Paras vuosi Porsche Macanille

Porsche Macan

Porsche Macan esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, ja siitä lähtien Macan on myynyt kuin hullu. Syy Macanin menestykseen on se, että se toimii markkinasegmentillä, joka on kasvanut nopeasti viime vuosikymmenen aikana. Kompaktit katumaasturit/crossoverit ovat nousussa, ja näyttää siltä, että se ei ole menossa mihinkään.

Vuoden 2017 Porsche Macan näyttää olevan Macanin paras mallivuosi, sillä useimmat verkossa tehdyt asiakastyytyväisyyskyselyt pitävät sitä parempana kuin kaikkia muita Macan-mallivuosia. Vuoden 2017 malli on niin hyvä, koska se näyttää olevan yksi luotettavimmista Macan-malleista, joita on koskaan tullut markkinoille. Vuoden 2022 Macan on yleisesti ottaen paras Macan-malli, mutta se on myös kallein.

Vuoden 2015 ensimmäisen sukupolven Macan voi myös olla hyvä ostos, sillä se on kaikista edullisin Macan-malli. Kaikissa Macan-malleissa on se hyvä puoli, että ne säilyttävät arvonsa todella hyvin, mikä tarkoittaa, että Macanin omistamisen lopulliset kustannukset ovat huomattavasti paremmat verrattuna useimpiin tämän segmentin autoihin.

Valitsitpa minkä Porsche Macanin tahansa, tulet todennäköisesti olemaan tyytyväinen, sillä Macan on todella hieno yhdistelmä suorituskykyä, ylellisyyttä, tyyliä ja mukavuutta.

2017 Porsche Macan

Vuoden 2017 Porsche Macan on auto, joka näyttää olevan useimpien ”paras Porsche Macan vuosimallia” -listojen kärjessä. Customer Reportsin mukaan vuoden 2017 Macan on kolmen parhaan joukossa, ja myös J.D. Power arvioi sen olevan kolmen parhaan joukossa. Kahden muun paikan suhteen nämä kaksi arvostettua sivustoa eroavat toisistaan, mikä tarkoittaa, että vuoden 2017 mallia pidetään molemmissa suhteissa huippuvaihtoehtona.

  Onko Porsche 718 Cayman hyvä auto?

Nämä asiakastyytyväisyysraportit perustuvat raportoituihin ongelmiin ja siihen, kuinka kalliita nämä mallit ovat asua. Lisäksi vuoden 2017 Macan on nyt viiden vuoden ikäinen auto, mikä tarkoittaa, että pahin arvonalennus on takana, mikä on ehdottomasti hyvä asia.

Siksi vuoden 2017 Macan on se, joka näyttää olevan kärjessä, katsotpa asiaa miten tahansa. Se on tarpeeksi uusi, jotta siinä on kaikki uusin Porsche-teknologia, mutta se on myös vapaa vakavimmasta arvonalennuksesta. Tarjolla olevat moottorit ovat hienostuneita, tehokkaita ja tehokkaita. Tekniikka on lähes kohdallaan aivan uusimmissa Macan-malleissa, joita on tarjolla.

2022 Porsche Macan

2022 Porsche Macan on uusin, edistyksellisin ja halutuin Macan-malli, mitä on olemassa. Näin ollen ei ole yllätys, että 2022 Macan on objektiivisesti katsoen paras Macan tähän mennessä. Se saa uusimmat moottorit, uusimmat teknologiat, korkeimman mukavuustason ja tunteen siitä, että ajat upouutta autoa.

Vuoden 2022 Macan on kuitenkin myös kallein Macan-malli, mikä tarkoittaa, ettei kaikilla ole siihen varaa. Hyvä asia on, että se näyttää olevan ylivoimaisen luotettava verrattuna useimpiin vanhempiin Macan-malleihin, eikä se ole mikään yllätys, sillä vuoden 2022 malli on eräänlainen huipentuma kaikesta siitä, mitä Porsche teki aiemmissa Macan-malleissa.

