Jeep Commander yleiset ongelmat

Jeep Commander Ongelmat

Jeep Commander on erinomainen auto jokapäiväiseen ajoon ja maastoajoon. Se on tehokas, tilava ja sillä on poikkeuksellinen vetokyky. Tässä kestävässä katumaasturissa on kuitenkin myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Mutta mitkä ovat Jeep Commanderin yleisiä ongelmia?

Jeep Commanderin laatikkomainen muotoilu saa sen näyttämään vahvalta ja kestämään kovia olosuhteita. Vaikka tämä pitääkin paikkansa, Jeep Commanderissa on paljon ongelmia. Yleisiä ongelmia ovat kuitenkin sähköongelmat, moottoriongelmat, epätasainen tyhjäkäynti, vuotava kattoluukku, lämmitysongelmat, rikkinäinen ovenkahva ja rikkinäiset pakosarjan pultit.

Mitkä ovat Jeep Commanderin yleiset ongelmat?

Moottoriongelmat

Tämä on yksi suurimmista ongelmista, joita Jeep Commanderit kohtaavat. Siitä huolimatta ongelma oli yleinen 4,7-litraisella V8-moottorilla varustetuissa vuoden 2006 Jeep Commander -malleissa. Useita autoja kutsuttiin takaisin, ja Chrysler myönsi, että voimansiirron ohjausmoduuli (PCM) oli ohjelmoitava uudelleen.

Useimmat tämän Jeep-mallin käyttäjät valittivat, että heidän autonsa pysähtyi keskelle tietä jopa ilman varoitusta.

Sähköongelmat

Vuoden 2008 Jeep Commander on mallivuosista eniten kärsinyt sähköongelmien osalta. Käyttäjät valittivat viallisista varmistusantureista, radio-ongelmista ja mittariston mittareiden toimintahäiriöistä. Jos siis haluat ostaa 2008 Jeep Commanderin, pyydä mekaanikkoa tarkistamaan nämä osat.

Epätasainen tyhjäkäynti

Jos Jeep Commanderisi sytytystulpat ovat vialliset, saatat alkaa kokea epätasaista tyhjäkäyntiä. Tämä tarkoittaa sitä, että kierrokset voivat alkaa nousta ja laskea sen sijaan, että ne pysyisivät tasaisina.

Pakosarjan pulttien katkeaminen

Toinen yleinen ongelma, josta Jeep Commanderin käyttäjät ovat raportoineet, on pakosarjan pulttien rikkoutuminen. Tavallisesti se alkoi pakosarjasta tulevalla tikittävällä äänellä. Monet pystyivät kuitenkin korjaamaan tämän ongelman vaihtamalla vialliset pakosarjan tiivisteet ja pultit.

  2022 Mercedes G Wagon vs. Jeep Wrangler

Jos siis kuulet pakosarjasta tikittävää ääntä, anna autosi korjata se mekaanikolla, jotta vältät ongelman pahenemisen. Tämä ongelma on yleinen vuosien 2006-2010 Jeep Commander -malleissa.

Lämmin ilma nousee kojelaudan ulostuloaukoista.

Useimmissa 2006-2010 Jeep Commander -malleissa on tämä ongelma. Käyttäjät ilmoittivat manuaalisen lämpötilan säätöjärjestelmän toimintahäiriöstä. Kun valittiin kylmää ilmaa, järjestelmä tuotti silti lämmintä ilmaa.
Useimmat mekaanikot suosittelevat kuitenkin manuaalisen lämpötilan säätöjärjestelmän vaihtamista ongelman korjaamiseksi.

Vuotava kattoluukku

Joissakin Jeep Commander -malleissa on suunnitteluvirhe kattoluukussa. Sen seurauksena kattoluukku vuotaa, mikä aiheuttaa vaurioita auton turvavöille ja elektroniikalle. Tämä ongelma on yleinen vuoden 2007 Jeep Commanderissa. Lisäksi ongelma ilmenee auton alkuvaiheessa, mikä on erittäin huolestuttavaa. Jos siis asut alueilla, joilla sataa paljon, tämä ei ole sinun autosi.

4WD-järjestelmän varoitusvalo syttyy ilman syytä.

Tämä ongelma havaittiin Jeep Commander -mallivuosissa 2006-2010. Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän 4WD-järjestelmänsä varoitusvalo kytkeytyy äkillisesti päälle, vaikka EDCM:n (Final Drive Control Module) vikakoodeja ei ole säilytetty. Tämän ongelman korjaamiseksi on päivitettävä auton ohjelmisto.

