Minkä merkin sisätilat ovat parhaat – Audin, Mercedeksen vai BMW:n?

Jos etsit saksalaista premium- ja tasokasta autoa, parhaan valitseminen voi olla melko vaikea tehtävä. Voit kuitenkin vertailla merkkien ominaisuuksia ja päätyä valitsemaasi parhaaseen autoon.

Auton sisätilojen osalta Mercedes-Benz on paras, sitten Audi ja sitten BMW. Mercedes ei tarjoa pelkästään ylellistä sisustusta, vaan kaikessa auton sisällä on moderni kosketus. Nahkaistuimista puisiin verhoiluihin ja kromipinnoitteisiin, Mercedes huokuu ylellisyyttä.

Miltä Mercedeksen, BMW:n ja Audin sisätilat näyttävät?
Selvittääksemme, millä saksalaisella luksusautomerkillä on parhaat sisätilat, vertailemme joitakin niiden huippumalleja ja katsomme, mikä niistä on paras.

Mercedes-Benz S-luokan sisätilat

Kun puhutaan markkinoiden parhaista autoista, Mercedes S-luokka nousee aina kärkeen. Tämä auto on ylellisyyden ja runsauden todellinen määritelmä. Kauniista ulkomuotoilusta ylellisiin sisätiloihin ja poikkeukselliseen suorituskykyyn, S-luokka on parhaista paras.

Vaikka tämä auto on kalliimpi kuin Audi A8 tai BMW 7-sarja, rakastut sen kauniisiin ja ylellisiin sisätiloihin. Mercedes-Benz S-luokassa on tyylikkäät verhoilun väriyhdistelmät. Se on myös varustettu nahkaistuimilla, joissa on hierontatoiminnot.

Muita keskeisiä sisätilojen ominaisuuksia ovat lämmitettävät ja tuuletettavat istuimet, aidosta saarni-arkkitehtuurista valmistetut puuosat, magic body control -jousitus, 64 sisävalaistuksen värivaihtoehtoa ja energisoivat mukavuusohjelmat. Tekniikan osalta saat langattoman älypuhelinlatauksen, ohjauspyörän infotainment-säätimet ja mukautettavan 12,3-tuumaisen mittariston. Tämä auto maksaa noin 100 000 dollaria.

BMW 7-sarjan sisätilat

Toinen saksalainen premium-merkki, joka kilpailee Mercedeksen kanssa, on BMW. Vaikka BMW:n automalleja ei tunneta erinomaisista sisätiloista, BMW 7-sarjan sisätilat ovat yksi markkinoiden parhaista. Se on yksi syy siihen, että tätä autoa myydään yli 87 500 dollarilla.
BMW 7-sarja on Mercedes S-luokan tavoin 5-paikkainen. Siinä on myös nahkaverhoilu ja hierovat etuistuimet. Lisäksi etuistuimet ovat säädettävät ja lämmitettävät. Myös etuistuinten käsinojat ovat lämmitettävät, mikä tarjoaa mukavuutta kuljettajalle ja etumatkustajalle.

  Mikä on paras BMW-sarja?

Ostajat pitävät myös takaikkunan aurinkosuojasta ja tuuletettavista etuistuimista. Vaikka nämä istuimet eivät tarjoa samaa mukavuutta kuin Benz S-luokassa, ne ovat silti mukavat, tukevat ja tilavat. Kaiken kaikkiaan BMW:n sisätilat eivät kuitenkaan yllä Mercedeksen tai Audin tasolle.

Audi A8:n sisätilat

Audi ei ehkä ole yhtä kuuluisa kuin Mercedes tai BMW, mutta se on seuraavaksi lähimpänä. Noin 86 000 dollarilla myytävä Audi A8 on näistä kolmesta luksussedanista halvin. Siinä on myös moderni ja nykyaikainen muotoilu, joka joidenkin mielestä on parempi kuin Mercedes S-luokassa tai BMW 7-sarjassa.

Audi A8 huokuu ylellisyyttä sisätiloissaan. Se on varustettu nahkaverhoilluilla istuimilla, jotka tarjoavat mukavuutta ja rentoutumista. Autossa on myös vakiovarusteena nelialueinen ilmastointiautomatiikka, kaksi kosketusnäyttöä, 22-suuntaisesti sähkösäätöiset etuistuimet, joissa on ilmanvaihto, ja panoraamakatto.

Muita Audi A8:n tarjoamia huippuominaisuuksia ovat muun muassa tummanruskea pähkinäpuun sisustus, tummat mattapintaiset harjattujen alumiinien upotukset ja Executive-takaistuimet. Näiden ja monien muiden ominaisuuksien ansiosta Audi A8 on mukavampi kuin BMW 7-sarja, mutta ei aivan Mercedes S-luokan tasolla.

