GMC Canyon luotettavuus

GMC on osa General Motorsia, joka keskittyy isompiin ajoneuvoihin, kuten lava-autoihin, maastureihin jne. Canyon on pieni lava-auto, joka on erikoistunut maastoon ja vetämiseen. Autossa on loistava jousitusjärjestelmä, jossa on 31 tuuman renkaat.

Yleiskatsaus

Canyon on vankka ajoneuvo, joka soveltuu erinomaisesti jopa korkeisiin maastoihin ja karuille poluille. Se on saatavana kahdella voimansiirrolla, 2,5 litran moottorilla ja 3,6 litran moottorilla. Kuorma-autossa on myös neliveto-ominaisuudet 3,6 L:n varustetasoissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tieto ennen minkä tahansa auton ostamista. General Motors on valmistanut autoja iät ja ajat, ja ne ovat myös tarpeeksi luotettavia, jotta niihin voi luottaa. GMC:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta ja se on sijalla 22 32:sta automerkistä, mikä ei ole paras mahdollinen. Canyonilla on kuitenkin J.D Powerin keskimääräinen luotettavuusluokitus 79 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on nykyään kuluttajien suuri huolenaihe, mikä on hieno asia. NHTSA ja IIHS tekevät GMC-kuorma-autoille säännöllisesti törmäystestejä. Sekä NHTSA että IIHS ovat testanneet Canyonin törmäystesteissä, ja ne ovat antaneet autolle keskimääräiset turvallisuusarviot. Siinä on saatavilla turvavarusteita, kuten törmäysvaroitin, kaistavahti jne.

Poistoprosentti

Myös poistoaste auttaa meitä määrittämään auton luotettavuuden. GMC:n jäännösarvo on kohtuullinen jopa 5 vuoden kuluttua. Se menettää keskimäärin noin 50 % arvoaan 5 vuoden kuluttua. Myös Canyonilla on kohtuullinen poistoaste, 40 % 5 vuoden jälkeen.

  Chrysler Sebringin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset eivät ole GMC:n kuorma-autoissa alhaisimmat. Nämä kuorma-autot ja katumaasturit maksavat keskimäärin noin 744 dollaria vuodessa, mikä on hieman korkea verrattuna muihin kilpailijoihin. RepairPalin mukaan Canyonin huoltokustannukset ovat lähes 548 dollaria, mikä kattaa kaikki ennaltaehkäisevät huollot ja ennenaikaiset käynnit.

FAQ

Kuinka monta istuinta GMC Canyonissa on?

GMC Canyon on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia GMC Canyonissa on ja onko siinä turbo?

GMC Canyonissa on 308 hevosvoimaa ja 275 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on GMC Canyonin tavaratila?

61,7 kuutiometriä ( 1,747 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

GMC Canyonissa on 17 x 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä GMC Canyon kestää?

Asianmukaisella huollolla tyypillinen Canyon voi kestää vähintään 200 000 mailia. Monet omistajat väittävät, että heidän Canyoninsa on ylittänyt 300 000 kilometrin rajan. He ovat optimistisia, että se voi ajaa vielä 100 000 kilometriä.

Onko GMC Canyon hyvä kuorma-auto?

GMC Canyon 2022 on loistava vaihtoehto pienikokoisista pickup-kuorma-autoista. Canyon on saatavana Crew Cab- ja Extended-malleina. Se tekee vaikutuksen monipuolisilla moottorivaihtoehdoillaan, vahvalla vetokyvyllään ja hyvällä ajo-/käsittelyominaisuudellaan. Canyon on enemmänkin työjuhta kuin perhekuljetusauto.

  Audi Q8 Luotettavuus

Kumpi on parempi GMC Canyon vai Tacoma?

Tacoma olisi normaalisti selvä voittaja. Tässä tapauksessa GMC Upstart tarjoaa kuitenkin uuden paketin, jossa on hienostunut kyyti, enemmän kokoonpanovaihtoehtoja ja yleisiä ominaisuuksia. Tämän kierroksen voittaja on GMC Canyon.

Kumpi on parempi GMC Canyon vai Ford Ranger?

Vuoden 2021 GMC Canyonin 2,5-litrainen 4-sylinterinen moottori on 200-hevosvoimainen. Vuoden 2021 Ford Rangerissa on 295-hevosvoimainen EcoBoost-moottori, jossa on Auto Start-Stop -tekniikka. Se on vain hieman nopeampi kuin 2021 GMC Canyon.

Onko GMC Canyon sama kuin Chevy Colorado?

Sanoitpa sen miten tahansa, GMC Canyon on ja Chevrolet Colorado ovat hyvin samankaltaisia. General Motors valmistaa molempia merkkejä, ja ne jakavat samaa teknologiaa ja konsepteja. Molemmissa kuorma-autoissa on sama voimansiirto, samat mitat rahdille ja matkustajille sekä samat mitat.

Kumpi kuorma-auto on isompi Canyon vai ranger?

Rangerin pituus on 210,8 tuumaa, leveys 73,3 tuumaa ja korkeus 70,7-71,5 tuumaa. Se painaa 4 232-4 441 kiloa. Vuoden 2019 GMC Canyoniin on kolme erilaista kori- ja ohjaamovaihtoehtoa: Extended Cab pitkällä sängyllä, Crew Cab pitkällä sängyllä ja Crew Cab ilman lyhyttä sänkyä.

Kumpi on isompi Colorado vai Canyon?

Vuoden 2019 Colorado ja 2019 Canyon näyttävät kooltaan hyvin samankaltaisilta. Ainoa ero on niiden pituudessa. Coloradon pituus on 212,7 tuumaa, kun taas Canyon on 212,2-224,9 tuumaa.

  GMC Savana Luotettavuus

Mitä ongelmia GMC Canyonissa on?

Tässä on luettelo yleisimmistä GMC Canyonin ongelmista:

  • Vaihteistoviat.
  • Ohjausongelmat.
  • Moottoriongelmat.
  • Vialliset jarrusatulat.
  • Toimintahäiriöinen ilmastointi ja lämmitin.

Onko siinä Android Auto?

Kyllä, Canyon 2022:ssa on vakiona Android Auto. Myös Apple CarPlay löytyy kaikista lisävarusteista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z