Buick Verano Luotettavuus

Buick tunnetaan riippuvaisista ja luotettavista autoista. Ne ovat yleensä helppohoitoisia ja kestäviä autoja. Verano on kompakti sedan, joka tarjoaa saman Buickin ajamisen sujuvuuden ja ensiluokkaisen laadun. Auton ylläpitokustannukset eivät ole korkeat, mikä tekee siitä erittäin luotettavan.

Yleiskatsaus

Kompaktissa autossa on upea ajoestetiikka ja mukava istuin. Siinä oli moottorivalikoima 1,6 L:n 1,4 L:n eksoottisesta i4-moottorista 2,4 L:n eksoottiseen i4-moottoriin, joka on nopein. Kaikissa malleissa on 6-vaihteinen automaattivaihteisto tai manuaalivaihteisto. Vaikka auto lopetettiin Yhdysvalloista, se on edelleen hyvä vanha auto ostettavaksi.

Luotettavuus

Buick on tunnettu merkki luotettavuudesta ja luotettavuudesta. Se on arvioitu erittäin kelvolliseksi merkkien luotettavuuspisteissä, ja se sijoittui 13. sijalle 32 automerkin joukossa. Buick-autot ovat luotettavia, koska niiden autonosat ovat kestäviä ja huoltokustannukset alhaisia. Ihmiset ostavat mielellään autoja, jotka eivät aiheuta heille paljon ongelmia eivätkä kuluta enempää rahaa.
Verano poistui Yhdysvaltain markkinoilta, mutta se on silti hyvä ostos, koska sen luotettavuuspisteet ovat hyvät. Se sai luotettavuudestaan ja luotettavuudestaan 89 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen arvosana. Autolla on myös erinomainen turvallisuusluokitus.

Turvallisuus

Buick-autoissa on paljon hyviä turvallisuusominaisuuksia, ja ne on törmäystestattu. Verano on turvallisuustoimien osalta viiden tähden auto. Törmäysturvallisuus on melko vankka, ja myös muita kuljettajaa avustavia ominaisuuksia on.

  Buick Encore GX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ylellisysautojen huolto- ja korjauskustannukset maksavat paljon, jopa enemmän kuin auton ostaminen. Tämä on Buick-auton ostamisen suurin yksittäinen etu, sillä ne eivät vaadi kalliita huoltoja. Verano maksaa noin 600 dollaria vuodessa huollosta.

FAQ

Onko Buick Verano etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Buick Verano on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Buick Veranossa on?

Buick Verano on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Buick Veranossa on ja onko siinä turbo?

Buick Veranossa on 180 hevosvoimaa ja 171 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/4-sylinterinen, jonka iskutilavuus on 2,4 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Buick Veranon tavaratila?

14,0 Cubic Feet ( 0,396 m3 )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Buick Veranossa on 18 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Buick Verano lakkautettiin?

GM:n luopumisilmoituksen mukaan Buick Verano ei pärjännyt ”kuluttajamarkkinoiden muuttuvassa dynamiikassa”. Viranomaiset vetosivat myös Pohjois-Amerikan autojen ostamisen siirtymiseen pois henkilöautoista ja sedaneista.

Kuinka monta kilometriä Buick Veranolla voi ajaa?

Voit saavuttaa 200 000 mailia, jos näet vaivaa autosi asianmukaisen huollon eteen. On suositeltavaa vaihtaa öljy 3 kuukauden välein, vaihtaa ilmansuodatin kerran vuodessa ja tarkistaa kaikki nesteet säännöllisesti. Sinun on myös seurattava rengaspaineita ja vaihdettava renkaat 7 vuoden välein.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z