Mikä Audi sopii parhaiten pitkille kuljettajille?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche ja periaatteessa kaikki muutkin automerkit pyrkivät tekemään auton, joka pystyy tyydyttämään mahdollisimman laajan asiakasryhmän. Tämä tarkoittaa sitä, että tuskin yksikään autonvalmistaja tekee mallia nimenomaan miehille, naisille, pitkille, lyhyille, laihoille, ylipainoisille tai mille tahansa muulle asiakasryhmälle.

Näin ollen kaikki nämä merkit pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman paljon tilaa ja samalla eriyttämään jokaisen mallin segmentin mukaan. Esimerkiksi Audi A1 ei koskaan pysty kilpailemaan Audi A8:n kanssa tilojen suhteen, ja sama pätee koko autoteollisuuteen.

Jos haluat niin paljon tilaa kuin Audissa on mahdollista, sinun on valittava joko Audi Q7 tai Audi A8. Audi Q8 ei ole yhtä tilava kuin Q7, koska se uhraa hieman käytännöllisyyttä paremman ulkomuodon vuoksi.

Niin tai näin, tuskin yhdestäkään Audin valtavirran mallista puuttuu tilaa 99 prosentille ihmisistä. Se tarkoittaa, että kaikki A4:n ja Q5:n yläpuolella olevat ja yleensä myös A4 ja Q5 ovat enemmän kuin tarpeeksi pitkiä kuljettajia varten.

Audi Q7 – Tilavin Audi

Audi Q7 on suurin ja tilavin Audi SUV, jonka voit ostaa, sillä se tarjoaa jopa 7 istuinta ja tarpeeksi lastia kuukauden mittaiselle matkalle ympäri maata. Se tarjoaa myös korotetun ajokorkeuden, mikä tarkoittaa, että Q7:ään on helppo nousta sisään ja ulos sekä pitkille että ylipainoisille kuljettajille.

Ajoasento on mukava ja antaa samalla tunteen siitä, että olet ylivoimainen kaikkiin muihin ympärilläsi oleviin kompaktimpiin autoihin verrattuna. Q7 hyödyntää myös klassista, liian laatikkomaasturimaista muotoa, mikä tarkoittaa, että pääntilaa on runsaasti kaikilla kolmella istuinrivillä.

  Audi RS5 luotettavuus

Sen lisäksi, että Q7 on tilava, se on myös todellinen luksusmaasturi, joka pystyy hoitamaan sekä perheen tehtävät että VIP-kuljetukset. On totta, että Q7:n nykyinen sukupolvi on lähestymässä elinkaarensa loppua ja että sen tilalle on tulossa pian kokonaan uusi malli.

Q7 on kuitenkin edelleen kilpailukykyinen katumaasturi, joka tarjoaa luokkansa johtavat tilat kaikilla kolmella istuinrivillä. Kaikki mallit tulevat tehtaalta hyvin varusteltuina, ja jotkut jälleenmyyjät ovat todellakin valmiita tarjoamaan tuottoisia alennuksia, jos ajoitus osuu kohdalleen.

Audi A8 – Audin lippulaiva sedan.

Jos sedanit ovat enemmän sinun juttusi, kannattaa tutustua upouuteen Audi A8:aan, sillä se on arvokas kilpailija luokkansa johtavalle Mercedes S-luokalle. Audi ei tosiaankaan tarjoa samanlaista räväkkyyttä kuin S-luokka, mutta jotkut pitävät enemmän hillitymmästä lähestymistavasta.

A8:ssa on tilaa enemmän kuin tarpeeksi, sillä näitä autoja käytetään yleisesti VIP-ihmisten, maailman johtavien poliitikkojen, kuninkaallisten perheiden ja mahdollisesti jopa yhden tai kahden diktaattorin kuljettamiseen. Parasta A8:ssa on se, että jokainen pieni yksityiskohta on suunniteltu perusteellisesti, jotta voit tuntea olosi erityiseksi ja mukavaksi.

