McLaren 650S Luotettavuus

McLaren on brittiläinen autonvalmistaja, joka on erikoistunut super- ja eksoottisten autojen valmistukseen. 650S on 2-ovinen coupe, jossa on erittäin särmikäs ja urheilullinen korirakenne, jossa on mahtava moottori, joka antaa voimaa tälle auton pedolle. Mitä tulee McLarenien luotettavuuteen, nämä autot ovat aivan kuten muutkin superautot.

Yleiskatsaus

650S esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, ja sen tuotanto lopetettiin vuonna 2017, jolloin se korvattiin 720S:llä. Autossa on erittäin nopea 3,8 litran twin-turbo V8-moottori, joka saa tämän auton kiihtymään 0-100 km/h vain 2,8 sekunnissa ja tuottamaan 641 hevosvoimaa. Lisäksi autossa on monia hienoja ominaisuuksia, jotka täydentävät autoa entisestään.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä asia, joka on otettava huomioon ennen minkä tahansa auton ostamista, mutta McLarenista pitävät autoharrastajat arvostelevat autoja lähinnä niiden nopeuden ja suorituskyvyn perusteella. Näin ollen McLarenit eivät todellakaan ole kaikkein epäluotettavimpia superautoja, mutta ne ovat erittäin luotettavia. Myös 650S on ollut erinomainen luotettavuuden suhteen, ja Top Gear on antanut autolle arvosanan 9 kymmenestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä vaikuttaa myös auton luotettavuuteen, ja McLareneissa on varmasti monia turvallisuusominaisuuksia. McLareneja tuskin koskaan kolaritestataan niiden harvinaisuuden vuoksi, mutta niissä on hyvät turvamitat, kuten lukkiutumattomat jarrut, esikiristimet, ajonvakautusjärjestelmä, turvatyynyt jne.

Poistot

Auton luotettavuus riippuu myös auton arvonalennuksesta. McLarenit ovat varmasti harvinaisia autoja, minkä ansiosta niiden omistajat voivat myydä ne hyvään hintaan vielä vuosienkin kuluttua. 650S:n keskimääräinen poistoprosentti on vain 35 % jopa 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen kannalta erinomainen luku.

  Lincoln Aviator Luotettavuus

Huolto ja korjaus

McLarenien kaltaiset superautot maksavat varmasti paljon huollossa ja korjaamisessa. Nämä ajoneuvot ovat todella monimutkaisia, joita perusmekaanikkojen on erittäin vaikea korjata. Näin ollen omistajien on vietävä ajoneuvonsa McLaren-huoltamoille, jotka ovat todella kalliita. Keskimäärin 650S:n huolto maksaa vuosittain keskimäärin yli 1 000 dollaria.

FAQ

Onko McLaren 650S etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

McLaren 650S on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta McLaren 650S:ssä on?

McLaren 650S on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia McLaren 650S:ssä on ja onko siinä turbo?

McLaren 650S:ssä on 666 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

McLaren 650S:ssä on 19 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kumpi on parempi 650S vai 570S?

650S, Hieman nopeampi (tosin 570 virityksen kanssa tekee tästä vielä enemmän), aktiivinen aerodynamiikka ja temppuileva jousitus. 570S: Uudempi sisustus- ja ulkomuotoilu. Siinä on vakiovarusteinen jousitus, joten akkuja ei tarvitse vaihtaa.

Onko McLaren 650S superauto?

McLaren 650S superauto on yksi suosituimmista. McLaren 650S superauto ja hyperauto, MP4-12C ja P1 superautot on sisällytetty 650S:ään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z