Asiakastyytyväisyystulokset näyttävät myös olevan pääosin myönteisiä, mikä ei ole yllätys, koska vuoden 2022 Macan on takuun piirissä. Siksi se saattaa maksaa enemmän kuin 99 prosenttia Macan-malleista, mutta ainakin tiedät, ettei sinulle pitäisi tulla ennakoimattomia kuluja vähään aikaan.

  Onko käytetty Porsche Cayenne luotettava?

2015 Porsche Macan

Aina kun upouusi auto tulee markkinoille, se kärsii yleensä erilaisista ongelmista, joita ei yksinkertaisesti huomattu, kun auto oli vielä suojassa. Macan tuli markkinoille vuonna 2014 ensimmäistä kertaa koskaan, mutta jostain syystä vuoden 2015 Macanissa ei ollut koskaan liikaa ongelmia, joista voisi puhua. Arvostettu autosivusto WhatCar arvioi vuoden 2015 Macanin luotettavuudeksi 98 %, mitä pidetään erinomaisena tuloksena.

J.D. Power arvioi vuoden 2015 Porsche Macanin luotettavuustulokseksi 84/100, mikä ei myöskään ole kovin yleistä upouusille autoille. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2015 Macan ei kärsi ongelmista, kuten useimmat autot tekevät, kun ne tulevat markkinoille ensimmäistä kertaa. Jos yhdistät tämän siihen, että vuoden 2015 Macan on myös halvin Macan, ymmärrät, miksi listasimme sen tähän.

Se ei ehkä ole uusin Macan, jonka rahalla voi ostaa, eikä se todellakaan ole ylellisin tai ajantasaisin, mutta kukaan ei voi kieltää, etteikö vuoden 2015 Macan olisi haluttava ja todella monipuolinen auto. Jotkut saattavat pitää vuoden 2015 Macania kaikkien aikojen parhaana Macan-mallivuonna, koska se maksaa vähemmän kuin jotkut tämän segmentin premium-luokan kompaktit katumaasturit.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Porsche Macan?

Jos olet kiinnostunut ylellisistä kompakteista katumaastureista, ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi harkita Porsche Macania. Macan kilpailee Mercedes Benz GLC:n, BMW X3:n ja Audi Q5:n kaltaisten autojen kanssa, mutta todellisuudessa yksikään näistä kolmesta ei ole yhtä haluttava kuin Macan.

  Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Porsche 911:n moottorin numeron tarkistuksesta

Toisaalta jotkut saattavat pitää jopa uusinta Macania sisältä hieman vanhentuneena. Macanin sisätilat ovat käytännössä identtiset 718 Caymanin kanssa, mikä on sekä hyvä että huono asia. Hyvä asia on se, että sisätilat on verhoiltu kauttaaltaan laadukkailla materiaaleilla, mutta huono asia on se, että niistä puuttuvat Porschen uusimmat ominaisuudet.

Mikä on paras Porsche Macan -malli?

Paras Porsche Macan -malli on epäilemättä Macan GTS, koska se on täydellinen tasapaino suorituskyvyn ja ylellisyyden välillä. GTS saa sisältä ja ulkoa muhkean muotoilupäivityksen, joka saa sen näyttämään aggressiivisemmalta ja nuorekkaammalta.

Jos kuitenkin haluat täyden paketin, kannattaa valita Porsche Macan Turbo, sillä Turbo on nopein, jännittävin ja suorituskykyisin Macan-malli.

Poistetaanko Porsche Macanin valmistus?

Useimpien verkkolähteiden mukaan bensiinikäyttöinen Porsche Macan lopettaa todennäköisesti elinkaarensa vuonna 2024, mutta Macan-kompaktimaasturi elää todennäköisesti edelleen. Sinänsä voit odottaa, että Macanissa on täysin sähköinen voimansiirto, mutta yleinen muotoiluresepti ei todennäköisesti muutu dramaattisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z