Ylellisyydeltään A8 on todellakin Audin ylellisin sedan, koska siinä käytetään parhaita rakennusmateriaaleja ja uusinta VAG-teknologiaa. Voit valita runsaasta moottorivaihtoehdoista, ja paras Audi A8 on Audi S8.

S8 tarjoaa täydellisen tasapainon suorituskyvyn ja ylellisyyden välillä ja näyttää samalla paljon paremmalta kuin tavallinen A8. Kaiken kaikkiaan A8 on Audin tuotevalikoiman huippuluokkaa, mikä tarkoittaa, että se todennäköisesti tyydyttää kaikkia.

  Audi RS7 Luotettavuus

Kuinka tilavia nykyiset Audit ovat?

Vuosien varrella autoista on tullut paljon suurempia, mikä tarkoittaa, että jopa A3:n kaltaisissa malleissa on nykyään paljon enemmän tilaa kuin vuosikymmenen takaisessa A4:ssä. Autojen koko on kasvanut, mutta ne on myös suunniteltu paremmin, mikä tarkoittaa, että auton ergonomia ja kokonaistila ovat suuremmat, vaikka akseliväli ei olisi kasvanut merkittävästi.

Täydellinen esimerkki tästä on Audi A3 sedan. Olen 185 senttimetriä pitkä, joten voin hyvin istua mukavasti A3:ssa jopa ilman, että takamatkustajan tila on liian suuri. Tämä tarkoittaa, että 4 aikuista mahtuu helposti A3:een.

Vaikka se on mahdollista ilman liian suuria uhrauksia, A8 tai Q7 tarjoavat molemmat paljon enemmän tilaa kuin A3. Sinänsä, jos A8 ja Q7 eivät pysty tyydyttämään tarpeitasi tilan suhteen, ei ole olemassa Hummer-maastureiden lisäksi mitään muuta autoa, joka oikeasti pystyisi.

FAQ-osio

Mikä Audi tarjoaa vähiten tilaa?

Tällä hetkellä myynnissä oleva vähiten tilava Audi-malli on A1-viistoperämalli, sillä se on suunniteltu toimimaan pikemminkin vilkkailla kaupunkikaduilla kuin VIP-kuljetuksissa. Tämä ei tarkoita sitä, ettet mahtuisi A1:een, pikemminkin sitä, ettet nauttisi ajamisestasi sillä.

Pienikokoinen auto tuntuu erilaiselta ajaa, mikä on sekä hyvä että huono asia. Hyvä asia on se, että voit pysäköidä sen ilman ongelmia, mutta huono asia on se, että pienet autot eivät yksinkertaisesti tunnu kovin erikoisilta eivätkä ylellisiltä, merkistä riippumatta.

  Audi A8 luotettavuus

Millä Audilla on paras ajaa?

Pitkän akselivälin Audi A8L on paras ajokokemus Audista, jonka voit ostaa. A8L on suunniteltu vain takamatkustajille, koska se tarjoaa mahdollisuuden kapteenituoli-istuimiin, jotka voidaan asettaa täysin taaksepäin vain napin painalluksella.

Näin voit kirjaimellisesti maata makuulleen, kun sinua ajetaan äärimmäisen mukavasti ja ylellisesti. Näitä autoja käytetään joka tapauksessa pääasiassa autonkuljettajina, joten tuskin kukaan omistaja ajaa A8L:ää itse.

Mikä Audi on mukavin?

Jälleen kerran se on A8, olipa kyseessä sitten A8L tai lyhyen akselivälin malli. On myös syytä mainita, että Audi S8 tarjoaa hieman urheilullisemman kokemuksen matalaprofiilisilla renkailla ja jäykemmällä jousituksella, mikä tarkoittaa, että sinun kannattaa jättää se väliin, jos haluat mukavimman kyydin.

Lähes kaikki Audi-mallit ovat kuitenkin riittävän mukavia useimmille ihmisille, myös A3-malli. A4 ja A5 ovat vielä mukavampia, kun taas A6 ja A7 ovat lähes yhtä mukavia kuin A8.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z