Jeep Compass Luotettavuus

Jeep tulee sotilastermistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on tunnettu kyvystään tuottaa jatkuvasti erinomaisia 4×4-, SUV- ja maastoajoneuvoja. Jeep Compass on 5-paikkainen katumaasturi, joka on saatavana 17,79 – 29,34 Lakhin* arvoalueella. Se on saatavana 14 variaatiota, 2 moottorivaihtoehtoa, jotka ovat BS6-yhteensopivia, ja 2 vaihteistovaihtoehtoa: Manuaalinen ja automaattinen. Compassin muihin keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat omapaino ja tavaratila, joka on litraa.

Yleiskatsaus

Compassissa käytetään 172 hv (128 kW) 2,4 L World I4 -kaasumoottoria. 4X2 Sport -malliin on saatavana 2.0 L World -moottori, jonka teho on 158 hv (118 kW). Volkswagenin suunnittelema 2,0 l-R4 TDi 103 kW (138 hv; 140 PS) -dieselmoottori oli saatavana Euroopan ja Australian liiketoimintasektoreille, ja se korvattiin vuonna 2011 2,2 L Mercedes-Benz OM651 -moottorilla.

Luotettavuus

Vuoden 2021 Compassin odotettu vankkumaton laatupistemäärä on 81 pistettä 100:sta. J.D. Powerin odotettu vakaa laatupistemäärä 91-100 on paras, 81-90 on loistava, 70-80 on keskinkertainen ja 0-69 on tyydyttävä ja sitä pidetään alioptimaalisena.

Turvallisuus

Maasturi on saanut vaikuttavia turvallisuusluokituksia monta vuotta peräkkäin. IIHS antoi vuoden 2020 Jeep compassille arvosanan ”Hyvä” sivutörmäyksen, takatörmäyksen, katon lujuuden, etumatkustajien pienen päällekkäisyyden ja kuljettajan pienen päällekkäisyyden osalta.

Jälleenmyyntiarvo

Jälleenmyyntiarvossa on yhteisiä luotettavia tekijöitä kuten aika ja ajoneuvon olosuhteet. Jeep Compassin arvo alenee 48 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 12 930 dollaria.

Huolto ja korjaus

Jeep Compassin arvioidut huoltokustannukset 5 vuodeksi ovat 51 401 rupiaa. Ensimmäinen huolto 15000 km:n jälkeen ja toinen huolto 30000 km:n jälkeen on maksuton. Jeep Compassin keskimääräiset vuotuiset korjausten ja huollon kokonaiskustannukset ovat 526 dollaria, kun taas kompaktien katumaastureiden keskiarvo on 521 dollaria ja kaikkien ajoneuvomallien keskiarvo 652 dollaria.

  Dodge Durango SRT 392 Luotettavuus

FAQ

Onko Jeep Compass etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Compass on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Compassissa on?

Jeep Compass on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Compassissa on ja onko siinä turbo?

Jeep Compassissa on 180 hevosvoimaa ja 175 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Compassissa on?

8,2 tuumaa ( 20,83 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Compassissa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi sinun ei pitäisi ostaa Jeep Compassia?

On muutamia syitä olla ostamatta vuoden 2019 Jeep Compassia. Vuoden 2019 Jeep Compass on muita hitaampi yleissuorituskyvyltään. Crossoverin 180-hevosvoimainen moottori on miellyttävä ajaa, mutta automaattivaihteisto on hidas ja vaikuttaa kokonaissuorituskykyyn.

Mikä vuosi on huono Jeep Compassille?

CarComplaints.com on todennut, että Jeep Compass 2007 on huonoin vuosi kompaktin katumaasturin osalta. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että kyseessä on Compassin ensimmäinen versio. Jeepin ensimmäinen yritys Compassista ei ollut täydellinen, kuten niin moni asia elämässä.

Kannattaako Compass ostaa vuonna 2022?

Vuoden 2022 Jeep Compassissa on parempi läsnäolo tiellä, enemmän tekniikkaa ja hienompi sisustus, joka tarjoaa saman kauniin ajo-ominaisuuden kuin Compass. Täysin uusi Jeep Compass on vihdoin täällä.

Onko käytetty Jeep Compass hyvä ostos?

Uskomme, että Compass-maasturi on erittäin suorituskykyinen ajoneuvo. Sen 16 lakh-runan lähtöhinta tekee siitä hyvän käytetyn vaihtoehdon. HYVÄ: Mukava ajo, erinomainen maastokelpoisuus. HUOMAA: Kulunut kytkin, dieselpolttoainepumppu. Jeep toi Compassin vihdoin markkinoille Intiassa vuonna 2017.

  BMW M6 Luotettavuus

Onko Compass hyvä pitkässä ajossa?

