Chevrolet Blazer Luotettavuus

Luotettavuuden osalta Chevrolet on tunnettu kestävistä ja edullisista autoista. Se keskittyy tarjoamaan laadukkaita autoja edulliseen hintaan. Blazer on keskikokoinen crossover-maasturi, jolla on upea ulkonäkö ja erittäin mukavat istuimet. Se on sukua GMC Acadialle ja Cadillac XT5:lle.

Yleiskatsaus

Blazer on muotoiltu erittäin tyylikkäästi, mikä antaa sille urheilullisen ilmeen. Auton moottori on myös tehokas, ja siinä on kolme varustetasoa. 2,5 litran I4-moottori tuottaa 193 hevosvoimaa ja suurin 3,6 litran V6-moottori massiiviset 305 hevosvoimaa. Tämä antaa Blazerille todella tehokkaat kyytipelit.

Luotettavuus

Luotettavuus on erittäin tärkeää ihmisille, jotka haluavat autonsa kestävän monta vuotta. Chevyt ovat kuuluisia vähäisestä huollosta, hyvästä polttoainetaloudesta ja edullisista autoista. Blazer on myös luotettava auto, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 86, jota kutsutaan erinomaiseksi. Autossa ei myöskään ole paljon raportoituja suuria ongelmia.

Jälleenmyyntiarvo

Chevyn arvon alenemisaste on alhaisempi kuin muiden luksusmerkkien, kuten Cadillacin. Blazer menettää noin 26 % alkuperäisestä arvostaan jo yhdessä vuodessa ja 50 % viiden vuoden kuluttua. Tämä ei ole hienoa, mutta se on silti parempi kuin monet muut luksusautot.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ja -mittaukset ovat tärkeä osa auton luotettavuutta. Blazerilla on NHTSA:n ja IIHS:n viiden tähden luokitus. Auto on rakennettu vahvasti ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, joihin kuuluvat turvatyynyt ja muut kuljettajaa avustavat ominaisuudet, kuten elektroninen ajonvakautus, ajonvakautus jne.

  BMW M6 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Chevyn huoltokustannukset eivät ole suuret verrattuna luksusajoneuvoihin. Chevyt ovat tunnettuja laadukkaista osistaan ja alhaisista omistuskustannuksista. Blazerin keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 600 dollaria. Nämä kustannukset voivat nousta, jos joku kohtaa jonkin vakavan korjausongelman.

FAQ

Onko Chevrolet Blazer etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Blazer on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Blazerissa on?

Chevrolet Blazer on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Sport Utility Vehicles

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Blazerissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Blazerissa on 193 hevosvoimaa ja 188 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.5L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Chevrolet Blazerissa on?

7,4 tuumaa ( 18,8 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Blazerissa on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Chevy Blazerilla on?

  • Polttoaineen tason anturin vika.
  • ABS-valo, joka johtuu jarrujärjestelmän ohjausyksikön viasta.
  • Polttoainepumpun vikaantumisen estämiseksi vaihda polttoainesuodatin 30 000:n välein.
  • ABS-etupyörän nopeusanturit voivat vioittua.
  • Jakotukkiongelmat voivat johtua sisäisistä vioista.
  • Tarkista moottori -valo, joka johtuu bensakorkin ongelmasta.

Onko Chevy Blazerissa paljon ongelmia?

NHTSA sai ajoneuvon omistajilta eniten valituksia sähkö- ja moottoriongelmista. Chevrolet Blazer 2019, keskikokoinen katumaasturi, jatkaa pitkää amerikkalaista perinnettä. Blazerissa on myös moottorin toimintahäiriö, ajoneuvon nopeudensäätimen toimintahäiriö ja sähköjärjestelmä, joka ei toimi kunnolla.

  Chevrolet City Expressin luotettavuus

Onko Chevy Blazerissa vaihteisto-ongelmia?

2021 Chevrolet Blazerin vaihteisto-ongelmiin voi kuulua mm. vaihteen vaihtamisen viivästymistä, hyppimistä, kiihdytyksen aikana tapahtuvaa narskuttelua, tärinää maantiellä, viheltäviä ääniä ja konepellin alapuolelta tulevaa polttavaa hajua.

Onko Chevy Blazer hyvä lumessa?

Chevy Blazer on varustettu riittävillä ominaisuuksilla selviytyäkseen matalasta tai kohtalaisesta lumisateesta. Voit odottaa, että ajoneuvo pystyy kruisailemaan jopa 3-5 tuuman lumen läpi, varsinkin jos se on varustettu nelivedolla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z