Jaguar F-Pace SVR Luotettavuus

SVR-mallit ovat Special Vehicle Racing -automalleja, jotka ovat Jaguar Carsin tiettyjen automallien suorituskykyisiä versioita. Vastaavasti Jaguar F-Pace SVR on Jaguar F-Pacen huipputehokas malli. Se on urheiluautomalli, jossa on neliveto.

Yleiskatsaus

SVR ei ainoastaan päivitä F-Pacen suorituskykyä parantamalla sen voimansiirtoa, vaan se parantaa myös sen käsittelyominaisuuksia ja tarjoaa turvallisemman ja mukavamman ajon. Jaguar F-Pace SVR on nopea urheiluauto, jonka huippunopeus on 287 km/h. Jaguar F-Pace SVR:ssä on tehokas 5,0-litrainen ahdettu V-8-moottori, joka tuottaa 550 hevosvoimaa. Lihaksikkaan moottorin parina on kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto ja neliveto, joka jakaa ja lähettää vääntömomentin kaikille neljälle pyörälle.

Luotettavuus

Tyyliltään ja ylellisyydeltään vuoden 2022 Jaguar F-Pace SVR erottuu luokassaan yhtenä parhaista kompaktista katumaastureista. Sen vaikuttavin ominaisuus on kuitenkin sen 550-hevosvoimainen V-8 ja jyrisevä pakoputki. Jaguar F-Pace SVR on saanut CarAndDrivelta arvosanan 7,5 10:stä.

Turvallisuus

Voit välttyä vaaroilta ajaessasi F-Pace SVR:llä, koska siinä on kuljettajaa avustavia ominaisuuksia. Muita F-Pace SVR:n tärkeitä turvallisuusominaisuuksia ovat vakiona kaistalla pysymisen avustin ja kaistaltapoistumisvaroitin, vakiona automaattinen hätäjarrutus ja saatavilla oleva mukautuva vakionopeudensäädin. Jaguar F-Pace sai täydet viisi tähteä riippumattomissa Euro NCAP:n testeissä, sillä aikuisten matkustajien suojaus on saanut vaikuttavan 93 prosentin tuloksen.

Poistoaste

Jaguar F-Pace SVR sijoittuu hitaasti arvonalennuksen suhteen seitsemänneksi kaikkien automerkkien joukossa, mikä tarkoittaa, että sen arvonalennusaste ei ole liian korkea verrattuna muihin luksus- tai urheiluautoihin. Arvioidun arvon mukaan F-Pace SVR:n poistoaste on 57,6 % viidessä vuodessa.

  Jaguar XJR575 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Urheilu- tai luksusautojen omistajat eivät yleensä pidä huolto- ja korjauskustannuksia suurena ongelmana. Jaguar F-Pacen tapauksessa on kuitenkin 48,24 %:n todennäköisyys, että ajoneuvo vaatii suurempia korjauksia 5 vuoden aikana.

FAQ

Onko Jaguar F-Pace SVR etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jaguar F-Pace SVR on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jaguar F-Pace SVR:ssä on?

Jaguar F-Pace SVR on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jaguar F-Pace SVR:ssä on ja onko siinä turbo?

Jaguar F-Pace SVR:ssä on 550 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Jaguar F-Pace SVR:n tavaratila?

71,8 kuutiometriä ( 2,033 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jaguar F-Pace SVR:ssä on 21 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 21 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka hyvä Jaguar F-Pace SVR on?

F-Pace SVR on loistava ajoneuvo ajamisen iloksi. Siinä on tarkka ohjaus ja terävä käsiteltävyys. Jaguar suunnitteli SVR:n niin, että se on mukava kulkea epätasaisilla teillä, mikä tekee siitä hyvän valinnan päivittäisiin työmatkoihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z