Nissan Kicks luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Kicks on pienikokoinen crossover-maasturi, joka muistuttaa enemmänkin isoa 5-ovista viistoperää. Auto on hiljattain korvannut Nissan Juken.

Yleiskatsaus

Kicks esiteltiin vuonna 2016 korvaamaan yhdysvaltalaisen Juken. Autosta on myös hybridimalli maksimaalisen polttoainekeskiarvon saavuttamiseksi. Bensiinivaihtoehdossa on 1,6 litran I4-moottori, joka on 125-hevosvoimainen. auto sai myös faceliftin vuonna 2021.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se sijoittuu maailman 32 automerkistä sijalle 9, mikä on varsin merkittävää. Nissan Kicks on saanut hyviä arvosteluja, ja kun otetaan huomioon auton edullinen hinta, J.D Powerin luotettavuusluokitus on 68 sadasta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. Kicks on kuitenkin ollut mukana monissa törmäystesteissä, ja se on suoriutunut niistä erinomaisesti. Lisäksi autossa on monia turvallisuusvaihtoehtoja, kuten kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus, automaattiset jarrut jne.

Poistot

Myös poistonopeus auttaa meitä tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen poistoaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Kicksin poistoaste on kuitenkin noin 51 % 5 vuoden kuluttua, mikä on valtava.

  Nissan Murano luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Kicksin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Kicks etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Kicks on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Kicksissä on?

Nissan Kicks on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Kicksissä on ja onko siinä turbo?

Nissan Kicksissä on 122 hevosvoimaa ja 114 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Kicksissä on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Nissan Kicksissä on vikana?

NHTSA saa ajoneuvon omistajilta eniten valituksia polttoainejärjestelmän ja moottorin ongelmista. Vuoden 2020 Nissan Kicks on suosittu pikkuauto. Vaikka autonvalmistaja väittää, että tämän ajoneuvon avulla omistajat voivat ”joustaa teknologiasi”, vallitsee yleinen yksimielisyys siitä, että se on romumalli.

Onko Nissan Kicksissä vaihteisto-ongelmia?

2020 Nissan Kicksin vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihteiston vaihtamisen viivästyminen, narskuttelu kiihdytettäessä, tärinän tunne tai polttava haju tai viheltävä ääni auton konepellin alta.

  Infiniti M35/ M37/ M56 Luotettavuus

Kumpi on parempi Hyundai Kona vai Nissan Kicks?

Vuoden 2021 Nissan Kicksissä on hieman enemmän tilaa, parempi polttoainetaloudellisuus ja se on hieman kalliimpi, kun taas vuoden 2021 Hyundai Kona on käsiteltävyydeltään parempi ja tarjoaa erilaisia voimansiirtoja ja AWD-ajon. Sillä on myös parempi takuu ja ilmainen määräaikaishuolto. Tämän taistelun voittaa Kona.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z