Chrysler 300 SRT Luotettavuus

Chrysler, joka on yleensä kuuluisa tila-autoistaan, valmistaa myös yhtä parhaista luksussedanista. 300 on täysikokoinen edustusauto, ja SRT on sen suorituskykyinen malli. SRT-mallissa auton ulkonäköön on tehty pieniä muutoksia, jotka tekevät siitä urheilullisemman, ja joitakin ominaisuuksia on parannettu.

Yleiskatsaus

SRT-malli lopetettiin Yhdysvalloista, mutta sitä löytyy edelleen. Autossa oli massiivinen 6,4 litran 392 Hemi-moottori, joka on kuuluisa, koska sitä käytetään myös Dodge Chargerissa ja Challengerissa. Moottori tuottaa 470 hevosvoimaa, ja sen kiihtyvyys 0-100 km/h on noin 4 sekuntia.

Luotettavuus

Chrysler on tunnettu tila-autoistaan, mutta niiden ajoneuvojen laatu on aina ollut keskimääräistä huonompi. 300 SRT:n tuotanto lopetettiin, mutta auto on edelleen urheilullinen, ylellinen ja luotettava vaihtoehto. 300:n luotettavuuspistemäärä on 92 pistettä 100:sta, mikä tekee luotettavuudessa hyvää.

Turvallisuus

Turvallisuus on erittäin arkaluonteinen asia autoissa. Chrysler on aina kiinnittänyt huomiota laadukkaimpien turvallisuusominaisuuksien tarjoamiseen. 300:n yleinen turvallisuusluokitus on 4,0 5,0:sta. SRT-malliin on lisätty turvallisuusominaisuuksia, kuten elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, ABS, useita turvatyynyjä, pysäköintianturit ja paljon muuta.

Poistot

Chrysler-autot eivät suoriudu tässä suhteessa poikkeuksellisen hyvin. SRT-mallia ei enää valmisteta Yhdysvalloissa, mutta auto olisi nyt saatavilla markkinoilla halvalla. Auton arvo alenee enintään 10 % 5 vuoden kuluttua ostosta riippuen sen kunnosta.

Huolto ja korjaus

Chryslerin autojen huoltokustannukset ovat alhaisemmat kuin sen saksalaisten kilpailijoiden. 300 SRT on suorituskykyinen auto, joka tarvitsisi enemmän huoltoa kuin muut 300-mallit, ja myös siksi, että auto on nyt 6 vuotta vanha. Se tarvitsisi noin 700 dollaria vuodessa kaikkiin huoltotoimenpiteisiin.

  Chevrolet Impala Luotettavuus

FAQ

Onko Chrysler 300 SRT etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chrysler 300 SRT on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chrysler 300 SRT:ssä on?

Chrysler 300 SRT on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Chrysler 300 SRT:ssä on ja onko siinä turbo?

Chrysler 300 SRT:ssä on 470 hevosvoimaa ja 470 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 6,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Chrysler 300 SRT:n tavaratila?

16,3 kuutiometriä ( 0,462 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chrysler 300 SRT:ssä on 20 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko Chrysler 300 SRT8 hyvä auto?

Se on edelleen kaunis auto iästään huolimatta. Suorituskyvyn kannalta 300C SRT8 suoriutui hyvin. Chrysler 300 sai merkittävän uudistuksen mallivuodeksi 2011. Se sai myös modernisoidun laatta-alustan ja muita päivityksiä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z