BMW VS Ferrari luotettavuus – kumpi on parempi?

BMW ja Ferrari ovat markkinoiden arvostetuimpia autoja. Ferrari on suosittu urheiluautoistaan, kun taas BMW on kuuluisa suorituskykyisistä luksusautoista. Mutta kumpi merkki on luotettavampi ja parempi kuin toinen?

Ferrari ja BMW ovat molemmat poikkeuksellisia autoja, mutta niillä on erilaiset kohdemarkkinat. Ferrari sopii henkilöille, jotka etsivät superautoa tai nopeaa urheiluautoa, kun taas BMW sopii henkilöille, jotka etsivät ylellistä ja mukavaa luksusautoa. Lisäksi BMW on luotettavampi kuin Ferrari.

Sitä paitsi Ferrari on enemmänkin näyttävä, kun taas BMW on enemmänkin ylellisyyttä. Lisäksi Ferrarit on tarkoitettu kilparadoille, kun taas BMW on auto, joka on ihanteellinen päivittäiseen työmatkaan. Lisäksi Ferrari on paljon kalliimpi kuin BMW. Ennen kuin valitset haluamasi ja budjetin mukaisen auton, ota siis selvää, mitä voit odottaa näiltä kahdelta autolta.

Kumpi auto on parempi – Ferrari vai BMW?

Ulkonäkö

Sekä BMW että Ferrari näyttävät näyttäviltä. Riippuu siis siitä, mitä haluat. Jos haluat urheilullisen näköisen auton, Ferrari on parempi auto. Mutta jos haluat ketterän ja ylellisen ulkonäön, BMW vie voiton. Molemmat autot ovat kuitenkin kauniita ja niissä on useita vaihtoehtoja.

Sisätilojen viimeistelyn ja ulkonäön osalta BMW on parempi auto, koska siinä on enemmän tilaa matkustamossa. Lisäksi autossa on suuri näyttö ja paljon viihdeominaisuuksia Ferrariin verrattuna.

Suorituskyky

Koska Ferrari on ylellinen urheiluauto, se on suorituskykyisempi kuin BMW. Tämä koskee moottoritehoa, kiihtyvyyttä ja huippunopeutta. Ferrari valmistaa joitakin markkinoiden nopeimmista ja tehokkaimmista autoista. Esimerkiksi Ferrari 812 Superfast kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 2,9 sekunnissa.

  Paras BMW perheelle

Mukavuus

Kuten aiemmin todettiin, BMW tarjoaa enemmän mukavuutta kuin Ferrari. Tämä johtuu siitä, että BMW on tarkoitettu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta matkustajilleen, kun taas Ferrari on tarkoitettu kilpa-ajoon. Tämän seurauksena BMW on tilavampi, ja useimmissa sen autoissa on neljä ovea, kun taas Ferrarissa on yleensä kaksi ovea.

Luotettavuus

Superautot ovat yleensä epäluotettavia, eikä Ferrari ole poikkeus. Tämä johtuu siitä, että Ferrarin tai minkä tahansa superauton ylläpitokustannukset ovat melko korkeat verrattuna luksusautoihin. Lisäksi Ferrarin osat ovat paljon kalliimpia kuin BMW:n osat.

Turvallisuus

Sekä Ferrari että BMW ovat erittäin turvallisia autoja. Tämä johtuu siitä, että niissä on huippuluokan turvavarusteet, jotka pitävät kuljettajan ja matkustajat turvassa. BMW:n turvallisuusominaisuudet ja muotoilu tarjoavat kuitenkin paremmin turvallisuutta kuin Ferrarin.

Hinta

Ferrari ei ole vain urheilullinen luksusauto, vaan se on myös arvostettu auto, johon vain harvoilla on varaa. Tämän vuoksi tämä auto on melko kallis BMW:hen verrattuna. Esimerkiksi halvin Ferrari maksaa noin 215 000 dollaria, kun taas halvin BMW maksaa 35 200 dollaria.

FAQ

Kumpi auto on nopeampi – Ferrari vai BMW?

