Kaikki vuoden 2023 Hyundai Santa Fe:stä

2023 Hyundai Santa Fe

Vuoden 2023 Hyundai Santa Fe on suurimmaksi osaksi vuoden 2022 Santa Fe -mallin jatke, mikä tarkoittaa, että se pysyy pääosin muuttumattomana. Mallivuotta 2023 varten Hyundai päätti sisällyttää tiettyjä ominaisuuksia kaikkiin malleihin. Näihin kuuluvat 10,25 tuuman laajakuvanäyttö, over-the-air-päivitykset, dynaaminen puheäänentunnistus ja maantieajo-avustin.

Näiden lisäksi vuoden 2023 Santa Fe maksaa uutena hieman enemmän, mikä on odotettavissa, kun otetaan huomioon maailmantalouden nykytilanne. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken 2023 Hyundai Santa Fe:stä, jotta voit päättää, haluatko ostaa sen vai et. Käymme perusteellisesti läpi kaikki Santa Fen tärkeimmät näkökohdat, joiden pitäisi antaa sinulle hyvä käsitys Santa Fe:stä.

Moottoripuolella Santa Fe tarjoaa bensiini- ja hybridimoottoreita, jotka kaikki ovat suhteellisen tehokkaita, tehokkaita ja kohtuullisen kehittyneitä. Ulkomuotoilu on parantunut huomattavasti Santa Fen edelliseen sukupolveen verrattuna, minkä vuoksi Hyundain ei tarvitse muuttaa sitä lähiaikoina. Se on hyvin pitkälti sama tarina kuin sisätilojen suunnittelu.

Luotettavuus on todella hyvä, kuten useimmissa uusissa Hyundai-malleissa nykyään. Kyseessä on myös melko hyvin hinnoiteltu katumaasturi, jonka useimmat kotitaloudet Yhdysvalloissa voivat ostaa. Käytännöllisyys on erinomainen, sillä Santa Fe tarjoaa jopa seitsemän istuinta ja suuren tavaratilan.

Hyundai Santa Fe – Voimansiirtojärjestelmä

Kuten alussa mainittiin, Santa Fe on saatavana joko hybridi- tai bensiinimoottoreilla, sillä Hyundai päätti muutama vuosi sitten luopua kaikista dieselmalleista mallistostaan. Ainoa saatavilla oleva bensiinimoottori on 2,5 litran nelisylinterinen moottori kahdessa viritysvaiheessa. Moottorin heikompi iteraatio tarjoaa 194 hv ja 182 lb-ft vääntöä, kun taas tehokkaampi versio tarjoaa 281 hv ja 311 lb-ft vääntöä.

  Hyundai Veracruzin yleiset ongelmat

Hybridivoimanlähteitä Santa Fessä on kaksi. Molemmissa käytetään 1,6 litran nelisylinteristä bensiinimoottoria perusmoottorina, mutta se yhdistetään sähkömoottoreihin, jolloin yhdistetty teho on 230 hv-260 hv riippuen siitä, onko kyseessä PHEV vai perinteinen hybridi. Automaattivaihteisto on vakiona kaikissa Santa Fen versioissa.

Voit valita FWD- ja AWD-mallin välillä, mutta suosittelen vahvasti AWD-mallia, koska kyseessä on suuri perheauto, joka varmasti hyötyy AWD-turvallisuudesta. Voit odottaa noin 25-30 MPG bensiinimoottoreilla ja jopa 141MPG tehokkaimmalla PHEV-mallilla.

Hyundai Santa Fe – muotoilu ja ajaminen

Santa Fen uusin malli on paljon paremman näköinen auto edelliseen sukupolveen verrattuna, sillä se näyttää nyt aidolta ja varsin komealta. Sisätilat ovat hyvin samanlaiset, sillä ne ovat todella miellyttävä paikka, jossa on laadukkaita materiaaleja, loistava ergonomia ja hienoja muotoilun yksityiskohtia, värejä ja materiaaleja.

Ajotuntumaltaan Santa Fe ajaa isosti, kuten mikä tahansa muu maasturi luokassaan. Tämä tarkoittaa, että se ei ole missään nimessä dynaaminen katumaasturi, eikä sitä voi verrata joihinkin segmenttinsä suorituskykyisiin katumaastureihin. Oli miten oli, tunnet kuitenkin lisää turvallisuutta ja luottamusta ajettaessa autoa, joka on korkealla maasta ja niin hyvin eristetty.