Miksi Mercedes on mukavampi kuin Audi ja BMW?

Vaikka Audi ja BMW tarjoavat premium-malleja, joissa on erinomaiset sisätilat, ne eivät ole samalla tasolla kuin Mercedes-Benz. Mercedes-autot on tehty tarjoamaan mukavuutta ja rentoutumista sekä matkustajille että kuljettajille. Myös niiden ajo-ominaisuudet ovat Audin ja BMW:n tasolla.

  Miten BMW:n plug-in-hybridi toimii?

Yksi syy siihen, miksi Mercedes-Benzin mallit ovat niin mukavia, on se, että niissä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Esimerkiksi Mercedeksen istuimet eivät ole ainoastaan nahkaa, vaan ne ovat myös hyvin säädettävissä ja sopivat erikokoisille ja -muotoisille ihmisille.

Mercedeksellä on myös yksi parhaista infotainment-järjestelmistä. Kaiken lisäksi tätä järjestelmää on helppo käyttää, toisin kuin BMW:ssä ja Audissa. Mercedeksen kojelauta on myös ergonomisesti muotoiltu, jotta sitä on helppo käyttää ajon aikana. Tällaisten ja monien muiden ominaisuuksien ansiosta on helppo ymmärtää, miksi Mercedeksellä on parhaat sisätilat,

Saksalaisten luksusautomerkkien vertailu

Mikä merkki on parempi – Mercedes, Audi vai BMW?

Kaikki nämä merkit tarjoavat ylellisiä autoja. Paras merkki vaihtelee kuitenkin tarpeidesi mukaan. Jos haluat teknisesti edistyksellisen auton, jossa on upeat sisätilat ja arvovaltaa, Mercedes on paras valinta. Jos taas haluat suorituskykyä ja parempaa käsiteltävyyttä, BMW sopii makuusi. Audi sijoittuu näiden kahden väliin.

Miksi BMW:n sisätilat ovat niin tylsät verrattuna Mercedekseen ja Audiin?

Kaikki BMW:n sisätilat eivät ole tylsiä, sillä joissakin BMW:n huippumalleissa on kauniisti suunnitellut sisätilat. Useimmissa BMW:n urheilumalleissa on kuitenkin säälittävät sisätilat verrattuna Mersuun tai Audiin. Sen sijaan, että keskittyisivät sisätiloihin, nämä autot korvaavat sen poikkeuksellisella suorituskyvyllä ja käsiteltävyydellä, joihin BMW ja Mercedes eivät pysty vastaamaan.

Mikä saksalainen auto on luotettavin Mercedeksen, BMW:n ja Audin välillä?

Ennen kuin käytät valtavan summan rahaa näihin saksalaisiin luksusmerkkeihin, kannattaa tietää, kuinka luotettavia autot ovat myös takuun umpeuduttua. Siksi Mersun valitseminen BMW:n ja Audin sijaan on hyvä valinta. Mercedes-Benz on näistä kolmesta merkistä luotettavin.

  Mitkä Mercedes-Benz-mallit ovat kovakattoisia avoautoja?

Mercedes on näistä kolmesta merkistä luotettavin, koska sen laadunvalvonta on hyvää ja korjaustarpeita on vähemmän. Siinä on kuitenkin huono vaihteisto. Sitä vastoin BMW on kallein huollettava, ja sen jälkeen tulevat Audit. Jos aiot omistaa auton yli 5 vuotta, Mercedes on paras valinta.

Minkä auton moottorin laatu on paras – Audin, Mercedeksen vai BMW:n?

BMW:llä on paras moottori, sillä sen rivikuutosmoottori on paras. Sen uusin V8-moottori on kuitenkin katastrofi. Moottorin laadussa Audi on viimeisenä. Tämä johtuu siitä, että se käyttää samaa moottoria, jota on keskiluokan Volkswagenissa. Mercedeksen V8-moottori on erinomainen, mutta ei parempi kuin BMW:n kuusisylinterinen moottori.

Lopputulos

Jos haluat saksalaisen luksusauton, jossa on parhaat sisätilat, Mercedes on paras vaihtoehto. Kiitos sen ylellisen sisätilan, jota koristavat nahka, paljon kromi ja puu. Nämä antavat Benzille modernin ilmeen, jota ei löydy Audista eikä BMW:stä.

Ylellisen sisätilan lisäksi Mercedes-Benzissä on myös huipputeknisiä ominaisuuksia ja tilava sisätila. Vaikka Audin sisätilat ovat paremmat kuin BMW:n, ne eivät ole lähelläkään Mercedestä. Ja niiden luotettavuuden ansiosta kannattaa käyttää muutama ylimääräinen dollari hankkiakseen Mercedeksen BMW:n tai Audin sijaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z