Infiniti Q70 Luotettavuus

Infiniti, Nissanin ylellisyysmerkki, on erikoistunut tarjoamaan ensiluokkaisen ajokokemuksen ja mukavimman istumismukavuuden. Q70 on keskikokoinen edustusauto, jossa on ulkoisesti upea ulkonäkö ja erinomainen suorituskyky. Tämän auton tuotanto on lopetettu, mutta se on edelleen loistava auto ostettavaksi.

Yleiskatsaus

Tämä luksusauto on ollut markkinoilla vuodesta 2013 lähtien, ja sillä oli useita eri varustetasoja erilaisilla voimansiirroilla. Autoa tarjottiin 3,7 litran ja 5,6 litran moottorilla. Sitä tarjottiin myös AWD-järjestelmällä maksimaalista tien tasaisuutta varten.

Luotettavuus

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon ennen auton ostamista. Infiniti on Nissanin luksusmerkki, joka on yksi luotettavimmista automerkeistä. Infiniti on myös melko luotettava, sillä sen luotettavuuspistemäärä on 3,5 pistettä viidestä, ja se on 16. sijalla 32:sta automerkistä. Q70 on myös keskimäärin luotettava auto, sillä J.D Powerin luotettavuusluokitus on 3 viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulma on yleensä erittäin hyvä Infinitien keskuudessa, koska niiden turvallisuusominaisuudet ovat erinomaiset. nämä autot ovat myös IIHS:n ja NHTSA:n törmäystestejä Yhdysvalloissa. Molemmat ovat testanneet Q70:n, ja se on saanut testeissä erinomaisen turvallisuusluokituksen. Tämän auton turvallisuusominaisuudet ovat myös loistavat, ja niihin kuuluvat vakionopeudensäädin, kaista-avustin, törmäysvaroitin jne.

Poistoaste

Poistoprosentti määrittää myös auton luotettavuuden. Infiniti on luksusauto, ja sen poistoaste on keskinkertainen muihin verrattuna. Q70:n odotettavissa oleva poistoaste on noin 47 % viiden vuoden kuluttua, mikä ei ole huonoin mahdollinen.

  Infiniti QX56 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ylellisissä autoissa on usein valtavat ylläpitokustannukset verrattuna muihin edullisiin autoihin. Nämä autot vaativat enemmän hoitoa ja säännöllistä huoltoa. Infiniti-autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat 638 dollaria. Q70:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat 653 dollaria.

FAQ

Onko Infiniti Q70 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Infiniti Q70 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Infiniti Q70:ssä on?

Infiniti Q70 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Infiniti Q70:ssä on ja onko siinä turbo?

Infiniti Q70:ssä on 416 hevosvoimaa ja 414 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Infiniti Q70:n tavaratila?

14,9 kuutiometriä ( 0,422 m3 ).

Kuinka suuri maavara Infiniti Q70:ssä on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Infiniti Q70:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z