Lotus Exige Luotettavuus

Lotus on brittiläinen autonvalmistaja, ja sen luotettavuus on melko hyvä. Exige on urheiluauto, jonka korirakenne on 2-ovinen coupe, ja auto on muotoiltu erittäin kauniisti. Sen valmistus on lopetettu vuodesta 2021 alkaen, mutta se on silti hieno auto omistettavaksi.

Yleiskatsaus

Lotus Exigessä on upea korimuoto, joka on yksi auton houkuttelevimmista piirteistä. Siinä on 3,5 litran V6-moottori, joka tuottaa 245 hevosvoimaa ja pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h vain 3,9 sekunnissa.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on usein tärkein asia auton laadun määrittämisessä. Lotus on ollut melko hyvä luotettavuuden suhteen, ja sen luotettavuus on saanut arvosanan 4,8 viidestä. Exige on myös melko luotettava, ja Top Gear on antanut sille arvosanan 9/10.

Turvallisuus

Turvallisuus on ratkaiseva tekijä auton luotettavuuden kannalta. Autot, joilla on hyvät turvallisuusluokitukset ja -ominaisuudet, ovat houkuttelevampia ostajille. Lotuksen autoissa on monia turvallisuusominaisuuksia, mutta niitä harvoin testataan törmäystesteissä, koska niitä valmistetaan vain vähän. Sama pätee Exigeen. Siinä on kuitenkin monia turvallisuusominaisuuksia, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, törmäysanturit jne.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on osa auton luotettavuuden määrittämistä. Lotuksen tiedetään säilyttävän hintansa harvinaisuutensa vuoksi, eikä Exige myöskään ole poikkeus. Se on myös hitaimmin poistuva auto koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaus ovat aina hyvin tärkeä osa auton luotettavuuden määrittämistä. Lotuksen autot ovat tuontiautoja, ja niiden osat tuodaan myös Yhdysvaltoihin. siksi niiden korjaaminen ja rutiinihuolto maksaa paljon. Evora maksaisi keskimäärin noin 1 000 dollaria kaikista huolloista ja ennenaikaisista korjauksista.

  BMW X6 Luotettavuus

FAQ

Onko Lotus Exige etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lotus Exige on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lotus Exigessä on?

Lotus Exige on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Lotus Exigessä on ja onko siinä turbo?

Lotus Exigessä on 257 hevosvoimaa ja 174 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 1.8L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka suuri on Lotus Exigen tavaratila?

4,0 Cubic Feet ( 0,113 m3 )

Kuinka paljon maavaraa Lotus Exigessä on?

4,1 tuumaa ( 10,41 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lotus Exigessä on 16 x 6,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Voiko Lotus Exigeä ajaa päivittäin?

Ei, et voi ajaa Lotus Exigeä joka päivä. Se ei ole sellainen auto. Mielestäni Exige on yksi huonoimmista päivittäisistä ajokkeista. Se on meluisa, karkea, siitä puuttuu säilytystilaa, etupää on matala ja se raapii ajoteitä. Rinnakkaispysäköinti on vaarallista. Exige on myös hyvin näkyvä takaa.

Onko Lotus Exige superauto?

Kyllä, se on superauto. Uusi Exige kiihtyy uskomattoman nopeasti. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 3,5 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 178 km/h. Exige Sport 350 oli loistava perusta sellaisen superauton luomiselle, joka on sekä intuitiivinen että käytännöllinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z