Lincoln Aviator Luotettavuus

Fordin Lincoln-divisioona valmistaa luksusajoneuvoja. Fordin Lincoln Aviator on kolmirivinen, keskikokoinen luksusmaasturi. Sitä on valmistettu vuodesta 2002 lähtien ja se on edelleen tuotannossa. Toista sukupolvea oleva Lincoln Aviator on yksi neljästä Lincolnin tarjoamasta katumaasturista.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi on saatavana sekä taka- että nelivetona. Aviatorin voimanlähteenä on 3,0-litrainen V6-turbomoottori, joka tuottaa 400 hevosvoimaa. Moottori kuuluu kaikkien merkkien keskikokoisten luksus-SUV-luokan tehokkaimpiin vakiomoottoreihin. Se kiihtyy 0-100 km/h vain 5,4 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 145 km/h.

Luotettavuus

Lincoln Aviator vaikuttaa hienolta autolta, jossa on erinomaiset sisätilat ja ominaisuudet. Mikään auto ei kuitenkaan ole täydellinen, Aviatorissa on joitakin ongelmia kilometrimäärän ja sähköisen kyvyttömyyden kanssa turvaominaisuuksissa. Näiden samojen ongelmien vuoksi Lincoln Aviator on luotettavuuspisteissä keskinkertainen. J.D. Powerin mukaan vuoden 2021 Lincoln Aviatorin ennustettu luotettavuusluokitus on 70 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administrationin mukaan 2021 Lincoln Aviator sai 5 tähden luokituksen sekä etutörmäys- että sivutörmäysluokissa. Tämä tarkoittaa, että se on hyvin varustettu pitämään sinut turvassa hätätilanteessa.

Jälleenmyyntiarvo

Minkä tahansa ajoneuvon arvon alenemisnopeus on elintärkeä, sillä se määrittää ostoksesi jälleenmyyntiarvon ja arvon ajan mittaan. Aviatorin arvon alenemisaste ei ole kovin hyvä, sillä sen arvioitu arvon alenemisaste 5 vuoden kuluttua on noin 51 % ja jälleenmyyntiarvo 36 504 dollaria.

  Ovatko Jaguarin katumaasturit luotettavia?

Huolto ja korjaus

Lincoln Aviatorin kymmenen ensimmäisen omistusvuoden aikana huollot ja korjaukset maksavat noin 11 691 dollaria. Tämä on 3 769,4 dollaria vähemmän kuin luksusluokan katumaastureiden alan keskiarvo. Lisäksi on 33,36 prosentin todennäköisyys, että Aviatorissa tarvitaan suuri korjaus tuona aikana.

FAQ

Onko Lincoln Aviator etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln Aviator on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Lincoln Aviatorissa on?

Lincoln Aviator on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln Aviatorissa on ja onko siinä turbo?

Lincoln Aviatorissa on 400 hevosvoimaa ja 415 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lincoln Aviatorin tavaratila?

83,4 kuutiometriä ( 2,362 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln Aviatorissa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z