Bentley Azuren luotettavuus

Azure on 2-ovinen Grand Tourer. Tämä Bentley-auto lanseerattiin vuonna 1995, minkä vuoksi sillä on oma historiansa. Tämän auton viimeiset kappaleet myytiin vuonna 2009. Azure on puhtaasti eksklusiivinen auto, eikä Azureja ole maailmassa kovin montaa. Edes tämän auton hankkiminen ei ole kaikkien ulottuvilla.

Yleiskatsaus

Auton valmistus lopetettiin vuonna 2009, mutta sen moottori on edelleen yksi tehokkaimmista. Siinä on 6,75 litran muinainen Bentley V8 -moottori. Se tuottaa 450 hevosvoimaa ja väittää, että 0-100 km/h nopeus on 5,6 sekuntia. Tässä autossa ei kuitenkaan ole kyse vain moottorista vaan myös sisätiloista. Sisätiloissa on edelleen vintage-luokan ylellisyyden tuntua.

Luotettavuus

Bentley on kallis automerkki, eikä kaikilla ole siihen varaa. Autot ovat erittäin kalliita ostaa ja luulisi, että nyt se maksaa niin paljon. Tämä on kuitenkin väärin ja näiden autojen ylläpito on vielä kalliimpaa. Tämän lisäksi auto on nyt vuosikymmenen vanha ja kohtaat joitakin ongelmia, kuten moottorivikoja, jousitusjärjestelmän vikoja, mutta toivottavasti suurella ajokilometrimäärällä.

Huolto ja korjaus

Jos aiot ostaa tämän auton, yritä ostaa auto, jossa on vähän kilometrejä. Muussa tapauksessa joudut vaihtamaan tiettyjä osia, ja se maksaisi sinulle omaisuuden. Asianmukaisella huollolla autossa ei kuitenkaan ole suurempia korjauksia. Jos osaat korjata autoja, säästät varmasti paljon rahaa.

  Alfa Romeo 4C Luotettavuus

Bentley Azure – yksinoikeusauto

Luotettavuus on ongelma tässä eksklusiivisessa auton helmessä, mutta jos sinulla on varaa tähän autoon, sinun kannattaa valmistautua maksamaan enemmän. Osien laatu on hyvä, joten se ei haittaisi sinua. Muuten Azure on ehdoton katseenvangitsija ja ensiluokkainen auto ajettavaksi.

FAQ

Onko Bentley Azure etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?
Bentley Azure on takavetoauto.

Kuinka monta istumapaikkaa Bentley Azuressa on?

Bentley Azure on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Bentley Azuressa on ja onko siinä turbo?

Bentley Azuren teho on 450 hevosvoimaa ja vääntömomentti 645 lb-ft. Moottori on V8-kaasumoottori, jonka iskutilavuus on 6,8 l/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Bentley Azuressa on 20 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z