Infiniti QX30 Luotettavuus

Nissan Motorsin luksusautoja valmistava Infiniti on viime vuosina tuonut markkinoille jatkuvasti hyviä ja luotettavia autoja. Infiniti QX30 on jälleen yksi lisä heidän maasturilaivastoonsa. Se on pienikokoinen ylellinen crossover-maasturi, jonka tuotanto alkoi vuonna 2016.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi on saatavana sekä etuvetoisena että nelivetona. Infiniti QX30:ssä on 2,0-litrainen turbonelosmoottori, joka tuottaa noin 208 hevosvoimaa. Tämä katumaasturi on hyvä kilpailija Audi Q3:n ja BMW X1:n kaltaisille huipputehokkaille kilpailijoille. Seitsemänvaihteisella kaksoiskytkin-automaattivaihteistolla Infiniti QX30 kiihtyy 100 km/h vain 6,2 sekunnissa.

Luotettavuus

Vaikka Infiniti QX30 on erittäin tehokas, sen luotettavuus on keskinkertainen. J.D. Powerin kuluttajien vahvistaman luokituksen mukaan Infiniti QX30:n vuoden 2018 mallin luokitus on 78 pistettä 100:sta. QX30:n valmistus lopetettiin vuonna 2019 maailmanlaajuisesti laskevien myyntitulosten vuoksi. Se on kuitenkin edelleen sijalla 2 pienten premium-maastureiden joukossa.

Turvallisuus

Monipuolisten turvallisuusominaisuuksien, kuten automaattisen kaukovaloavustimen, hätäjarrutuksen, sokean urheilun varoittimen, etutörmäysvaroittimen ja monien muiden ominaisuuksien ansiosta Infiniti QX30 sai Euro NCAP:lta viiden tähden arvosanan. Infiniti QX30 tarjoaa mukavan ajomukavuuden ja kattavan valikoiman turvallisuusominaisuuksia.

Poistot

Tavallisesti luksusautot eivät hyvissä olosuhteissa juurikaan heikkene. AutoPadre-sivuston mukaan luksusmallin 2019 Infiniti QX30:n ennustettu arvonalentumisaste on noin 32 % tulevien 5 vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että 5 vuoden kuluessa sen arvon odotetaan laskevan noin 8 154 dollaria sen nykyisestä hinnasta.

  Chrysler 300 SRT Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Minkä tahansa ajoneuvon huolto- ja korjauskustannukset ovat tärkeä näkökohta, sillä ne ratkaisevat ajoneuvon omistamisesta aiheutuvat tulevat kustannukset. Infiniti QX30 on ylellisyyttä edustava katumaasturi, jonka vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 638 dollaria, mikä on hieman enemmän kuin tavallisella katumaasturilla.

FAQ

Onko Infiniti QX30 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Infiniti QX30 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Infiniti QX30:ssä on?

Infiniti QX30 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Infiniti QX30:ssä on ja onko siinä turbo?

Infiniti QX30:n teho on 208 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Infiniti QX30:ssä on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z