Tietoja Autoja A2Z

Hyvä vastaus on tärkeä kaikkiin kysymyksiin, niin pieniin kuin suuriinkin, kun haluat ostaa auton.

Ota yhteyttä

finland@luxurycarsa2z.com

Tapaa tiimimme

Rolf Hansen (perustaja)

Miksi aloitit Luxury Cars A2Z:n?

Tunsin, että jotain puuttui. On olemassa paljon autosivustoja, jotka on suunnattu autojen ystäville, mutta myös ihmiset, jotka ”vain” haluavat parhaan luksusauton, tarvitsevat vastauksia kysymyksiinsä.

Mikä on unelmiesi auto?

Lapsena haaveilin BMW:stä ja Ferrarista. Useat niiden autot ovat edelleen suosikkieni joukossa.

Mikä on paras neuvosi jollekin, joka haluaa ostaa uuden auton?

Tutki, tutki ja tutki. Älä anna myyjän päättää seuraavasta autostasi. Mieti asiaa rauhassa.

Mitä teet, kun et työskentele Luxury Cars A2Z:n parissa?

Rakastan tutkimusmatkailua. Lähden perheeni kanssa automatkalle tai vaikka vain lähimpään metsään tai kesämökillemme.

Dan Gurbalov (kirjailija)

Mikä on unelma-autosi?

Ford Raptor, jos tuo valtava kuorma-auto voidaan laskea autoksi. Muuten valitsisin Dodge Challenger SRT8:n. Haluan tuntea oloni turvalliseksi tiellä, ja pidän siitä, että takapenkille mahtuu moottoripyörä.

Mikä on paras neuvosi jollekin, joka haluaa ostaa uuden auton?

Tunne se. Älä osta ensimmäistä autoa, jonka kyytiin hyppäät koeajolle. Jos et tunne, että tämä on sinun autosi, älä kiirehdi ostamaan sitä.

Miksi rakastat autoista kirjoittamista?

Rakastan useimpien bensiinimoottoreiden ääntä. Rakastan myös hajua.

Mitä teet, kun et kirjoita autoista?

Ajan moottoripyörällä, rakastan hiihtoa ja kuntoilua. Retkeilen luonnossa, ja rakastan viettää aikaa luonnossa, kaukana kaupungin melusta.

Marko Mikulic (kirjailija)

Mikä on unelma-autosi?

Unelma-autoni olisi luultavasti Ferrari F40. Uskon henkilökohtaisesti, että F40 on lopullinen superauto, ja raastava V8 yhdistettynä niin ajattomaan muotoiluun vain kiipeää ”kaikkien aikojen parhaiden superautojen” listalla.

Mikä on paras neuvosi jollekin, joka haluaa ostaa uuden auton?

Yritä löytää täydellinen tasapaino tarpeidesi ja toiveidesi välillä. Auto on yhtä lailla rationaalinen kuin emotionaalinenkin ostos. Kannattaa olla yhtä lailla huolissaan mailia gallonaa kohti ja hymyilee mailia kohti.

Miksi rakastat autoista kirjoittamista?

Rakastan autoista kirjoittamista, koska autot ovat minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä aihe. Minut kasvatettiin autoharrastajien yhteisössä, ja nuoresta asti olen aina halunnut tehdä autoihin liittyvää työtä.

Mitä teet, kun et kirjoita autoista?

Tällä hetkellä olen lähellä oikeustieteen tutkinnon suorittamista, olen myös harrastelijamuusikko, tuottaja, beatmaker, videopeli- ja elokuvaharrastaja.

Lisätiedot

Olen myös suuri road trip- ja automatkojen harrastaja ja olen hyvin perehtynyt autourheiluun. Olen melko kiinnostunut autoteollisuuden oikeudellisista näkökohdista, erityisesti tekoälyteknologian ja autonomisen ajoteknologian käytöstä.

Edwin Odipo

Mikä on unelma-autosi?

Unelma-autoni on Mercedes-Benz GLE-Coupe. Tämä katumaasturi on paitsi komea ja urheilullisen näköinen, myös ylellinen ja siinä on paljon huipputeknisiä ominaisuuksia. Siinä on kaikki, mitä tarvitset pienikokoiselta katumaasturilta.

Mikä on paras neuvosi jollekin, joka haluaa ostaa uuden auton?

Automyyjät voivat joskus olla päällekäyviä. Siksi koko auton ostoprosessin tunteminen voi auttaa sinua rentoutumaan ja löytämään parhaan mahdollisen sopimuksen. Tee siis tutkimusta, tee ostoksia, harkitse ennakkorahoitusvaihtoehtoja, neuvottele ehdoista, ota huomioon vakuutuskustannukset ja koeaja auto.

Miksi rakastat autoista kirjoittamista?

Autot tekevät elämästämme helppoa. Voit vierailla kaukana asuvan ystäväsi tai sukulaisesi luona tai vaikka kiirehtiä ruokakauppaan muutaman kilometrin päähän kodistasi vaivattomasti. Kuvittele, millaista elämä oli ennen autojen keksimistä??? Minulle autot ovat siunaus, joka on tehnyt elämästä helpompaa.

Siksi kirjoitan autoista auttaakseni ihmisiä täyttämään tarpeensa. Olipa kyse auton ostamisesta, myymisestä, korjaamisesta ja kaikesta, mitä heidän tarvitsee tietää autoista.

Mitä teet, kun et kirjoita autoista?

Rakastan koripallon pelaamista. Ja jos en pelaa koripalloa, olen tietysti vuoden 2006 Toyota Premion pyörien takana lähdössä uuteen seikkailuun maaseudulle.