Buick Cascada Luotettavuus

2-ovinen avoauto, jonka Opel toi markkinoille ensimmäisen kerran, ja Buick toi samanlaisen vaihtoehdon markkinoille vuonna 2016. Cascadassa on ihastuttava kangaskatto, jonka voi avata. Auto on tyylikkäästi suunniteltu kyytiin ja suunniteltu täydellisen luotettavaksi, ja siinä on erittäin ihanat kyydit.

Yleiskatsaus

Cascada on laadukas ajodynamiikka nopean moottorinsa ansiosta. Cascada lopetettiin vuonna 2019, mutta sitä ennen sitä oli saatavana kolme eri varustetasoa, joista oli myös urheilumalli. kaikissa varustetasoissa oli kuitenkin sama 1,6 litran nelisylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 200 hevosvoimaa. Tämä oli jännittävä ajokki, ja sitä voi edelleen ostaa markkinoilta käytettynä.

Luotettavuus

Autojen luotettavuus on ratkaiseva tekijä autoja ostettaessa. Ihmiset pitävät yleensä enemmän luotettavista autoista kuin päinvastoin. Buick on koko olemassaolonsa ajan ja GM Motorsin kanssa tekemänsä kumppanuuden aikana ollut varsin luotettava automerkki. Buickin luotettavuusluokitus on 4,5 viidestä.
Cascada on avoauto, korimuoto, joka ei ole koskaan ollut kaikkein luotettavin auto, mutta Cascada on tehnyt vaikutuksen ja se on melko hyvä luotettavuuden suhteen. J.D Power, joka on suuri organisaatio, on antanut sille luotettavuusarvosanaksi 4,5 pistettä viidestä. Auton rakenne on myös riittävän kestävä kestämään monta vuotta.

Turvallisuus

Avoautot ovat kuuluisia siitä, että niiden turvallisuusmittaukset eivät ole kovin hyviä, koska rakenteiden jäykkyys ei ole hyvä. Cascadassa sen sijaan on hieno rakenteellinen jäykkyys, ja kaatumistapauksia on vähemmän. Tämän lisäksi autossa on tankojen pop-up-suojausominaisuus, joka tulee vastaan kaikissa kaatumistapauksissa. Lisäksi siinä on muita vakioturvallisuusominaisuuksia

  Buick Lucerne Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Buick-valmisteiset autot eivät pääosin ole kovin kalliita ostaa ja omistaa. Nämä autot on tehty kestämään kunnon vuosia ja aiheuttamatta monia ongelmia. Vuosittaiset enimmäishuolto- ja korjauskustannukset ovat noin 700 dollaria. Näihin huoltokustannuksiin sisältyvät kaikki säännölliset huollot, kaikki ylimääräiset käynnit ja kaikki muut korjauskustannukset, joita autoon kohdistuu.

FAQ

Onko Buick Cascada etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Buick Cascada on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Buick Cascadassa on?

Buick Cascada on 4-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoinen auto

Kuinka paljon hevosvoimia Buick Cascadassa on ja onko siinä turbo?

Buick Cascadassa on 200 hevosvoimaa ja 207 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 1.6L Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Buick Cascadan tavaratila?

9,8 kuutiometriä ( 0,278 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Buick Cascadassa on 20 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Buick Cascada nopea?

Se ei ole supernopea. Vaikka vuoden 2019 Buick Cascada näyttää urheilulliselta, se ei ole urheiluauto. Se on cruiser eikä mikään räyhääjä. 200-hevosvoimainen avoauto painaa 4 000 kiloa. Se on reilusti vauhdikas ja tarjoaa hyvän kiihtyvyyden hyvin pienellä turboviiveellä. Buickin 0-100 km/h aika ei ole kilpailijoita nopeampi, yli 8,0 sekuntia.

  BMW 1-sarjan luotettavuus

Onko Buick Cascadassa turbo?

Cascadassa on 200-hevosvoimainen 1,6-litrainen nelisylinterinen turbomoottori ja kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Vaihteisto joutuu usein etsimään oikeaa vaihdetta, mikä voi vähentää tehokkuutta ja heikentää suorituskykyä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z