Audi S8 Luotettavuus

S8 on vielä premium- ja ylellisyysversio A8:n täysikokoisesta luksusautosta. S-mallit on tehty koviin suorituksiin ja niitä kutsutaan ”urheiluautoiksi”. S8 esiteltiin vuonna 2020, ja siinä on entistäkin nopeampi moottori.

Audi S8

S8:ssa on 4,0 litran twin-turbo V8 Quattro -moottori, joka tuottaa massiiviset 563 hevosvoimaa. Moottori tuottaa noin 800 Nm:n vääntömomentin 4 500 kierroksella minuutissa. Tämä antaa autolle jännittävän kiihtyvyyden 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa. Kaikki tämä tekee S8:sta todellisen urheiluauton.

Luotettavuus

S8 on A8:n urheilumalli, joka on kunnon luotettava auto. Auton V8-moottori on kuitenkin vielä nopeampi kuin A8:n V6-moottori. Auton raskas moottori saa kuljettajat ajamaan vielä kovempaa, mikä voi aiheuttaa ongelmia. Auto on kuitenkin osoittautunut riittävän luotettavaksi, sillä se on saanut arvosanan 3,5 5,0:sta.

Huolto

Audit vaativat suuria huoltokustannuksia, jotta ne kestävät kaiken sen moottorin tehon. Jos huolto laiminlyödään, auto on alttiimpi ylikuumenemisongelmille, jotka voivat aiheuttaa moottoripaloja tai moottorivikoja. Huolto sisältää sytytystulppien, jarrunesteen, moottorin ja öljynsuodattimen vaihdon, ja se maksaa noin yli 1 000 dollaria vuodessa.
Auton takuu voi kattaa suurimman osan ongelmista, mutta jos aiot ostaa käytetyn S8:n, se voi tulla kalliiksi. S8:ssa on joitakin ongelmia, kuten öljyvuoto tietyllä ajokilometrimäärällä, ylikuumeneminen tai moottorin hiilen kertyminen. Useimmat näistä ongelmista voidaan kattaa, jos ostat jälkimarkkinatakuun.

  Audi S5 Sportback Luotettavuus

Audi S8 – voimanpesä ja ylellisyys

S8 on todella tehokas ja se on myös tarpeeksi luotettava, jotta sillä voi ajaa päivittäin. Auton jännittävä ajo antaisi sinulle suuren jännityksen. Autossa on myös erittäin hyvät turvallisuusominaisuudet. Siksi se on kestävä auto hankittavaksi.

FAQ

Onko Audi S8 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi S8 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi S8:ssa on?

Audi S8 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi S8:ssa on ja onko siinä turbo?

Audi S8:ssa on 563 hevosvoimaa ja 590 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Gas/Electric V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Audi S8:n tavaratila?

12,5 kuutiometriä ( 0,354 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi S8:ssa on 21 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi S8:ssa vakiona ABS-jarrut?

Kyllä, Audi S8:ssa on vakiona lukkiutumattomat jarrut.

Mikä vuosi oli paras Audi S8?

Vuoden 2012 Audi S8 kuului malliston tehokkaimpiin A8-malleihin. Audi päätti korvata Lamborghinin V10-moottorin kaksoisturbov8-moottorilla. Vuoden 2012 Audi S8 oli tehokkaampi ja nopeampi massiivisen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z