Chevrolet Silverado 1500 Luotettavuus

Chevrolet-kuorma-autot ovat kuuluisia laadustaan ja vetokyvystään. Chevrolet on valmistanut kuorma-autoja yli 100 vuoden ajan. Silverado esiteltiin vuonna 1998, ja se on siitä lähtien myynyt yhtenä ihmisten parhaista valinnoista.

Yleiskatsaus

Silverado on yksi markkinoiden edullisimmista pickup-kuorma-autoista. Kuorma-auton 1500-luokassa on 5 eri varustetasoa, kuorma-autosta on yksi HD-versio. Tilava matkustajakoppi ja tehokas kuorma-auto on vetokykyinen jopa 13 000 lbs.

Luotettavuus

Pickup-kuorma-autot ovat monille liikemiehille eräänlainen kertaluonteinen investointi. Niiden halutaan olevan erittäin luotettavia ja kestäviä. Silverado on vain yksi parhaista vaihtoehdoista tähän, ja se on luokassaan 4. sijalla. Silveradon ennustettu luotettavuuspistemäärä on 83 pistettä 100:sta, mikä on jälleen kerran loistava tulos.

Turvallisuus

Lava-autot ovat yleensä turvallisempia kuin muut sedanit tai hatchbackit niiden vahvan korin ja suuren maavaran vuoksi. Silverado on viiden tähden turvallisuuskuorma-auto, jossa on erittäin vahva korihäkki ja turvallisuusominaisuuksia, kuten pysäköintiavustin, automaattiset jarrut, törmäysvaroitin, turvatyynyt, kaistanpitoavustin ja paljon muuta.

Poistot

Pienempi poistoaste vaikuttaa hyvin autojen luotettavuuteen. Chevyt ovat yleensä hyviä jälleenmyyntiarvoltaan, mutta Silveradolla on suuren kysynnän ja erinomaisen laadun vuoksi yksi parhaista jälleenmyyntiarvoista. Sen arvon alenema on vain 38 % viiden vuoden kuluttua, ja sen arvo säilyy yli 25 000 dollarin suuruisena.

Huolto ja korjaus

Silverado on lava-auto, ja kuorma-autojen huolto riippuu omistajan käytöstä. Chevyt ovat kuitenkin yleensä vähän huoltoa vaativia, ja Silveradon huoltokustannukset ovat alhaiset, noin 700 dollaria vuodessa. Se maksaisi noin 10 000 dollaria 10 vuoden omistusajan aikana.

  Audi RS5 luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Chevrolet Silverado 1500:ssa on?

Chevrolet Silverado 1500 on 6 paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Silverado 1500:ssa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Silverado 1500:ssa on 310 hevosvoimaa ja 348 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.7L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Silverado 1500:ssa on 20″ x 9″ tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20″ x 9″ tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuosimallin Silveradoja minun tulisi välttää?

Vuoden 2015 malli on yksi vaarallisimmista. Mallissa on monia ongelmia, kuten vaihteistovikoja. Vaihteisto-ongelmat ovat yleisiä myös vuosien 2016 ja 2017 Chevrolet Silverado 1500 -malleissa. Nämä kaksi mallia aiheuttavat hyvin todennäköisesti vaihteisto-ongelmia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z