Bentley Brooklands Luotettavuus

Bentley Brooklands on ylellinen ja korkealaatuinen Bentley-malli. Brooklands on 2-ovinen 4-paikkainen coupe, joka on suunniteltu Bentleylle tyypilliseen premium-tyyliin. Auto on muotoiltu tyylikkäästi niin, että se tarjoaa hyvän aerodynamiikan ihmisten katseiden ollessa autossa.

Yleiskatsaus

Pelkästään tämän auton omistaminen on suuri asia sen harvinaisuuden vuoksi. Sitä valmistettiin ja myytiin vain 550 kappaletta ympäri maailmaa. Auton toisessa sukupolvessa on Bentleyn L-sarjan 6,75-litrainen 8-sylinterinen twin-turbo Bentley-moottori. Tämä auttaa autoa tuottamaan 530 hevosvoimaa ja 774 lb-ft vääntöä.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole Bentleyn paras myyntivaltti, ja niiden luotettavuus on jopa 37 automerkin alhaisin. Tämä johtuu lähinnä niiden erittäin korkeista huoltokustannuksista, mutta ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä niiden harvinaisuuden ja kauneuden vuoksi.
Brooklandsin valmistus lopetettiin vuonna 2011, ja nyt on todella harvinaista omistaa auto. jos saat mahdollisuuden ostaa tämän kauneuden, luotettavuus olisi pienin huolenaiheesi. Auto on kuitenkin rakennettu poikkeuksellisen vahvasti ja sen moottori on erittäin kestävä. Auto kestäisi vuosia kuten monet muutkin Bentleyt, mutta kovan hinnan kanssa.

Turvallisuus

Pelkkä tyylikkyys ei ole tärkeää, vaan myös turvallisuus on tärkeää minkä tahansa auton kohdalla. Harvinaisuutensa vuoksi sitä ei kuitenkaan ole testattu monien organisaatioiden toimesta. Silti tarkastelemalla muita Bentleyn autoja ja niiden emoyhtiötä voimme sanoa, että auto on turvallinen ajaa, sillä siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten lukkiutumattomat jarrut, ajonvakautusjärjestelmä, turvatyynyt, pysäköintianturit jne.

  Audi A8 luotettavuus

Huolto ja korjaus

Brooklandsin kaltaisilla autoilla on aina erittäin korkeat ylläpitokustannukset. Pelkästään säännöllinen huolto maksaisi paljon. Säännölliset osat eivät kuitenkaan yleensä ole kovin kalliita, mutta jälleenmyyjät tarvitsevat jonkin aikaa niiden maahantuontiin. Muut suuret osat, kuten vaihteistojärjestelmä, ovat erittäin kalliita ja niitä on myös vaikea löytää.

FAQ

Onko Bentley Brooklands etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Bentley Brooklands on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Bentley Brooklandsissa on?

Bentley Brooklands on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Bentley Brooklandsissa on ja onko siinä turbo?

Bentley Brooklandsissa on 530 hevosvoimaa ja 774 lb-ft vääntöä. Moottori on V8-kaasumoottori, jonka iskutilavuus on 6,8 l/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Kuinka suuri on Bentley Brooklandsin tavaratila?

14,2 kuutiometriä ( 0,402 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Bentley Brooklandsissa on 20 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z