Chrysler Sebringin luotettavuus

Chrysleriä pidetään luotettavuudeltaan keskinkertaisena merkkinä. Sebring on keskikokoinen auto, josta oli sekä avoauto- että sedan-malleja. Auto näyttää hyvältä aivan kuten 2010-lukua edeltävät autot, ja siinä on hintaluokkaansa nähden hyvät ominaisuudet.

Yleiskatsaus

Tästä autosta on ollut kolme sukupolvea, ja siitä on ollut olemassa avoauto-, coupe- ja sedan-muotoja koko sen olemassaolon ajan. Tämän auton viimeisessä sukupolvessa oli useita varustetasoja ja kolme voimansiirtovaihtoehtoa. Sebring oli Yhdysvalloissa saatavana 2,4-, 2,7- ja 3,5-litraisena.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden tarkistaminen ennen ostoa on aina hyvä käytäntö. Chrysler on luotettavuusjärjestyksessä 11. sijalla 32 autonvalmistajan joukossa, ja sen luotettavuusarvosana on 4,0/5,0. Sebring ei ole luotettavin auto, ja sen keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on 3,0 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on Fiatin autoissa yleensä huippuluokkaa, ja Chrysler 300 on yksi niistä. Chrysler-autot ovat usein IIHS:n tai NHTSA:n törmäystesteissä turvallisuussyistä. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet Sebringin törmäystesteissä, ja ne ovat palkinneet auton hyvillä arvosanoilla. Siinä on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, ABS, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo auttaa myös auton luotettavuuden määrittämisessä. Yleensä Chryslerin autojen jälleenmyyntiarvo on hyvä ja poistuma on pienempi, mutta Sebring on poistunut markkinoilta, joten se on saatavilla halvalla ja sen arvo laskee vain 5 prosenttia viiden vuoden kuluttua.

  Chrysler 200 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat luotettavuuden tärkein näkökohta, koska ihmiset eivät halua käyttää ylimääräistä rahaa huoltoon ja korjaamiseen. Chrysler-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat 608 dollaria vuodessa. Sebringin huoltokustannukset ovat lähes 428 dollaria, mikä on tässä luokassa korkea.

FAQ

Onko Chrysler Sebring etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chrysler Sebring on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chrysler Sebringissä on?

Chrysler Sebring on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize

Kuinka paljon hevosvoimia Chrysler Sebringissä on ja onko siinä turbo?

Chrysler Sebringissä on 173 hevosvoimaa ja 166 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.4L/ Polttoainejärjestelmä on: SMPI.

Kuinka suuri on Chrysler Sebringin tavaratila?

13,9 Cubic Feet ( 0,394 m3 ).

Kuinka paljon maavaraa Chrysler Sebringissä on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chrysler Sebringissä on 16 x 6,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 16 x 6,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Ovatko Chrysler Sebringit nopeita?

Tässä etuvetoisessa etumoottorisessa keskikokoisessa sedanissa on 4 ovea ja 5 istuinta. Sitä ei oikein voi kutsua nopeaksi. Luonnonkäyttöinen 2,7-litrainen 24vV6-bensiinimoottori tuottaa 200 hevosvoimaa ja kiihdyttää Sebringin vain 9,5 sekunnissa nopeudesta 100 km/h. Se voi myös saavuttaa maksiminopeuden 134 mph.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z