Audi A8 luotettavuus

A8 on Audin superluksus täysikokoinen edustusauto. Auto on pois Audin ylellisyystason huippumallista, ja siinä on kaikki uusimmat tekniikka- ja voimansiirto-ominaisuudet. A8 on neljännessä sukupolvessa ja se sai S-suorituskykymallin vuonna 2020.

Audi A8

A8:ssa on hullunkurinen V6-turboahdettu Quattro-moottori. A8:ssa on nelivetojärjestelmä, joka tekee auton käsiteltävyydestä entistäkin jämäkämmän. A8:ssa on kaikki Audin uudet teknologiaominaisuudet, kuten autonominen ajotila. Tosin autonomista ajotilaa ei esitelty Yhdysvalloissa.

Luotettavuus

Täysikokoisten luksusautojen luotettavuus on parempi kuin muiden keskikokoisten luksusautojen. A8:n luotettavuus on hyvä, noin 3,5 pistettä 5,0:sta. Tämä on todella hyvä A8:n kaltaiselle autolle, jossa on erittäin tehokas moottori ja monia teknologiaominaisuuksia, jotka ovat alttiimpia useammille toimintahäiriöille. Myös polttoainekustannukset ovat A8:ssa paremmat, ja vielä paremmat PHEV-mallissa.

Huolto

Kaikella tällä ylellisyydellä on korkea hinta, ja sitten on vielä kalliimpaa ylläpitää tätä ylellisyyttä. sinun pitäisi maksaa korkeat juoksevat kustannukset A8:n ylläpidosta. Ensimmäisen vuoden keskimääräiset ylläpitokustannukset ovat noin 338 dollaria, ja ne nousevat lähes 3 000 dollariin viidennen vuoden loppuun mennessä. Se on varmasti kallista, mutta jälleen kerran tämäntasoinen ylellisyys vaatii korkeaa ylläpitoa.
Autossa on kuitenkin vähemmän yleisiä vikoja. Suurin osa menoista käytetään enemmän ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin kuin korjaamiseen. Tosin jos autoon on vaihdettava osia, se maksaa paljon. Voit säästää osan huoltokuluista ostamalla A8:n plug-in-hybridiversion.

  Kumpi on parempi, Mercedes vai Audi?

Audi A8 – täysikokoinen luksusauto

A8 on kallis auto, mutta hinta oikeuttaa auton huipputekniset ominaisuudet. Sen luotettavuusarvosana on vielä parempi, mikä tarkoittaa, että se on vähemmän altis suuremmille korjauksille. Tämä on suuri helpotus, sillä saksalaisilla autoilla on maine heikommista luotettavuusarvoista.

FAQ

Onko Audi A8 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi A8 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi A8:ssa on?

Audi A8 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi A8:ssa on ja onko siinä turbo?

Audi A8:ssa on 335 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Audi A8:n tavaratila?

12,5 kuutiometriä ( 0,354 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi A8:ssa on 19 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi A8 kallis ylläpitää?

Audi A8 Quattro maksaa vuosittain noin 1300 dollaria ylläpitokustannuksia. Korjaus- ja huoltokustannukset vaihtelevat iän, ajokilometrien, liikkeen ja liikkeen mukaan.

Onko Audi A8 hyvä käytetty auto?

A8 on komea, fiksu, tyylikäs, hienostunut ja poikkeuksellisen hyvin rakennettu vaihtoehto luksussedanille. Sisätilat ovat miellyttävä paikka viettää aikaa. Siinä on itsevarma tunnelma, joka tekee siitä hyvän valinnan käytettynä autona.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z