GMC Savana Luotettavuus

Varmasti yksi tunnetuimmista kaupallisista pakettiautoista, Savana on melko luotettava vaihtoehto luokassaan. Se on ollut markkinoilla jo vuosia, ja siinä on runsaasti tilaa kaikenlaiseen käyttöön. Moottori on riittävän tehokas, ja pakettiautossa on monia sen hyviä ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Tämä on yksi käytetyimmistä pakettiautoista sen ominaisuuksien vuoksi. Savanassa on 3 moottorityyppiä 2,8 litran moottorista suurimpaan 6,6 litran V8-moottoriin. Siihen mahtuu mukavasti 12 matkustajaa ja maksimissaan 15 matkustajaa. GMC on pyrkinyt maksimoimaan pakettiauton turvallisuusvarotoimet.

Luotettavuus

Pakettiautot ostetaan käytettäväksi monta vuotta, ja siksi luotettavuus on hyötyajoneuvoissa tärkeintä. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se sijoittuu 32 automerkin joukossa sijalle 22, mikä ei ole kaikkein paras. J.D Powerin keskimääräinen luotettavuusluokitus Savanalle on 3,5 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on suuri huolenaihe pakettiautoissa, ja GMC on tehnyt paljon Savanan eteen. Se on menestynyt erittäin hyvin törmäystesteissä. Siinä ei kuitenkaan ole kuljettajaa avustavia turvallisuusominaisuuksia. Kaatumisturvallisuuden osalta se on saanut keskimäärin 3 pistettä 5 tähdestä.

Poistot

Myös poistot auttavat arvioimaan pakettiauton luotettavuutta. GMC:llä on kunnollinen jäännösarvo jopa 5 vuoden kuluttua. Sen poistuma on keskimäärin noin 50 % 5 vuoden kuluttua. Viiden vuoden jälkeen se alenee noin 52 %.

  GMC Yukon Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC-kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. Envoyn huoltokustannukset ovat RepairPalin mukaan noin 1000 dollaria, mikä on pakettiautolle valtava summa.

FAQ

Kuinka monta istuinta GMC Savana -mallissa on?

GMC Savana on 12-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Mikä on GMC Savanan hevosvoimat ja onko siinä turbo?

GMC Savanassa on 276 hevosvoimaa ja 298 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 4.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Savanassa on 16 x 6,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 16 x 6,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä GMC Savana kestää?

GMC Savana voi kestää 250 000-300 000 kilometriä. Jos suhtaudut huoltoon hyvin vakavasti, se voi kestää jopa pidempään. Pakettiauto voi kestää 17-20 vuotta, jos ajat 15 000 mailia vuodessa kuten keskimääräinen amerikkalainen kuljettaja.

Onko GMC Savana sama kuin Chevy Express?

GMC Savana -pakettiauto, joka on mekaanisesti identtinen Chevy Expressin kanssa, on GMC Savana -pakettiauto. Molemmat ovat General Motorsin valmistamia. Siksi kaikki, mitä minulla on sanottavana niistä molemmista, koskee molempia ajoneuvoja.

Mikä on samanlainen kuin Mercedes Sprinter -pakettiauto?

  • Ford Transit Cargo Van.
  • Mercedes Benz Sprinter Cargo Van.
  • Freightliner Sprinter.
  • Chevrolet Express Cargo Van.
  • GMC Savana Cargo Van.
  • RAM ProMaster Cargo Van.
  • Nissan NV2500 Cargo Van.
  Chevrolet Camaro Z/28 luotettavuus

Mikä on GMC Savana?

GMC Savanan rahti-, henkilö- ja cutaway-pakettiautot on suunniteltu rahdin ja ihmisten kuljettamiseen sekä suurten ja pienten töiden suorittamiseen. Saatavilla olevien voimansiirtojen, ominaisuuksien ja varusteluvaihtoehtojen valikoima täyttää kaikki vaatimuksesi ja ylittää ne.

Mitä eroa on GMC Savana 2500:n ja 3500:n välillä?

GMC Savana tarjoaa henkilö- ja tavarankuljetusautoja, kuten 2500- ja 3500-mallit. 2500-mallin suurin hyötykuormapaino on 3 234 kiloa, kun taas 3500-mallin hyötykuormapaino on 4 192 kiloa. Jotta kustannukset pysyisivät alhaisina, voit aloittaa 2500:lla, ellet tarvitse suurempaa pakettiautoa.

Onko GMC Savana diesel?

Voit saada sen dieselinä. Savana on saatavana vain V8-moottoreilla (kaksi bensiinimoottoria ja yksi diesel), mikä antaa sille paljon vetovoimaa. General Motors myy myös lähes samanlaista Chevrolet Expressiä. Nämä pakettiautot ovat myös kooltaan pienempiä, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z