Rikkinäinen ovenkahva

Tämä on yleinen ongelma eri Jeep-malleissa. Ongelma on kuitenkin yleinen vuoden 2006 Jeep Commanderissa. Koska ovenkahva on valmistettu muovista, se ei kestä kovin pitkään. Siksi saatat joutua vaihtamaan sen kestävään ovenkahvaan.

Vaihteiston kytkeytymisen viivästyminen

Joillakin Jeep Commanderin käyttäjillä saattaa esiintyä vaihteiston viivästynyttä kytkeytymistä, joka johtuu viallisesta jäähdyttimen sisäisestä paluusuodattimesta. Tämä ongelma on yleinen vuosina 2006-2009 valmistetuissa Jeep Commanderissa. Ongelman korjaamiseksi voi olla pakko vaihtaa viallinen suodatin.

  Jeep Compass Luotettavuus

FAQ

Onko Jeep Commander luotettava auto?

Hämmästyttävää kyllä, Jeep Commander on erittäin luotettava auto. Useimmat luotettavuuslaitokset, kuten Consumer Reports, arvioivat sen luotettavuuden keskimääräistä paremmaksi. Lisäksi se on edullinen huoltaa, toisin kuin useimmat sen kilpailijat, jotka ovat kalliita huoltaa ja vähemmän luotettavia.

Kuinka kauan Jeep Commander kestää?

Jeep Commander voi kestää yli pitkän ajan, kunhan sitä huolletaan asianmukaisesti. Keskimäärin Jeep Commanderin pitäisi kestää 150 000-200 000 kilometriä. Jos sitä ei kuitenkaan huolleta hyvin, se ei välttämättä kestä yli 150 000 kilometriä.

Onko Jeep Commander halpa huoltaa?

Kyllä, Jeep Commander on halpa huoltaa. Sen keskimääräiset vuotuiset ylläpitokustannukset ovat 639 dollaria, kun taas auton keskimääräiset ylläpitokustannukset ovat 651 dollaria. Tämän auton ylläpitoon kuluu siis vähemmän rahaa kuin useimpien sen kilpailijoiden ylläpitoon.

Mikä on vähiten luotettava Jeep Commander vuosimalli?

Vähiten luotettavan Jeep Commanderin mallivuoden tittelin saa Jeep Commander 2006. Sitä seuraa tiiviisti Jeep Commander -mallivuosi 2007. Jeep 2006 rekisteröi yli 2 000 ongelmaa, kun taas mallivuosi 2007 rekisteröi yli 1 000 ongelmaa.

Joitakin yleisiä ongelmia, joita Jeep Commander 2006 -malli rekisteröi, ovat sähköongelmat, moottoriongelmat, voimansiirto-ongelmat, auton pysähtyminen ja paljon muuta. Lisäksi Jeep Commander 2006 -mallissa on ollut viimeksi 6 takaisinkutsua, mikä on eniten Jeep Commander -mallivuosien joukossa.

  Jeep Wagoneer Luotettavuus

Kuinka monen kilometrin jälkeen Jeep Commanderissa ilmenee ongelmia?

Se riippuu siitä, miten hyvin huollat autosi. Kuitenkin useimmat Jeep Commanderin omistajat kertovat, että heillä alkoi esiintyä ongelmia, kun he olivat ajaneet 90 000 kilometriä. Toiset taas ovat alkaneet kärsiä ongelmista 125 000 mailin jälkeen. Jos Jeep Commanderia huolletaan asianmukaisesti, ongelmia voi siis alkaa esiintyä jo yli 120 000 kilometrin jälkeen.

Johtopäätös

Jeep Commander voi olla peto maastossa, mutta tähän karuun maasturiin liittyy paljon ongelmia, jotka sinun on hoidettava ajoissa ongelmien välttämiseksi. Asianmukaisella huollolla ja hoidolla useimmat edellä mainituista ongelmista voidaan välttää. Lisäksi sinun kannattaa pysyä kaukana vuoden 2006 Jeep Commanderista, sillä siinä on monia ongelmia.

Yleisesti ottaen Jeep Commander on erinomainen auto ihmisille, jotka rakastavat maastoajelua ja joilla on suuri perhe. Seitsemän istumapaikan ja suuren tavaratilan ansiosta tämä on hyvä perheauto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z