Infiniti JX 35 Luotettavuus

He pitävät Nissan-autoja yleensä luotettavina ja luotettuina autoina markkinoilla, joilla on alhaiset ylläpitokustannukset ja korkea hyötysuhde. JX 35 on keskikokoinen ylellinen crossover-maasturi, jossa on tilaa/paikkoja 7 hengelle. Perheystävällisellä katumaasturilla on uskomattoman tyylikäs ulkonäkö.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi Nissanin luksusautojen osastolta, Infinitiltä. JX 35, katumaasturi on saatavana sekä etu- että nelivetona. JX 35:ssä on erilaisia ominaisuuksia ja ainutlaatuisia muotoilutoimenpiteitä, joiden ansiosta sillä on helppo kilpailla Mercedes-Benz GL-luokan ja Audi Q7:n kanssa. JX 35 käyttää 3,5 litran V6-moottoria, jossa on 256 hevosvoimaa ja joka kiihdyttää sen 8,7 sekunnissa 0-100:een.

Luotettavuus

Luotettavuusluokitusten osalta Infiniti JX 35 on itse asiassa keskimäärin luotettava ajoneuvo. Luotettavuusarvosana on keskimääräinen, koska sen vuotuiset korjauskustannukset lisäävät suoraan omistuskustannuksia. JX 35:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta, mikä auttaa JX 35:tä sijoittumaan 4. sijalle 19 luksusmaasturin joukossa.

Turvallisuus

JX 35, joka myöhemmin nimettiin uudelleen QX 60:ksi, on varustettu erinomaisilla turvallisuusominaisuuksilla, jotka voivat pelastaa sinut kaikenlaisilta onnettomuuksilta. Nämä ominaisuudet auttavat Infiniti JX 350:tä saamaan hyvän kokonaisarvion IIHS:n testiluokituksessa.

Jälleenmyyntiarvo

JX 35:n valmistus lopetettiin vuonna 2013. Infiniti-maasturit menettävät kuitenkin yleensä paljon arvoa aloitusvuonna, mutta parantavat sitä sitten jotenkin juuri sopivasti, jotta voit säästää jonkin verran. JX 35:n ennustettu arvon alenemisaste on noin 19 % 5 vuodessa, mikä voi olla keskimääräistä.

  Infiniti EX37 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Muiden Infiniti-mallien huolto- ja korjauskustannukset olivat keskimääräiset, mutta JX 35:n kohdalla JX 35:n keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat noin 837 dollaria, mikä osoittaa, että omistuskustannukset, jotka maksat JX 35:n omistamisesta, ovat hieman korkeammat.

FAQ

Kuinka monta istuinta Infiniti JX35:ssä on?

Infiniti JX35 on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Infiniti JX35:ssä on ja onko siinä turbo?

Infiniti JX35:n teho on 265 hevosvoimaa ja vääntömomentti 248 lb-ft. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3,5L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Infiniti JX35:ssä on?

6,5 tuumaa ( 16,51 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Infiniti JX35:ssä on 18 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z