BMW:tä ja Ferraria ei ole reilua verrata keskenään nopeuden suhteen. Tämä johtuu siitä, että Ferrari on ylellinen urheiluauto, kun taas BMW on luksusauto. Tietenkin Ferrari on nopeampi ja nopeampi kuin BMW. Nopein Ferrari ajaa 2,9 sekuntia 0-100 km/h, kun taas nopein BMW ajaa samalla aikavälillä 3,1 sekuntia.

  Lamborghini Urus Luotettavuus

Onko Ferrari luksusauto vai superauto?

Ferrari ei ole luksusauto, sillä suurin osa sen autoista ei tarjoa mukavuutta ja ylellisyyttä. Toisaalta Ferrari on enemmänkin kilpa-auto, jossa on huippuluokan ominaisuuksia. Siksi monet kutsuvat sitä urheilulliseksi luksusautoksi tai superautoksi.

Ferrari on siis superauto sen korkean suorituskyvyn vuoksi. Tämä merkki kuuluu samaan luokkaan kuin Lamborghini, Bugatti ja McLaren. Luksusautomerkkeihin kuuluvat Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Jaguar, Maserati ja Land Rover.

Mikä on nopein Ferrari?

Ferrari 812 Superfast on tehokkain koskaan valmistettu Ferrari. Tässä autossa on 6,5-litrainen V12-moottori, joka on yksi tehokkaimmista koskaan valmistetuista imumoottoreista. Se tuottaa hirvittävät 789 hevosvoimaa ja 530 hevosvoiman vääntömomentin.

Lisäksi Ferrari 812 Superfast -auto kiihtyy 0-100 km/h 2,9 sekunnissa ja sen huippunopeus on 211 km/h. Kaiken lisäksi tämä GT-auto on käsiteltävyydeltään parempi kuin useimmat kilpailijansa. Saat siis nopeamman ajon mutta erinomaisen käsiteltävyyden.

Kumpi auto on kalliimpi ylläpitää – BMW vai Ferrari?

Ferrari on tietysti kalliimpi ylläpitää. Koska Ferrari on superauto, sen omistajat joutuvat noudattamaan määräaikaishuoltoja, jotta osat eivät menisi rikki. Sillä ei ole väliä, onko autolla ajettu vai ei, sinun on noudatettava huoltoaikataulua. Näin ei yleensä ole BMW:n kohdalla.

Lisäksi Ferrarin huoltokustannukset ovat paljon korkeammat kuin BMW:n. Toinen haaste on se, että Ferrari-jälleenmyyjän löytäminen on haastavampaa kuin BMW-jälleenmyyjän löytäminen. Vaikka voisitkin löytää mekaanikon, joka on valmis korjaamaan Ferrarisi, se on valtava tarjous.

  Lincoln MKX luotettavuus

Kumpi auto kestää kauemmin Ferrarin ja BMW:n välillä?

Vaikka Ferrarissa on BMW:tä paremmat moottorit, BMW-autot kestävät pidempään kuin Ferrarit. BMW kestää keskimäärin 150 000-200 000 kilometriä. Toisaalta oikein huollettu Ferrari kestää noin 100 000 kilometriä.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että auton pitkäikäisyyteen vaikuttavat muun muassa ajotavat, asuinalueen ilmasto, auton malli ja se, miten hyvin auto huolletaan. Jos huollat autosi hyvin, se voi kestää keskimääräistä kestoa pidempään.

Johtopäätös

Jos etsit mukavuutta, ylellisyyttä ja arvovaltaa, BMW on sinulle parempi auto. Mutta jos haluat nopeutta, näyttävyyttä ja huippusuorituskykyä, Ferrari on parempi auto. Kyllä, on olemassa kourallinen Ferrari-malleja, jotka tarjoavat mukavuutta, mutta ne eivät ole lähelläkään BMW:tä.

Ferrari on myös luokka-auto, sillä vain harvoilla ihmisillä on siihen varaa. Ja mitä tulee luotettavuuteen, BMW on hieman luotettavampi kuin Ferrari. Tämä johtuu siitä, että Ferrari hajoaa paljon nopeammin kuin BMW ja niiden osat ovat erittäin kalliita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z