Chevrolet Colorado Luotettavuus

Chevrolet on valmistanut todella hyviä pickup-kuorma-autoja, ja ne ovat myös luotettavia. Coloradoa voidaan käyttää raskaisiin tehtäviin, kuten hinaukseen tai maastoon, ja se tekee sen helposti. Vakiomallissa on lähes 3600 kilon vetokyky, ja se on lähes kaksinkertainen muihin malleihin verrattuna.

Yleiskatsaus

Colorado on kuuluisa kyvyistään, eikä se ole myöskään kovin kallis. Myös ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja ajo on sulavaa. Korkea maavara helpottaa maastotehtäviä. Coloradossa on eri varustetasoja, ja siinä on useita moottoreita 2,5 litran turbomoottorista isoon 3,6 litran V6-moottoriin.

Luotettavuus

Chevrolet-lava-autoja käyttävät monet, ja se on edelleen heidän ykkösvalintansa sen edullisuuden ja kestävyyden vuoksi. Colorado sai loistavan luotettavuusarvosanan 82 pistettä sadasta, eikä sen huolto ole myöskään kovin kallista.

Turvallisuus

Turvallisuuden osalta se ei ole luokkansa paras vaihtoehto, koska sen kaatumistestitulos on heikko, mutta se on silti neljän tähden auto turvallisuuden osalta. Myös ominaisuudet ovat huippuluokkaa, kuten luistonesto, peruutuskamera, törmäysvaroitus, turvatyynyt jne.

Poistot

Poistoprosentti riippuu auton kysynnästä. Coloradon suuren kysynnän vuoksi sen poistotaso on alhainen, ja se menettää vain 40 % alkuperäisestä arvostaan viiden ensimmäisen vuoden aikana. Ensimmäisen vuoden jälkeen se menettää arvostaan noin 17 %, mikä on myös erittäin hyvä arvo.

Huolto ja korjaus

Chevrolet-autojen huolto- ja omistuskustannukset eivät useinkaan ole suuri ongelma verrattuna muihin autonvalmistajiin. Colorado tarvitsee noin 600 dollaria vuodessa kaikkiin ennaltaehkäiseviin huoltotoimenpiteisiin ja osien vaihtoon. Huolto ja korjaaminen riippuvat kuitenkin myös omistajasta ja siitä, miten hän käyttää autoa.

  Chevrolet Camaro Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Chevrolet Coloradossa on?

Chevrolet Colorado on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: TAKAVETO

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Coloradossa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Coloradossa on 308 hevosvoimaa ja 275 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Chevrolet Coloradon tavaratila?

74,0 Cubic Feet ( 2,095 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Coloradossa on 17 x 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestävätkö Chevy Coloradot pitkään?

Kyllä, Chevrolet Colorado kestää noin 15 vuotta. Säännöllinen huolto varmistaa, että Chevy Coloradosi kestää yli 300 000.

Mikä Chevy Coloradossa on vikana?

Car Complaints tarjoaa ratkaisuja joihinkin yleisimpiin Chevy Coloradon ongelmiin. Heidän mukaansa mallivuosi 2015 on luokiteltu huonoimmaksi korkeiden korjauskustannusten ja alhaisen ajokilometrimäärän vuoksi, kun ongelmia ilmenee. Vapina ja tärinä ovat yleisimpiä ongelmia mallivuoden 2018 kanssa.

Onko Chevy Coloradossa vaihteisto-ongelmia?

Nämä ongelmat ovat usein helposti havaittavissa. 2021 Chevrolet Coloradon vaihteisto-ongelmiin kuuluu mm. vaihtamisen viivästyminen ja hyppiminen kiihdytyksen aikana. Auto saattaa myös täristä millä tahansa nopeudella. Konepellin alta saattaa kuulua viheltäviä ääniä tai polttavaa hajua.

Onko Chevy Colorado epäluotettava?

Se on epäluotettavampi kuin monet muut autot. Consumer Reportsin mukaan vuoden 2021 Chevy Denver sai kaksi viidestä ennustetusta luotettavuusluokituksesta. Tämä on varsin huono. Vuoden 2020 malli pärjäsi paljon paremmin, sillä sen luotettavuusluokitus oli viisi viidestä. Vuoden 2019 Coloradon luotettavuusluokitus oli pettymys yksi viidestä.

  Chevrolet Blazer Luotettavuus

Onko Chevrolet Colorado hyvä kuorma-auto?

Chevrolet Colorado on hyvä kuorma-auto. Chevrolet Coloradossa on tehokas V6- ja dieselmoottori, mukava ajettavuus ja ylivoimainen käsiteltävyys pieneksi pickupiksi. Se ylpeilee luokkansa korkeimmalla vetokyvyllä ja monipuolisimmalla maastokelpoisella varustuksella.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z