Infiniti EX37 Luotettavuus

Nissan on maailmanlaajuisesti tunnettu sähköautoistaan ja huippumyytyistä luotettavista ajoneuvoista. Infiniti on Nissanin luksusajoneuvo-osasto, joka valmistaa ylellisiä katumaastureita, sedaneja ja urheiluautoja. Infiniti EX 37 on myös tämän merkin kompakti ylellinen crossover-katumaasturi. Vuoden 2013 jälkeen EX 37 tunnetaan nyt yleensä nimellä Infiniti QX 50.

Yleiskatsaus:

5-ovinen katumaasturi aloitti tuotantonsa jo vuonna 2007 3,5-litraisella VQ35HR V6 -moottorilla, joka riittää 320 hevosvoimaa kiihdyttämään EX 37:ää. Kyyti on erittäin mukavaa, ja siinä on ylellinen muotoilu, kestävä materiaalilaatu ja tehokas moottori. Infiniti EX 37:ssä on 7-vaihteinen automaattivaihteisto ja takaveto, jonka nopeus 0-100 km/h on 5,8 sekuntia. Infiniti EX oli ensimmäinen tuotantoauto, joka tarjosi Around View Monitor -järjestelmän.

Luotettavuus

Mitä tulee ominaisuuksiin, jotka tekivät EX 37:stä luotettavan, Infinitillä oli tarjota lista. He varustivat EX 37:n useilla apuvälineillä ja monilla ominaisuuksilla, jotta se olisi yksi markkinoiden luotettavimmista autoista. J.D. Powerin mukaan Infiniti EX 37:n luokitus on 3,0 5,0:sta, mitä voidaan pitää hieman alhaisena, koska useimpien markkinoilla olevien kompaktien katumaastureiden luokitus on 3,5 tai parempi.

Turvallisuus

He varustivat EX 37Keskikokoisen kompaktin katumaasturin myös turvallisuusominaisuuksiltaan hyväksi vaihtoehdoksi. Siinä on kuolleen kulman tunnistus, kaistavahti, kaistalta poistumisen esto ja monia muita avustettuja ominaisuusvaihtoehtoja. IIHS:n mukaan EX 37:llä on hyvä kokonaisarvio turvallisuustestissä, jota voidaan pitää hyvänä.

  Jaguar XK Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Minkä tahansa ajoneuvon jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat useat tekijät, kuten mallivuosi, ajokilometrit, kunto ja alue. Nissan on kuitenkin luotettava merkki, johon voi luottaa jälleenmyyntiarvon osalta, sillä Infiniti EX 37:n ennustettu arvon alenemisaste 5 vuoden ajalta on 17 %.

Huolto ja korjaus

Minkään luotettavan ajoneuvon huolto- ja korjauskustannukset eivät saisi olla liian kalliit, sillä ne vaikuttavat suoraan valintaan. He arvioivat Infiniti EX 37:n vuotuisten huolto- ja korjauskustannusten olevan noin 495 dollaria. Ongelmat ovat melko yleisiä mitään muuta.

FAQ

Onko Infiniti EX37 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Infiniti EX37 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Infiniti EX37:ssä on?

Infiniti EX37 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Infiniti EX37:ssä on ja onko siinä turbo?

Infiniti EX37:n teho on 325 hevosvoimaa ja vääntömomentti 267 lb-ft. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.7L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka suuri on Infiniti EX37:n tavaratila?

55,7 Cubic Feet ( 1,577 m3 )

Kuinka suuri maavara Infiniti EX37:ssä on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Infiniti EX37:ssä on 18 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z