Hyundai Santa Fe – luotettavuus ja yleiset ongelmatekijät

Hyundai Santa Fe on yksi markkinoiden turvallisimmista ja luotettavimmista katumaastureista, minkä vuoksi Santa Fe on luokiteltu ”yhdeksi luokkansa luotettavimmista katumaastureista” arvostetuissa lähteissä, kuten J.D. Power, Consumer Reports ja RepairPal. Tämä on helpotus niille, jotka ihmettelevät, kuinka kallista näin suuren katumaasturin käyttö on nykyään.

  Kaikki vuoden 2023 Hyundai IONIQ 6:sta

Mikään auto ei kuitenkaan ole täydellinen, ja Santa Fe kärsii tietyistä mainitsemisen arvoisista ongelmista. Ensinnäkin voit odottaa ongelmia tiettyjen sähköjärjestelmien kanssa, mahdollisesti moottorin kanssa, suurta öljynkulutusta ja ehkä infotainment-järjestelmää.

Hyundai Santa Fe – Arvo ja käytännöllisyys

Vuoden 2023 Santa Fe alkaa noin 30 000 dollarista lähtötason mallin osalta, kun taas korkeamman hintaluokan mallit voivat maksaa paljon enemmän. Käytetyt 2021- ja 2022-mallit ovat tunnettuja siitä, että ne säilyttävät arvonsa todella hyvin, mikä tarkoittaa, että 2023-mallit ovat todennäköisesti samanlaisia.

Käytännöllisyys on erinomaista, sillä Santa Feen mahtuu jopa 7 henkilöä, mutta takimmaiset istuimet on varattu vain lapsille. Useimmat ihmiset käyttävät Santa Fe:tä 5-paikkaisena, mikä tarkoittaa, että takakontissa on runsaasti tavaratilaa.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa 2023 Hyundai Santa Fe?

Jos olet kiinnostunut ostamaan upouuden perhemaasturin, joka on luotettava, turvallinen, saavutettava ja hyvännäköinen, 2023 Hyundai Santa Fe on itse asiassa todella hyvä vaihtoehto. Jopa 7-paikkainen, viiden tähden turvallisuusluokitus, erinomainen luotettavuus, alhaiset käyttökustannukset ja tehokkaat mutta tehokkaat moottorit tekevät Santa Fe:stä loistavan valinnan.

Toisaalta, jos olet tottunut ajamaan ylellisillä keskikokoisilla katumaastureilla, Santa Fe saattaa tuntua hieman alavireiseltä, mutta se on odotettavissa, jos olet siirtymässä paljon kalliimmista katumaastureista alaspäin.

Tuleeko vuoden 2023 Hyundai Santa Feen täysikokoinen varavara-auto?

Useimpien asiakkaiden painostamana nykyään monet autonvalmistajat palasivat tarjoamaan vararenkaita lukuun ottamatta niitä korjaussarja/kompressoreita. Hyundai ei kuitenkaan vielä tehnyt tuota siirtoa, ainakaan Santa Fen kohdalla. Niinpä vuoden 2023 Santa Fe ei saa täysikokoista tai edes tilaa säästävää vararengasta pelätyn renkaiden liikkuvuussarjan hyväksi.

  Onko Hyundai Palisade hyvä auto?

Tämä paketti sisältää renkaan tiivisteainetta ja ilmakompressorin, joka on sekä hankala että hidas käyttää ja joka todennäköisesti heitetään pois sen turhautumisen vuoksi, että oikeaa vararengasta ei ole.

Onko vuoden 2023 Hyundai Santa Fe hyvä perheauto?

Vuoden 2023 Hyundai Santa Fe on itse asiassa todella hyvä perheauto, koska se tarjoaa paljon sisätilaa ja kaiken, mitä toivot saavasi ylivertaiselta perheautolta. Näin ollen ei todellakaan ole mitään syytä, miksi sinun ei kannattaisi harkita 2023 Santa Fen ostamista, jos haluat maksimaalista mukavuutta, turvallisuutta ja nautintoa jopa seitsemälle perheenjäsenelle ja mahdollisesti jopa koiralle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z