Honda Clarity Luotettavuus

Luotettavuudestaan ja kestävyydestään tunnetut Honda-autot ovat luotettavuudeltaan yksi parhaista. Clarity on Hondan vaihtoehtoista polttoainetta käyttävä ajoneuvo. Siitä on useita muunnelmia hybridimallista täyssähköisiin malleihin. Auto poistui markkinoilta vuonna 2021.

Yleiskatsaus

Clarity esiteltiin vuonna 2008 päästöttömänä vetypolttokennoautona, ja se oli ensimmäinen vetypolttokennoauto Yhdysvalloissa. Viimeisessä sukupolvessa oli Plug-in-hybridi- ja polttokennomalleja, jotka olivat erinomainen vaihtoehto perinteisille autoille.

Luotettavuus

Ihmiset ovat kiinnostuneita auton luotettavuudesta ennen sen ostamista. Honda on aina luotettava vaihtoehto, koska sen osat ovat erittäin laadukkaita ja sen historia on hyvä luotettavuuden suhteen. Se on tällä hetkellä yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. Clarity ei kuitenkaan ole yksi luotettavimmista Hondoista, ja sen luotettavuuspisteet ovat alhaisemmat, 67 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Auton luotettavuus riippuu myös auton turvallisuudesta. Hondat ovat yleensä kuuluisia turvallisuudestaan ja hyvistä tuloksistaan törmäystesteissä. Clarityn harvinaisuuden vuoksi sitä ei kuitenkaan ole kolaritestattu Yhdysvalloissa. Auton turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kaistavahti, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja törmäysvaroitus.

Poistot

Hondan autojen poistoprosentti on usein hyvin alhainen, ja ne myyvät erittäin hyvin. Honda-autojen keskimääräinen poistoaste on 40 % 5 vuoden kuluttua, mikä on erittäin hyvä. Clarity on suoriutunut tässä hienosti, ja se tekee noin 40 %:n poiston ensimmäisten 5 vuoden aikana.

Huolto ja korjaus

Yksi Hondan omistamisen suurimmista eduista on niiden alhaiset ylläpitokustannukset ja autojen helppo korjattavuus. Hondan autot maksavat keskimäärin noin 428 dollaria, mikä on vähemmän kuin monilla muilla kilpailijoilla. Clarityn ylläpitokustannukset ovat vielä alhaisemmat, noin 259 dollaria vuodessa.

  Ford F-150 Luotettavuus

FAQ

Onko Honda Clarity etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Honda Clarity on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Honda Clarityssä on?

Honda Clarity on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Honda Clarityssä on ja onko siinä turbo?

Honda Clarityn teho on 212 hevosvoimaa ja vääntömomentti 99 lb-ft. Moottori on kaasu/sähkökäyttöinen I-4, jonka tilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Honda Clarityn tavaratila?

15,5 kuutiometriä ( 0,439 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Honda Clarityssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etupyörät ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takapyörät.

Ovatko Honda Clarity -hybridit luotettavia?

Kolmen mallivuoden aikana Clarity Plug-In Hybrid -hybridin omistajat ilmoittivat 15 ongelmaa. Sijoitimme Clarity Plug-In Hybridin kokonaisluotettavuudeltaan 13. sijalle 24 Honda-mallin joukosta käyttämällä PainRank(tm)-luokitustamme, joka ottaa huomioon todelliset moottori- ja sähköongelmat.

Lopettaako Honda Clarityn tuotannon?

Elokuussa 2021 Honda lopettaa Clarity Plug-in-hybridin ja polttokennomallien tuotannon. Vaikka Clarity oli alun perin saatavana myös sähköautona (EV), tämä vaihtoehto lopetettiin viime vuonna. Honda väittää, että Clarity on saatavana leasingvuokralle vuoteen 2022 asti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z