Chevrolet Silverado HD Luotettavuus

Chevrolet-kuorma-autot ovat yksi luokkansa parhaista. Silverado HD on yksinomaan raskaaseen käyttöön suunniteltu Silverado-lava-auton suorituskykyinen versio. Silverado-kuorma-auto on suosittu ihmisten keskuudessa sen parhaan laadun ja kykyjen vuoksi.

Yleiskatsaus

Silveradon HD-versio on yksi markkinoiden vahvimmista kuorma-autojen esittelyistä, sillä sen vetokyky ulottuu jopa 35 500 kiloon, jota voidaan käyttää perävaunun vetämiseen. Tätä voidaan käyttää jopa maataloudessa. Siinä on vahva 401 hevosvoiman 6,6 L V8-moottori, jonka tilavat sisätilat ja muut hyödylliset ominaisuudet.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkein huolenaihe lava-autoissa niiden pitkäaikaisen käytön vuoksi. Chevroletia pidetään yleensä luotettavana merkkinä sen hyvän laadun ja osien paremman saatavuuden vuoksi. Vastaavasti Silverado HD:llä on yksi Chevyjen parhaista luotettavuusarvosanoista, ja J.D Power antoi sille luotettavuusarvosanaksi 83 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustoimenpiteet ovat yleensä hyviä lava-autoissa, ja Silveradossa ne ovat vielä parempia. Kuljettajan näkökenttä on erittäin laaja, ja siinä on myös pysäköintiavustin. Lisäksi siinä on muita kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten automaattiset hätäjarrut, kaistanpitoavustin, törmäysvaroitus, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös arvon alenemisaste on huolenaihe arvioitaessa auton luotettavuutta. Chevyn poistoaste on yleensä alhaisempi, ja sama pätee myös Silverado HD:hen. Silveradolla on suuri jälleenmyyntiarvo, noin 25 000 dollaria, jopa 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huolto on aina iso asia omistajille, varsinkin kuorma-autoissa. Silverado suoriutuu erinomaisesti myös tässä kategoriassa, ja sen huoltokustannukset ovat pienemmät, noin 700 dollaria vuodessa. Jopa 10 vuoden jälkeen sen huolto- ja korjauskustannukset olisivat jopa 10 000 dollaria, mikä on alhaisempi kuin monilla tämän luokan ajoneuvoilla.

  Chevrolet Impala Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Chevrolet Silverado HD:ssä on?

Chevrolet Silverado HD on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Silverado HD:ssa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Silverado HD:n teho on 401 hevosvoimaa ja vääntömomentti 464 lb-ft. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 6.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Silverado HD:ssä on 20 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z