitä yllättäviä faktoja Fiat e-Ulysseen liittyy?

Fiat e-Ulysseen yllättäviä faktoja ovat muun muassa seuraavat: Fiat e-Ulyssessä on paljon turvavarusteita. Lisäksi Fiat e-Ulysse jakaa EMP2-alustan neljän muun auton kanssa. Lisäksi Fiat e-Scudo on Fiat e-Ulyssen rahtiversio.

Mitkä ovat yllättäviä faktoja Fiat e-Ulyssesta?

Fiat e-Ulyssesta on keskikokoinen ja suuri versio.

Ennen kuin hankit haluamasi Fiat e-Uysse -mallin, kannattaa tiedustella niiden kokoja. Valmistaja tarjoaa nimittäin keskikokoisia ja suuria pakettiautoja. Jos siis haluat enemmän tilaa, harkitse suuren pakettiauton hankkimista, jossa on enemmän matkustamo- ja tavaratilaa.

Keskikokoisen pakettiauton pituus on 4956 mm, leveys 2010 mm ja korkeus 189 mm. Lisäksi siinä on yhteensä 900 litraa tavaratilaa. Sitä vastoin Fiat e-Ulysse -pakettiauton suuren version pituus on 5306 mm, leveys 2010 mm ja korkeus 189 mm. Lisäksi siinä on yhteensä 1500 litraa tavaratilaa. Huomaa, että molempiin autoihin mahtuu jopa kahdeksan henkilöä.

Fiat e-Ulyssessa on paljon turvavarusteita.

Yksi asia, joka tekee uusimmasta Fiat e-Ulysse -mallista erottuvan, on sen laaja valikoima turvaominaisuuksia. Tässä autossa on muun muassa seuraavia turvallisuusominaisuuksia: pito-ohjaus, liikennemerkkien tunnistus, etutörmäysvaroitin ja AEB-ohjaus, kaistaltapoistumisvaroitin, kuolleen kulman varoitin ja peruutuskamera.

Fiat e-Ulysse jakaa EMP2-alustan neljän muun auton kanssa.

Fiatin tiedetään jakavan ominaisuuksia muiden automerkkien, kuten Peugeotin, Citroenin ja Lancian kanssa. Tämän ei siis pitäisi tulla yllätyksenä. Aiemmin Fiat Ulysse jakoi alustansa Peugeot 807:n, Citroen C8:n ja Lancia Zetan kanssa. Nykyinen Fiat e-Ulysse jakaa EMP2-alustansa Citroen e-Jumpyn, Peugeot e-Expertin, Fiat e-Scudon ja Opel Zafira-E:n kanssa.

  Yllättäviä faktoja Fiat 500e:stä

Fiat e-Scudo on Fiat e-Ulyssen rahtiversio.

Fiat e-Scudo käyttää samaa alustaa kuin Fiat e-Ulysse. Lisäksi siinä on samat ominaisuudet, ja ainoa ero on, että toinen pakettiauto on tarkoitettu ihmisten kuljettamiseen ja toinen rahdin kuljettamiseen. Jotkut kuitenkin luulevat, että kyseessä on kaksi eri autoa, vaikka näin ei ole. Niillä on samat moottorit ja ne tuottavat samanlaisen suorituskyvyn.

Fiat suunnitteli Fiat e-Ulyssen ihmisten kuljettamiseen ja Fiat e-Scudon rahdin kuljettamiseen. Sinun kannattaa siis valita oikea sähkökäyttöinen Fiat-pakettiauto tarpeidesi mukaan.

Fiat e-Ulysse tarjoaa vastinetta rahalle.

Toisin kuin perinteinen kaasukäyttöinen Fiat Ulysse, uusin sähköinen e-Ulysse on melko paljon kalliimpi. Tämä auto tarjoaa kuitenkin vastinetta rahalle, koska siinä on erinomaisia ominaisuuksia. Joitakin huippuominaisuuksia, joista käyttäjät nauttivat tässä autossa, ovat muun muassa huippuluokan infotainment-järjestelmä, jossa on ajoneuvoon asennettu teknologia, jonka avulla käyttäjä voi kommunikoida älypuhelimensa kanssa intuitiivisesti.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat 17-tuumaiset timanttileikatut kevytmetallivanteet, tyylikäs ja moderni muotoilu, Apple CarPlay ja Android Auto.

