Bentley Continental GT Speed Luotettavuus

Bentley Continental -mallisto on eksklusiivinen grand tourer -autojen sarja. Speed-malli on lisäksi auton suorituskykyinen malli. Tämä yli 200 000 dollaria maksava auto on puhdas ylellisysauto, jota valmistetaan hyvin rajoitetusti. Luotettavuus on usein ihmisten viimeinen huolenaihe tätä autoa ostettaessa.

Yleiskatsaus

Continental GT -autot ovat yksi maailman harvinaisimmista autoista. Speed-malli on lähes rajoitettu erä autosta, jossa on W12 6,0 L moottori. Autossa on kaikenlaista ylivertaista tekniikkaa jarrujärjestelmästä vaihteistojärjestelmään. Jo pelkästään tämän auton ulkonäkö riittää todistamaan sen arvon.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole suuri tekijä tätä autoa arvioitaessa, koska nämä autot eivät useinkaan ole kenenkään jokapäiväinen ajokki. Suurin etu Bentleyn kaltaisen luksusauton ostamisessa on hienoin asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu hoitaa kaikenlaiset ongelmat, joita auto kohtaa.
Continental GT Speedistä puheen ollen, auto on rakennettu kestämään iät ja ajat. Auton vanhemmat mallit kulkevat edelleen sirosti. Käytetty moottori ja osien laatu ovat maailman parhaita. lisäksi Bentley on kuulunut Volkswagenin alaisuuteen, joka on yksi luotettavimmista merkeistä. On siis hyvin todennäköistä, että Continental GT saisi heidän vaikutuksensa.

Turvallisuus

Koska Bentley on osa saksalaista autonvalmistajaa, sillä on myös yksi parhaista turvallisuus- ja törmäysturvallisuuden hallintajärjestelmistä. On hyvin epätodennäköistä, että Continentalia koskaan testattaisiin, mutta voimme sanoa, että se olisi myös turvallinen aivan kuten muutkin Audit ja Volkswagenit.

  Bentley Mulsanne Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Bentley tarjoaa huippuluokan asiakaspalvelua, mutta sillä on hintansa. Bentley-autoissa on yleensä vähemmän vikoja, ne tarvitsevat silti huoltoa. Kolmen vuoden takuu kattaa lähes kaiken, mutta sen jälkeen Continental GT Speedin huolto on kallista. Kaikkiin huolto- ja korjauskustannuksiin pitäisi käyttää lähes 2 000 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Bentley Continental GT Speed etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Bentley Continental GT Speed on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Bentley Continental GT Speedissä on?

Bentley Continental GT Speed on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Bentley Continental GT Speedissä on ja onko siinä turbo?

Bentley Continental GT Speedin teho on 633 hevosvoimaa ja vääntömomentti 620 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded W-12, jonka iskutilavuus on 6,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Bentley Continental GT Speedin tavaratila?

9,1 Cubic Feet ( 0,258 m3 )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Bentley Continental GT Speedissä on 21 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z