Ferrari FF Luotettavuus

Ferrari tunnetaan useimmiten 2-ovisista, 2-paikkaisista superautoista, mutta FF on 4-paikkainen auto. FF on eräänlainen viistoperä, jossa on takarivi. Auton väitetään olevan maailman nopein 4-paikkainen auto. Auton nopeuden lisäksi auto on myös upea katsella.

Yleiskatsaus

FF:ssä on 6,3 litran V12-moottori, joka tuottaa 650 hv. Auto on erittäin nopea, ja se pystyy kiihdyttämään nopeudesta 0-100 km/h 3,4 sekunnissa. Siinä on monia hienoja ominaisuuksia, kuten 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, nelivetojärjestelmä ja monia muita. Top Gear nimesi sen vuonna 2011 myös ”Vuoden farmariautoksi”.

Luotettavuus

Luotettavuus jätetään usein huomiotta superautoissa, mutta tämä tekijä auttaa tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Ferrarit ovat yleensä erittäin luotettavia, ja nämä autot kestävät asianmukaisella hoidolla yli 100 000 vuotta. FF on myös yhtä luotettava kuin mikä tahansa muukin Ferrari.

Turvallisuus

Ferrareita ei useinkaan testata törmäystesteissä, mutta on olemassa joitakin malleja, joita testataan törmäystesteissä. Näiden törmäystestien perusteella voimme arvioida muita Ferrareita. FF:tä ei ole kolaritestattu, mutta se on vankka auto, jossa on monia turvallisuusominaisuuksia. Näihin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat elektroninen vakaus, turvatyynyt, peruutuskamera, ajonvakautus jne.

Poistot

Arvonalentumisaste ei ole suuri huolenaihe Ferrarissa, koska niitä on hyvin vaikea löytää, joten ne pitävät hintansa hyvin. FF:n arvo alenee vain noin 12 % 3 vuoden jälkeen ja lähes 30 % 5 vuoden jälkeen.

  Ferrari F8 Tributo / Spider Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto on usein erittäin kallista superautoissa, koska niiden järjestelmät ovat erittäin monimutkaisia. FF:n määräaikaishuolto maksaisi lähes 1 000 dollaria vuodessa. Mikä tahansa ennenaikainen huolto maksaisi paljon, mutta hyvä asia on, että FF on laadultaan erinomainen.

FAQ

Onko Ferrari FF etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ferrari FF on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ferrari FF:ssä on?

Ferrari FF on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ferrari FF:ssä on ja onko siinä turbo?

Ferrari FF:ssä on 651 hevosvoimaa ja 503 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ferrari FF:ssä on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Tuleeko Ferrari FF:stä klassikko?

Vaikka jokaisesta Ferrarista voi tulla klassinen moderni Ferrari, uskomme, että FF:llä on paremmat mahdollisuudet kuin muilla. Se on myös nelivetoinen, ja siinä on kunnollinen tavaratila, mikä useimmilta Ferrareilta puuttuu.

Kuinka monta Ferrari FF:ää valmistettiin?

2,291

Mikä on Ferrari FF:n huippunopeus?

208 mph (tai 335 km/h).

Mikä korvasi Ferrari FF:n?

Prancing Horse -mallisto on korvattu Ferrari GTC4Lussolla. Molemmat ovat ampujarruilla varustettuja coupé-autoja, jotka tarjoavat huomattavaa muunneltavuutta sekä Ferrarin legendaarista suorituskykyä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z