Jeep Compassissa ei ole ylivoimaista kyytiä, vaikka siinä on nykyaikainen jousitusjärjestelmä ja siinä käytetään laadukkaita materiaaleja. Kaikki riippuu siitä, kuka Jeep Compassia ajaa ja kuinka hyvin hän ymmärtää ajamisen ja käsiteltävyyden.

Onko Jeep Compassissa vaihteisto-ongelmia?

Nämä ongelmat ovat usein helposti havaittavissa. 2021 Jeep Compassin vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihtamisen viivästymistä, narskuttelua, hyppimistä, kiihtyvyysongelmia, tärinää kaikilla nopeuksilla, viheltäviä ääniä ja alapuolelta tulevaa polttavaa hajua.

Onko Jeep Compass todellinen 4×4?

Jeep(r) Compassiin on saatavana kaksi 4×4-vaihtoehtoa. Ne selviytyvät kaikista sääolosuhteista. Jeep Active Drive 4×4 -järjestelmä tarjoaa kaiken tarvittavan päivittäiseen ajamiseen. Compass Trailhawk(r), jossa on vakiona Jeep Active Drive Low 4×4 -järjestelmä, on monipuolisin kompakti katumaasturi.

Pitäisikö sinun ostaa uusi Jeep Compass?

Vaikka alkuperäinen hintalappu saattaa tuntua korkealta, Compass (facelift) on premium-ominaisuuksineen, ylivoimaisine ominaisuuksineen ja nelivetokykyineen sen arvoinen. Jeep Compass (facelift), on loistava ostos.

Miksi Jeep Compassissani on käärme?

Käärmeen lohikäärmeen logo on Loch Nessin hirviötä kuvaava siluetti. Monien mielestä tämä viittaus on hieman hämmentävä. Se saattaa olla merkki Compassin kyvystä pysyä pinnalla ja vakaana riippumatta siitä, missä maastossa se kulkee. Ikään kuin näemme tämän pedon pään vain silloin, kun se luikertelee syvän veden läpi.

Onko Jeep Compass hyvä lumessa?

Jeep Compass on turvallinen ja pystyy selviytymään lumiolosuhteista, kun se on varustettu Jeepin nelivetojärjestelmällä. Compass-mallissa on vakiona etuveto. Sinun on päivitettävä, jos olet huolissasi turvallisuudesta lumiolosuhteissa.

Kannattaako Jeep Compass 2020 ostaa?

Vuoden 2020 Compass on sijoituksestaan huolimatta loistava käytetty katumaasturi. Se loistaa maastossa, kuten useimmat Jeepit. Maasturi on mukava ja luotettava maanteillä. Compassissa on myös kaksi riviä tilavia istuimia ja helppokäyttöinen infotainment-järjestelmä.

  Cadillac CT4-V Blackwing Luotettavuus

Miksi minun pitäisi ostaa Jeep Compass?

Compassiin on saatavana Uconnect-yhteyspaketti, joka tekee siitä yhdistetyn auton, jossa on paljon enemmän ominaisuuksia kuin koskaan aiemmin. Langaton Apple Carplay, Android Auto ja langaton lataus ovat kaikki mukana. Myös matkustamo on päivitetty paremman näköiseksi.

Miksi Jeep Compassini on niin äänekäs?

Väärä anturi tai vikaantunut anturi voi lähettää väärää tietoa moottorille, mikä johtaa siihen, että polttoainetta käytetään liikaa tai liian vähän. Tämä voi johtaa kovempaan moottoriin. Huonot tai likaiset sytytystulpat: Ajoneuvo, jota ei ole huollettu kunnolla, voi syttyä väärin, jolloin se käy äänekkäämmin.

Onko Jeep Compass paras katumaasturi?

On olemassa monia loistavia katumaastureita, mutta Jeep Compass on erittäin hyvin suunniteltu tiellä. Sisätilat ovat ylellisemmät kuin monissa muissa tämän hintaluokan autoissa. Jeepin 4×4-tuntuma tekee siitä tehokkaamman kuin mikään muu auto.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Jeep Compass?

  • Ford Escape.
  • Mazda CX-5.
  • Mitsubishi Eclipse Cross.
  • Nissan Rogue.
  • Honda CR-V.
  • GMC Terrain.
  • Subaru Crosstrek.
  • Toyota RAV4.

Onko kaikissa Jeepissä piilotettuja eläimiä?

1990-luvulta lähtien jokaisessa Jeep-ajoneuvossa on ollut ”pääsiäismuna”. Nämä eivät ole niitä pääsiäismunia, joita lapset metsästävät pääsiäisenä. Se on odottamaton bonusominaisuus, joka lisättiin tuotteeseen. Se on kuin katsoisi Marvel-elokuvan loppukohtausta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z