GMC Yukon Luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Yukon on täysikokoinen katumaasturi, johon mahtuu jopa 9 matkustajaa. Katumaasturi näyttää isolta kuorma-autolta, mikä antaa sille jättimäisen ilmeen.

Yleiskatsaus

Yukon on iso katumaasturi, jossa on upeat sisätilat ja suorituskyky. Katumaasturiin on saatavana 5,3 ja 6,2 litran moottorivaihtoehdot, ja 10-vaihteinen vaihteisto on vakiona kaikissa malleissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen minkä tahansa auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se sijoittuu 22:nneksi 32:sta automerkistä, mikä ei ole kaikkein paras. Yukon on keskimäärin luotettava katumaasturi, jonka luotettavuusluokitus on 73 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hieno asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti kolaritestejä. NHTSA on testannut Yukonin, ja se on saanut 4 arvosanaa 5:stä. Katumaasturissa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, kaistanpitoavustin, törmäysvaroitus jne.

Poistoprosentti

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:llä on kunnollinen jäännösarvo jopa 5 vuoden kuluttua. Se menettää keskimäärin noin 50 % arvoaan 5 vuoden kuluttua. Myös Yukonilla on kohtuullinen poistoaste, 43 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. Yukonin huoltokustannukset ovat lähes 747 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

  Chrysler Sebringin luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta GMC Yukonissa on?

GMC Yukon on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Yukonissa on ja onko siinä turbo?

GMC Yukonissa on 355 hevosvoimaa ja 383 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 5.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Yukonissa on 18 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä GMC Yukon kestää?

Säännöllinen huolto voi pidentää GMC Yukonin käyttöikää 250 000-330 000 kilometriin. Jotkut omistajat ovat saavuttaneet 400 000 km:n rajan hyvin harvoilla korjauksilla ja minimaalisella huollolla. Jos Yukon on hyvin huollettu, se voi kestää 20 vuotta tai kauemmin.

Mikä maasturi kestää pisimpään?

  • Toyota 4Runner.
  • Ford Expedition.
  • Chevrolet Suburban.
  • Toyota Sequoia.
  • Chevrolet Tahoe.
  • GMC Yukon XL.
  • GMC Yukon.
  • Lincoln Navigator.

Onko GMC Yukon hyvä auto?

GMC Yukon on erinomainen katumaasturi. Se on riittävän tilava matkustajien ja rahdin kuljettamiseen, jo ennen kuin siihen lisätään pitkällä akselivälillä varustettu GMC Yukon XL. Tässä GMC:ssä on myös intuitiivinen infotainment ja houkutteleva matkustamo, erityisesti Denali-malleissa.

Onko Yukon saman kokoinen kuin Tahoe?

Vuoden 2019 Chevy Tahoe ja vuoden 2019 GMC Yukon ovat samankokoisia, sillä ne käyttävät samaa alustaa. Niiden pituus on 203,9 tuumaa, leveys 80,5 tuumaa ja korkeus 74,4 tuumaa. Molemmat kulkevat samalla 116 tuuman akselivälillä.

  BMW 8-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

Onko Yukon parempi kuin esikaupunki?

Molemmat tarjoavat tehokkaan suorituskyvyn, tilavat ohjaamot, joissa on paljon tilaa, samanlaiset kokonaismitat ja istuinkapasiteetit, ja molemmissa on monia ominaisuuksia, jotka pitävät sinut viihdyttävänä ja turvallisena. GMC Yukon XL tarjoaa enemmän ylellisyyttä, kun taas vuoden 2021 Chevrolet Suburbanin huippuversiot ovat kalliimpia.

Mitä XL tarkoittaa GMC Yukonissa?

Vuoden 2021 GMC Yukon XL, kuten olet ehkä arvannut sen uskomattoman kirjaimellisen nimen perusteella, on GMC Yukonin suurennettu versio. Näissä kuorma-autopohjaisissa katumaastureissa on enemmän tilaa ja ne pystyvät vetämään enemmän kuin kolmiriviset crossover-maasturit, kuten GMC:n Acadia.

Onko GMC Yukonissa Android Auto?

Kyllä, GMC Yukonissa on vakiona Apple CarPlay ja Android Auto. Voit käyttää älypuhelintasi yhteyden muodostamiseen ajoneuvon audiojärjestelmään näiden kahden alustan kautta. Yukon tukee Android Autoa, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia ja Wazea, ajoneuvon infotainment-näytön kautta. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää äänikomentoja navigointiin navigoinnin avulla.

Kuinka suuri on Yukonin tavaratila?

Tavaratilan tilavuus: Vakiorattailla varustetuissa Yukoneissa on suuriksi katumaastureiksi runsaasti tavaratilaa. Tilaa on 25,5 kuutiometriä jokaista istuinta kohden. Kolmannen rivin voi taittaa alas, jolloin tilaa jää 72,6 kuutiometriä. Toisen ja kolmannen rivin taittaminen alas paljastaa 122,9 kuutiometriä.

  BMW 2-sarjan luotettavuus

Onko GMC Yukonissa mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, voit lisätä mukautuvan vakionopeudensäätimen (ACC) GMC Yukoniin. Tämä ominaisuus auttaa ylläpitämään asetetun etäisyyden ajoneuvosi ja muiden edellä ajavien ajoneuvojen välillä. Voit säätää ajoneuvosi nopeutta painamalla kaasupoljinta. Ajoneuvosi hidastaa automaattisesti, kun toinen ajoneuvo lähestyy takaa. Jos haluat vaihtaa kaistaa, paina jarrupoljinta aktivoidaksesi ACC:n. Järjestelmä toimii parhaiten alle 50 mph:n nopeuksilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z