Audi S5 Sportback Luotettavuus

S5 on A5-mallin urheilumalli. S5 Sportback on coupén, sedanin ja viistoperän yhdistelmä. Auton takaluukku aukeaa kuin viistoperä, mutta auto on kuin neliovinen coupe. Kori on ehdottoman urheilullinen, ja myös tehokas moottori tukee sitä.

Audi S5 Sportback

S5:n voimanlähteenä on erittäin vahva moottori, ja siinä on 3,0 litran V6 twin-turbo moottori. Tämä moottori tuottaa massiiviset 349 hevosvoimaa, ja auto kiihtyy 0-100 km/h vain 4,2 sekunnissa. Auton ulkomuoto on hirvittävän kaunis ja urheilullinen. Ulkoasun lisäksi S5:n sisätilat ovat esteettistä katseltavaa, ja myös nahan laatu on huippuluokkaa.

Luotettavuus

S5 ei ole luotettavin auto, mutta luksusautojen mittakaavassa se on tyydyttävä. Luksusautot eivät aina saa parhaita luotettavuusarvioita, koska niissä käytetään kalliita osia. Niissä käytetty tekniikka on alttiimpi toimintahäiriöille. S5 Sportbackin luotettavuuspistemäärä on 52,35, mikä on hieman alle keskiarvon.

Huolto

S5:llä on myös joitakin yleisiä ongelmia, kuten hiilenkertymiä ja vaihteisto-ongelmia. Nämä ongelmat eivät ole suurimpia, mutta ne maksavat paljon. Audien huoltokustannukset ovat yleensä korkeammat, koska ne ovat ylellisiä ja monimutkaisia autoja.
S5:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat korkeat, 1 164 dollaria. Jos takuuta ei ole saatavilla, sytytystulppien, jarrupalojen ja öljynvaihdon vaihto maksaisi paljon. Määräaikaishuoltojen lisäksi on suuret mahdollisuudet saada suurempia korjauksia ensimmäisten 10 vuoden aikana.

  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

Audi S5 Sportback – lopullinen tuomio

S5 on varmasti urheiluauto, jossa on turbomoottori ja Audin yksi parhaista nelivetojärjestelmistä. Tämä antaa autolle entistäkin paremman käsiteltävyyden. Huoltokustannukset ja luotettavuusongelmat ovat kuitenkin huolestuttavia. S5 on kuitenkin loistava auto vauhdin ystäville.

FAQ

Onko Audi S5 Sportback etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi S5 Sportback on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi S5 Sportbackissa on?

Audi S5 Sportback on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi S5 Sportbackissa on ja onko siinä turbo?

Audi S5 Sportbackin teho on 349 hevosvoimaa ja vääntömomentti 369 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi S5 Sportbackissa on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi S5 kallis ylläpitää?

Audi S5:n vuosittaiset auton huoltokustannukset ovat 1 164 dollaria. Audi S5:n keskimääräiset vuotuiset autonhoitokustannukset ovat 1 164 dollaria ja keskimääräiset autonhoitokustannukset ovat 651 dollaria vuodessa. S5 on huomattavasti halvempi ylläpitää.

Onko Audi S5 Sportback hyvä auto?

Kyllä! Se on todella nopea auto, joka saa sinut tuntemaan olosi eläväksi, kun ajat tiellä. Sinun kannattaa ehdottomasti harkita tämän auton ostamista, jos haluat jotain erilaista kuin tavallinen tylsä auto.

  Minkä merkin sisätilat ovat parhaat - Audin, Mercedeksen vai BMW:n?

Kuinka kauan Audi S5 Sportback kestää?

Nykyaikaiset ajoneuvot, kuten S5 Sportback, voivat kestää 150 000-200 000 kilometriä kohtuullisella huollolla. Tämä luku voidaan saavuttaa pitämällä autosta hyvää huolta ja tekemällä kaikki suositellut huollot. Myös vaihtamalla kaikki kuluneet osat, kun ne vaurioituvat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z