Fiat e-Ulysse on ainoa tuotannossa oleva Fiatin malli.

Monet saattavat tuntea vuosina 1994-2010 valmistetun Fiat Ulyssen, mutta tätä autoa ei enää valmisteta. Vuonna 1994 Fiat Talenton korvannut Fiat Ulysse korvattiin vuonna 2010 Fiat Freemontilla. Fiat Ulysse on kuitenkin tehnyt paluun uusimmalla sähköversiollaan.

  Fiat 500:n yleiset ongelmat

Toinen asia, jota useimmat ihmiset eivät tiedä Fiat Ulyssesta, on se, että se korvasi Fiat Talenton. Toisaalta Fiat Ulyssea seurasi Fiat Freemont, joka on Dodge Journeyn uudelleenbrändätty versio.

FAQ

Mitkä ovat yllättäviä faktoja Fiat Ulyssesta?

Fiat Ulysseen liittyviä yllättäviä faktoja ovat muun muassa seuraavat: Fiat Ulysse on saanut tyylinsä Stilo-mallistosta. Lisäksi Fiat Ulyssen 3.0 V6 152 kW -moottori on Fiat Ulyssen tehokkain moottori. Lisäksi Fiat Ulysse korvasi Fiat Talenton, mutta sen tilalle tuli Fiat Freemont.

Kuinka nopea Fiat e-Ulysse on?

Fiat e-Ulysse kulkee sähkömoottorilla eikä bensiinillä kuten edeltäjänsä. Sähkömoottori tarjoaa tehokkaan, tasaisen ja herkän ajon. Sen lisäksi se tuottaa jopa 80,78 km/h:n enimmäisnopeuden ja kiihtyy 0-100 km/h:n nopeuteen vain 11,3 sekunnissa.

Mitkä ovat Fiat e-Ulysse Ulyssen ja Fiat e-Ulysse Loungen erot?

Vaikka molemmat varustevaihtoehdot ovat Fiat e-Ulysse -mallista, Fiat e-Ulysse Lounge tarjoaa Fiat e-Ulysse Ulyssea ylellisempiä ominaisuuksia. Kaiken lisäksi Fiat e-Ulysse Lounge tarjoaa vain kuusi- tai seitsenpaikkaisen istuimen, kun taas Fiat e-Ulysse Ulysse voidaan konfiguroida tarjoamaan seitsemän tai jopa kahdeksan paikkaa.

Onko Fiat e-Ulysse hyvä päivittäinen kuljettaja?

Totta kai, kyllä. Koska Fiat e-Ulysse on täyssähköauto, sen päivittäinen käyttö ei maksa paljon. Tämä perhepakettiauto toimii 75 kWh:n akulla, joka pystyy kulkemaan jopa 205 kilometriä täydellä latauksella. Lisäksi auto on erittäin hauska ajaa, eikä se saastuta ympäristöä.

  Kaikki vuoden 2023 Fiat Puntosta

Pysäköinnin ja liikenteessä ajamisen kannalta se ei kuitenkaan ole paras mahdollinen auto päivittäiseen käyttöön.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Fiat e-Ulysse?

Fiat e-Ulysse kuuluu markkinoiden merkittävimpiin sähkökäyttöisiin monikäyttöautoihin tai pakettiautoihin. Tämä auto on tilava, turvallinen, edistyksellinen, mukava ja tehokas. Siitä huolimatta sillä on edelleen kova kilpailu markkinoilla. Sen lähimpiä kilpailijoita ovat Citroen e-Jumpy, Peugeot e-Expert, Fiat e-Scudo ja Opel Zafira-E.

Johtopäätös

Fiat e-Ulysse saattaa olla vielä uusi sähköpakettiauto markkinoilla, mutta se on yksi hienoimmista. Tässä e-vanissa on erinomainen toimintasäde, joka sopii mainiosti useimmille perheille. Lisäksi se on erittäin edistyksellinen huippuluokan ominaisuuksineen. Vaikka se kohtaa kovaa kilpailua muiden markkinoilla olevien täyssähköisten monikäyttöautojen kanssa, se on silti yksi parhaista.

Nyt kun tiedät joitakin yllättäviä faktoja Fiat e-Ulyssesta, voit omistaa tai ajaa tätä autoa ylpeänä ja keskustella niistä muiden Fiatin ystävien tai e-Ulyssen omistajien kanssa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z