Lotus Evora Luotettavuus

Lotus on brittiläinen autonvalmistaja, ja sen luotettavuus on melko hyvä. Evora on urheiluauto, jonka korirakenne on 2-ovinen coupe, ja auto on muotoiltu erittäin kauniisti. Sen valmistus on lopetettu, mutta auto on edelleen helmi omistettavaksi.

Yleiskatsaus

Lotus Evora on ollut olemassa vuodesta 2009 lähtien ja se oli melko menestynyt auto. Evoran perusmallissa on 3,5 litran V6-moottori, joka tuottaa 276 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 4,6 sekunnissa. Ainutlaatuisin asia tässä autossa on sen korin muotoilu, joka poikkeaa hyvin paljon muista automerkeistä.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on usein tärkein asia auton laadun määrittämisessä. Lotus on ollut melko hyvä luotettavuuden suhteen, ja sen luotettavuus on saanut arvosanan 4,8 viidestä. Myös Evora on melko luotettava, ja Top Gear on antanut sille arvosanan 8/10.

Turvallisuus

Turvallisuus on ratkaiseva tekijä auton luotettavuuden kannalta. Autot, joilla on hyvät turvallisuusluokitukset ja -ominaisuudet, ovat houkuttelevampia ostajille. Lotus-autoissa on monia turvallisuusominaisuuksia, mutta niitä harvoin testataan törmäystesteissä, koska niitä valmistetaan vain vähän. Sama pätee myös Evoraan. Siinä on kuitenkin monia turvallisuusominaisuuksia, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, törmäysanturit jne.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on osa auton luotettavuuden määrittämistä. Lotuksen tiedetään säilyttävän hintansa harvinaisuutensa vuoksi, eikä Evorakaan ole poikkeus. Se on myös hitaimmin poistuva auto koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  Lotus Exige Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat aina hyvin tärkeä osa auton luotettavuuden määrittämistä. Lotuksen autot ovat tuontiautoja, ja niiden osat tuodaan myös Yhdysvaltoihin. siksi niiden korjaaminen ja rutiinihuolto maksaa paljon. Evora maksaisi keskimäärin noin 1 000 dollaria kaikista huolloista ja ennenaikaisista korjauksista.

FAQ

Onko Lotus Evora GT etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lotus Evora GT on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lotus Evora GT:ssä on?

Lotus Evora GT on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Lotus Evora GT:ssä on ja onko siinä turbo?

Lotus Evora GT:ssä on 416 hevosvoimaa ja 317 lb-ft vääntöä. Moottori on ahtimella varustettu Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lotus Evora GT:ssä on 19 X 8 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko Lotus Evora GT superauto?

Ei, Lotus Evora GT ei ole superauto. Se on urheilullinen auto, jonka hinta on 100 000 Yhdysvaltain dollaria. Teho, kiihtyvyys ja jarrut. Evora pystyy jarruttamaan 60:stä 0 mailiin tunnissa vain 99 jalassa. Tämä on kolmen jalan parannus, joka nostaa sen superautojen kerhoon. Vuoden 2021 Lotus Evora GT saavuttaa kaiken tämän painamalla vain 21 kiloa vähemmän kuin edeltäjänsä, mikä johtuu suurelta osin 10 000 dollaria maksavasta Extended Carbon Pack -paketista.

  Jaguar F-Pace SVR Luotettavuus

Voiko Lotus Evoraa käyttää päivittäin?

Kyllä, jos haluat ajaa Lotus Evoralla, voit tehdä sen joka päivä. Sinun on kuitenkin ostettava Lotus Evora GT.

Kuka valmistaa Lotus Evoran moottorin?

Lotus Evoran moottorin valmistaa Toyota. Toyota toimitti Evora GT:hen 3,5-litraisen V6-moottorin. Se on samanlainen kuin vanhemmissa Toyota Camryissä ja Lexus RX 350:ssä oleva V6-moottori.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z